Star Wars: The Old Republic

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Star_Wars-_The_Old_Republic_cover.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA
Release date : December 20, 2011

این بازی MMO جدید شرکت Bioware است که در سال 2008 رونمایی شد و 3 روز دیگه عرضه میشه. البته برای کسانی که پیش خرید کردن زودتر در دسترس قرار گرفته. حجم بازی حدود 25 گیگ است.
داستان بازی 3500 سال قبل از وقایع سری فیلم های starwars اتفاق میفته.
بازی دارای 9 نژاد مختلف است شامل : Chiss - Human - Cyborg - miraluka - mirialan - Rattataki - Sith Pureblood - Twi'lek - Zabark
همچنین بازی داری 8 class است که به دو گروه Republic و Empire تقسیم میشن :
Republic

• Smuggler; Gunslinger and Scoundrel
  • Trooper; Commando and Vanguard
  • Jedi Knight; Guardian and Sentinel
  • Jedi Consular; Sage and Shadow
Empire

• Bounty Hunter; Powertech and Mercenary
  • Imperial Agent; Operative and Sniper
  • Sith Warrior; Juggernaut and Marauder
  • Sith Inquisitor; Sorcerer and Assassin

بازی از یک هفته پیش برا کسایی که پیش خرید کردن فعال شده. برای بقیه هم از امشب.
من خودم دو روزه دارم بازی میکنم (دانلودش خیلی طول کشید!) من روی سرور Bao-Dur هستم اسمم هم هست Reza و الان لول 10 هستم Jedi Consular :d
در مورد بازی هم باید بگم خیلی خفنه! به نظر من از wow خیلی بهتره (شایدم چون دیگه از wow خسته شدم اینجوری به نظرم میاد :-s)
فقط نمیدونم چرا بدون چیز پی ان نمیشه به سرورهاش وصل شد. :-/ البته اگه یه چیز پی ان نسبتا خوب بگیرین مشکل خاصی نداره من معمولا latency م حدوده 400 هست که خیلی بد نیست.

من خودم دو روزه دارم بازی میکنم (دانلودش خیلی طول کشید!) من روی سرور Bao-Dur هستم اسمم هم هست Reza و الان لول 10 هستم Jedi Consular :d
در مورد بازی هم باید بگم خیلی خفنه! به نظر من از wow خیلی بهتره (شایدم چون دیگه از wow خسته شدم اینجوری به نظرم میاد :-s)
فقط نمیدونم چرا بدون چیز پی ان نمیشه به سرورهاش وصل شد. :-/ البته اگه یه چیز پی ان نسبتا خوب بگیرین مشکل خاصی نداره من معمولا latency م حدوده 400 هست که خیلی بد نیست.
ای خاک باز هم آی پی بن شدیم :|

مگه با نسخه های کپی هم میشه بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or