Square Enix : مولتی پلتفورم کردن راه پیشرفت است...!

James Bond 007

کاربر سایت
مدیر اجرایی شرکت Square Enix آقای Yoichi Wada در صحبت با روزنامه ی Financial Times گفت: "در گذشته ما فقط می تونستیم روی فرمت PlayStation یا Game Boy بازی بسازیم اما الان فضای صنعت بازی کاملا عوض شده"

در ادامه گفته که : " الان انوع و اقسام جدید بازیها توی بازار هست و اگر Square Enix می خواد در این صنعت موفق باقی بمونه باید برای همه بازی بسازه"

الان شرکت Square Enix در حال ساخت بازیهای مختلفی هست مثل Dragon Quest IX برای DS و بازی Last Remnant که قراره امسال روی 360 و PS3 عرضه بشه.

Jay Defibaugh یک تحلیلگر که در شرکت بانکداری Credit Suisse کار می کنه گفته : "اگر شرکتی بخواد بازی رو بصورت انحصاری فقط برای PS3 منتشر کنه ریسک بزرگی کرده"

خب اینطور که Yoichi Wada میگه بنظر میرسه امکان اعلام انتشار FFXIII روی 360 هست!

آخرین ویرایش:
اگه بلودراگون تو امریکا فروش خوبی بکنه مثلا دو میلیون شک نکنید که FFXIII صد در صد واسه 360 میاد در غیر این صورت sequre enix خودشو خراب نمیکنه و بازی exclucive میمونه ولی انتشار اونو عقب میندازن تا فروش ps3 بیشتر بشه

ولی انتشار اونو عقب میندازن تا فروش ps3 بیشتر بشه

چه ربطی داره؟ ... تا بازی درست حسابی واسه PS3 نیاد که فروشش بالا نمیره! اومدن FF خودش رو بالا رفتن فروش تاثیر داره...فعلا هم که تا 2008 یا 2009 خبری ازش نیست!;)

اگه بلودراگون تو امریکا فروش خوبی بکنه مثلا دو میلیون شک نکنید که FFXIII صد در صد واسه 360 میاد در غیر این صورت sequre enix خودشو خراب نمیکنه و بازی exclucive میمونه ولی انتشار اونو عقب میندازن تا فروش ps3 بیشتر بشه
2 میلیون!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره بابا. اگه یک سوم اونم بفروشه باید خوشحال باشه مایکروسافت.
FF XIII هنوز خیلی مونده تا آماده بشه پس نیازی نیست که انتشارش عقب بیفته.

اون خبر پست اول هم یکمی ایراد داره. در گذشته روی PS و GBA بازی می ساختن نه PS و GC
یعدش بعضی چیزها هم گفته نشده، مثلا اینکه Wada گفته PS3 و 360 خیلی پیچیده هستند و over-engineered هستند.
در کل با این گفته ها فقط میشه نتیجه گیری کرد که SE بیش از پیش علاقه داره برای DS و Wii بازی بسازه. اینکه گفته شده باید بازی هایی بسازن که برای همه مناسب باشه منظور این بوده که راه Wii و DS رو در پیش بگیرن.

دوستان
Blue Dragon اصلا ربطی به Square Enix نداره که :laughing:
Blue Dragon ساخت شرکت Mistwalker هست که توسط هیرونوبو ساکاگوچی تاسیس شده و نزدیک 3 سال هست
فراموش کردین که ساکاگوچی از Square Enix اومده بیرون ؟
GOOD LUCK

2 میلیون!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره بابا. اگه یک سوم اونم بفروشه باید خوشحال باشه مایکروسافت.
FF XIII هنوز خیلی مونده تا آماده بشه پس نیازی نیست که انتشارش عقب بیفته.

اون خبر پست اول هم یکمی ایراد داره. در گذشته روی PS و GBA بازی می ساختن نه PS و GC
یعدش بعضی چیزها هم گفته نشده، مثلا اینکه Wada گفته PS3 و 360 خیلی پیچیده هستند و over-engineered هستند.
در کل با این گفته ها فقط میشه نتیجه گیری کرد که SE بیش از پیش علاقه داره برای DS و Wii بازی بسازه. اینکه گفته شده باید بازی هایی بسازن که برای همه مناسب باشه منظور این بوده که راه Wii و DS رو در پیش بگیرن.

راست میگی یدفعه جوگیر شدم یه چیزی پروندم 2 میلیون خیلی زیاده غیر ممکنه ولی زیر اینم چیزی نیست که بتونه se رو وسوسه کنه. درسته؟
پ.ن:یلحظه امریکارو با ژاپن اشتباه گرفتم:cheesygri :blushing:

دوستان
Blue Dragon اصلا ربطی به Square Enix نداره که :laughing:
Blue Dragon ساخت شرکت Mistwalker هست که توسط هیرونوبو ساکاگوچی تاسیس شده و نزدیک 3 سال هست
GOOD LUCK

اخه عزیز من اول بفهم من چی دارم میگم بعد بیا هر هر بخند:mad:
پ.ن:من که حوصله ندارم واسش پستمو معنی کنم کسی دوست داره میتونه واسش معنی کنه

پ.ن:من که حوصله ندارم واسش پستمو معنی کنم کسی دوست داره میتونه واسش معنی کنه

بابا منظورش این بود که اگر Square ببینه 360 دارها تو آمریکا طرفدار بازی RPG هستن و از BD استقبال کنن اونم میاد FF رو روی 360 میزنه همین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or