Square Enix یک بازی انحصاری برای PS4 معرفی می‌کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
a97ad65dpteuvks0wtmm.jpg

درود.

از قراز معلوم شرکت Square Enix در صدد معرفی عنوانی با اسم رمز Project Code Z باشد. در سایت رسمی (شعبه ژاپن) این شرکت تصویری را منتشر کرده که Tokaigi Japan Game Party و تاریخ 31 ژانویه را نشان می‌دهد که به احتمال قوی در این زمان رونمایی خواهد شد. از طرف دیگه گویا این بازی فقظ برای PS4 نیز در نظر گرفته شده چون وقتی وارد سایت می‌شیم می‌بینیم فقط نام PlayStation 4 دیده می‌شه. در حال حاظر هیچ گونه اطلاعی از این عنوان در دسترس نیست.
Project CODE Z | SQUARE ENIX

Parasite Eve رو ریمستر کنید بابا! بکشید بیرون از RPG های ت ت!
یعنی اگه به parasite eve ربط داشته باشه اونم به دو نسخه قدیمش بهترین خبر تو زندگیم میشه.انقدر این بازی همیشه مورد علاقم بوده تو سه تا بازیه top زندگیم قشنگ جا داره.:x

یعنی اگه به parasite eve ربط داشته باشه اونم به دو نسخه قدیمش بهترین خبر تو زندگیم میشه.انقدر این بازی همیشه مورد علاقم بوده تو سه تا بازیه top زندگیم قشنگ جا داره.:x

بعید نیست کانسپت آرت های بازی که تو بکگراند یه جورایی مرموز و راز آلود بود ولی نه از اینا بخاری در نمیاد پارازیت او نیست. چون اون موقع باید مینوشت P به جای Z :D شاید هم عنوانشه نمیدون مولی هر چی هست مهم نیست چون من PS4 ندارم اینم انحصاری PS4 هست :| ولی بیشتر دلم میخواد PE باشه. تا چیزهای دیگه

اگر یه دنیای فانتزی و گوگولی مثل Ni no Kuni باشه ، اگرم JRPG باشه مشکلی نداریم...ولی خوب بهش نمیخوره اونجوری باشه :-" :d ==> امیدوارم JRPG نباشه:-"

یکی بره اون Level-5 رو گیر بیاره ببینم داره چیکار میکنه :( من NnK2 میخوام :((

فقط میتونم بگم :

Hell Yeah !!!!
\m/

عشق منه SE ....

فقط جون مادرش به بازی Fantasy Earth Zero ربط نداشته باشه :-"
چون یک بازی MMO هست و خوشم نمیاد :-"

ولی یکبار بیاد مثل آدم یک بازی دارای Single Player جون دار معرفی کنه...
میترسم مثل کمپکام بیاد F2P بده -_______-

فقط میتونم بگم :

Hell Yeah !!!!
\m/

عشق منه SE ....

فقط جون مادرش به بازی Fantasy Earth Zero ربط نداشته باشه :-"
چون یک بازی MMO هست و خوشم نمیاد :-"

ولی یکبار بیاد مثل آدم یک بازی دارای Single Player جون دار معرفی کنه...
میترسم مثل کمپکام بیاد F2P بده -_______-

Square فعلا انقدر از Final Fantasy XIV داره در میاره که نره سراغ F2P یا یه MMO دیگه از این بابت خیالت راحت

فک نکنمم FF باشه مگه چه خبره؟ Type-0 و Agito و XIV heavensward و XV و explorers

Star Ocean شاید

از عکس بالا مشخصه بازی محیط جنگلی داره:d
اره اونی هم که لیزر انداخته قطعن تو استادیومه :d
---
تو اینکه بازی jrpg هست شکی نیست ولی امیدوارم یه ای پی جدید باشه چون اسکوئر هم مثل کپکام تواناییشو تو گند زدن به ادامه بازیها نشون داده.

اگر یه دنیای فانتزی و گوگولی مثل Ni no Kuni باشه ، اگرم JRPG باشه مشکلی نداریم...ولی خوب بهش نمیخوره اونجوری باشه :-" :d ==> امیدوارم JRPG نباشه:-"

یکی بره اون Level-5 رو گیر بیاره ببینم داره چیکار میکنه :( من NnK2 میخوام :((

Level-5 فعلا داره با Yo-Kai Watch روی 3ds پول پارو می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or