Starbreeze و مدارك مستند در مورد Syndicate

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
syndicate.jpg

درود.

هرچند از دو سال پيش همه مي دانستند نام بازي جديد Starbreeze با اسم رمز Project Redline همان Syndicate هست ، ولي Supererogatory امروز نام ثبت شده ي اين بازي و قرار داد آن با EA را نشان داد.

EA طي قرار دادي دو بازي Bourne و Syndicate را به Starbreeze داده بود كه ماه پيش اعلام شده بازي Bourne فعلا كنسل شده و EA پس از آن گفت كه هنوز حقوق اين بازي دست آنها است و ممكن است در آينده كار ساخت دوباره آغاز شود.

دو هفته پيش طي ايميلي كه به QA Manager شركت Starbreeze زده بودم ايشون اعلام كرده بودند كه كار ساخت بازي ديگر آنها (Syndicate) اجازه كار روي دو پروژه را به آنها نمي دهد ، و به همين دليل بازي دوم كنسل شده.

هر چند مراحل اوليه ساخت Bourne انجام شده بود ، ولي پيش بيني مي شود Starbreeze پس از Syndicate دوباره كار ساخت Bourne را آغاز كند.

فکر میکنم بازی مربوط به جک د ریپیر رو هم اینا می خواستن بسازن که من همون موقع هم تعجب کردم که چه جوری اینا میخوان 3 تا رو پروژه با هم جلو ببرن

-البته با جیسون!:دی و چهره واقعیش:love:

/QUOTE]
بازی از کتاب قرار بوده ساخته شه یعنی شاید اصلا شخصیت شبیه Matt Damon نباشه .
میدونم!توی شماره قبلی هم قرار بود مت باشه!ولی چون کار رو سرش بوده!نشده!گفته بودن شماره بعدی مت هست!که بازی رو ACTi بابا شلو پر کرد!و از اون 00خز دیگه استفاده میکنه!
خلاصه- یک بازی کوچیک تو جیب جاشو ازش بسازن بدک نیست!ما منتظر دومیش هستیم!هیچ جا ....(نه همه جا میریم:biggrin1:)

کسی اطلاعاتی در مورد این بازی داره که میخوان بسازنش؟;)

Syndicate يكي از محبوبترين بازيهاي EA در سال 1993 بود كه يك Isometric real-time tactical بود. Bullfrog اون زمان سازنده بازي بود كه Sean Cooper و Peter Molyneux روي اين عناوين كار كردند.

به طور كلي احتمال ميره بازي كه Starbreeze بسازه يك اول شخص مافيايي تاكتيكي باشه (گيم پلي شبيه به The Darkness ) و اينكه بخش چند نفره فوق العاده اي داشته باشه.

Starbreeze هميشه در داستان سراي خبره بوده و هفته پيش آگهي براي يك سناريو نويس داده كه معلوم ميشه Syndicate از لحاظ داستاني چيز خدايي بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or