Star Wars Battlefront هیچ چیز از Battlefield به ارث نبرده است

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
DICE می گوید battlefront یک بازی شبیه Battlefield نیست که فقط اتمسفر و حال و هوای Star Wars را داشته باشد.

y3shnk53s0yfpznqdlqm.jpg

Patick Bach، مدیر کل DICE، در آخرین شماره از مجله PSM UK توضیح می دهد که این دو بازی شباهت چندانی با یکدیگر ندارند:
" این دو عنوان شوتر تفاوتی به اندازه تفاوت شوتر هایی که از استدیو های دیگر هستند نسبت به یکدیگر خواهند داشت. من فکر می کنم که در بعضی موارد مردم شکه می شوند که آیا این یک بازی از طرف DICE است؟! این اطمینان را میدهیم که این عنوان شبیه Battlefield ساخته قبلی ما نخواهد بود و کیفیت بازی و استدیو تداعی یک بازی بسیار خوب می کند."

Star Wars Battlefrontبه تازگی جایزه "بهترین نمایش" را در نمایشگاه Gamescom دریافت کرده است. عنوان Battlefront در تاریخ 17 نوامبر در آمریکا و 19 نوامبر در استرالیا و 20 نوامبر در اروپا برای پلتفرم های PS4 , Xbox one و PC منتشر خواهد شد.

Source

قبول دارم حرفشونو ولی شباهت بازی به بتلفیلد 3 انکار ناپذیره :دی البته اصلا چیز بدی نیست و حتی خبر فوق العاده‌ای هست چون به شخصه خودم از بتلفیلد 3 نهایت لذت رو بردم و بهترین مولتی پلیر کل سری بوده برای خودم بعد از البته Bad Company 2.

چندین المان مختلف و متفاوت داره نسبت به سری بتلفیلد و کمی Pace یا سرعت بازی افزایش پیدا کرده ولی هنوزم بوی بتلفیلد 3 میده :دی

این الان دومین بار که این مبحث عنوان میکنه نمیشه گفت ولی ظاهر چیزی دیگه نشون میده مگر اینکه بازی از اول ساخته باشن
اگر قرار باشه موتوری که برای بازی سری BF و مدال استفاده کردن دوباره بدون تغییرات گسترده برای ساخت بازی استفاده کن این حرف بی ربط
مسیری که از نسخه BF3 شروع شد تا این نسخه مجموع پلیر این سه بازی جمع کنی به نصف پلیر های BF:BC2 نمی رسه

من نميدونم چرا ملت مي گن اين و بتل ها خصوصا" بتل 3 شباهت دارن اينو چندمين باره مي بينم

اصلا" بيس بازي به شدت با بتلفيلد تفاوت داره اينقدر تفاوت داره كه صداي خود دايس هم دراومده ولي باز يه سري ازش بت ساختن دارن دورش مي گردن
اقا !!! بازي به هيچ عنوان با بتلفيلد قابل قياس نيست از لحاظ گيم پلي و كلاس بندي و سيستم هاي شوتينگ و ابزار و ماشين هاي جنگي و حتي ريسپاون هم تفاوت فوق عمده داره با بتلفيد
من خودم اگر بخوام بگم نزديك ترين عنوان با استاوارز چيه مي گم MoH چون باز به نظر من به مدال نزديك تره تا به بتلفيلد

من نميدونم چرا ملت مي گن اين و بتل ها خصوصا" بتل 3 شباهت دارن اينو چندمين باره مي بينم

اصلا" بيس بازي به شدت با بتلفيلد تفاوت داره اينقدر تفاوت داره كه صداي خود دايس هم دراومده ولي باز يه سري ازش بت ساختن دارن دورش مي گردن
اقا !!! بازي به هيچ عنوان با بتلفيلد قابل قياس نيست از لحاظ گيم پلي و كلاس بندي و سيستم هاي شوتينگ و ابزار و ماشين هاي جنگي و حتي ريسپاون هم تفاوت فوق عمده داره با بتلفيد
من خودم اگر بخوام بگم نزديك ترين عنوان با استاوارز چيه مي گم MoH چون باز به نظر من به مدال نزديك تره تا به بتلفيلد
دقيقا من الفا بازي كردم شباهتي نديدم:d هيچ ربطي به بتلفيلد نداره به خصوص وقتي سوم شخص بازي ميكني، از نظر بقيه چيزا مثل Weapon ها و... هم تفاوت دارن(فقط يدونه LMG داشت شبيه M60 BFBC بود:)))
بيشتر شبيه همون Starwars قديمي هاي سري خودشه.
تنها شباهت با بتلفيلد ميتونه انيميشن ها باشه اونم به خاطر موتور بازي هست.

آخرین ویرایش:
این الان دومین بار که این مبحث عنوان میکنه نمیشه گفت ولی ظاهر چیزی دیگه نشون میده مگر اینکه بازی از اول ساخته باشن
اگر قرار باشه موتوری که برای بازی سری BF و مدال استفاده کردن دوباره بدون تغییرات گسترده برای ساخت بازی استفاده کن این حرف بی ربط
مسیری که از نسخه BF3 شروع شد تا این نسخه مجموع پلیر این سه بازی جمع کنی به نصف پلیر های BF:BC2 نمی رسه
منظور شما bfbc2 در حال حاضر که نیست؟ اگه در حال حاضر ر بخوای با Bf3 مقایسه کنی پلیر های bf3 چندین برابر bfbc2 هستن که فکر نمیکنم منظور شما در حال حاضر باشه
Bf3 سریع ترین فروش شوتر ر بین عناوین ea داشته هنوز پلیر های نسل قبلش از bfh بیشتره
البته آمار کلی فروش ر دقیق نمیدونم
کسایی که میگن این دو بازی شبیه هست آدم مطمعن میشه هیچکدوم ر تا حالا بازی نکردن
مگه هر بازی ویکل داشته باشه شبیه bf میشه پس الآن arma هم شبیه bf هست

منظور شما bfbc2 در حال حاضر که نیست؟ اگه در حال حاضر ر بخوای با Bf3 مقایسه کنی پلیر های bf3 چندین برابر bfbc2 هستن که فکر نمیکنم منظور شما در حال حاضر باشه
Bf3 سریع ترین فروش شوتر ر بین عناوین ea داشته هنوز پلیر های نسل قبلش از bfh بیشتره
البته آمار کلی فروش ر دقیق نمیدونم
کسایی که میگن این دو بازی شبیه هست آدم مطمعن میشه هیچکدوم ر تا حالا بازی نکردن
مگه هر بازی ویکل داشته باشه شبیه bf میشه پس الآن arma هم شبیه bf هست

طبق امار که سایت Stats پلیر نمایش میدن ببینید در حال حاضر BC2 میلیون 35 پلیر داره اونم نسخه پی سی حالا سرور پرویت باید اضافه کرد که میزان محبویت نشون میده کم نشده
BF3 حدود 8 میلیون پلیر داره در حال حاضر نسخه PC
بقیه عنوان که اومد فوق العاد کمتر بود مخصوصا BFH فکر کنم دوملیون پلیر داره

امار فروش من هیچ وقت ملاک قرار نمیدونم و اصلا نشون محبوبیت نمیدونم چون طرف که بازی انجام نداده ببین چه بازی صرفا تحت تاثیر یکسری هایپ تبلیغات حالا بیشتر مواقع عنوان قرار میگیره

طبق امار که سایت Stats پلیر نمایش میدن ببینید در حال حاضر BC2 میلیون 35 پلیر داره اونم نسخه پی سی حالا سرور پرویت باید اضافه کرد که میزان محبویت نشون میده کم نشده

امار فروش من هیچ وقت ملاک قرار نمیدونم و اصلا نشون محبوبیت نمیدونم چون طرف که بازی انجام نداده ببین چه بازی صرفا تحت تاثیر یکسری هایپ تبلیغات حالا بیشتر مواقع عنوان قرار میگیره
35میلیو پلیر ر کل سری هم نداره اون چیزی که شما داری میبینی از اول تا آخر bfbc2 سه ملیون نفر بازیش کردن نه 30 ملیون!! در حالی که هزار نفر تقریبا در حال حاضر آنلاین هستن PC - Battlefield Bad Company 2 Stats
ولی در bf3 بالای 11 هزار نفر آنلاین هستن BF3 Leaderboards
البته باز میگم که از Bfbc2 خیلی بیشتر گذشته و میدونم این نوع مقایسه درست نیست هم bf3 و هم bfbc2 به یک اندازه عالی بودن

آخرین ویرایش:

BF3 و BFBC2 جفتشون نقطه اوج بتلفيلد بودن، از نظر گيم پلي هم نگاه كنيم ١٠٠ درصد خيلي فرق داشتن و هر كدوم حال و هواي مخصوص به خودشون رو داشتند
در ضمن كجا زده در حال حاظر امار كلي زده
PC - Battlefield Bad Company 2 Stats
٣٥ ميليون؟! ٦٠٠ نفر دارن بازي ميكنن
BFBC2 خيلي عالي بوده منم از BF3 بيشتر دوسش داشتم ولي BF3 هم از خيلي جهات كامل ترش كرد.

بحث بتل 3 شد، من بعد از 4 سال بازی کردن بتل 3 تصمیم گرفتم یه سری هم بتل 4 بزنم ببینم چجوریه، اما شاید دو یا نهایت سه ساعت تونستم بازی کنم و دوباره برگشتم به همون بتل 3 خودم. باور کنید هنوز صدای تفنگ m240b تو تونلای مترو منو به هیجان میاره یا صدای تانک دشمن تو مپ سن کراسینگ باعث میشه مو به تنم سیخ بشه.

امید زیادی دارم که بتلفرونت هم یه شاهکار فراموش نشدنی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or