اینا که من گفتم همشون اول روی ایکس باکس منتشر شدن خب ... بعدن شدن مولتی پلتفرم بنا بر منطق شما که میگید بزرگی مهاجم مقبره وابسته یه سونی و کنسولش بوده پس بایوور و رمدی و ان تا شرکت دیگه ام مدیون مایکرو ان به خاطر این بازی
ضمن اینکه اسکوور و کریستال داینامیک و ایدوس هم روی هر چیزی بازیشون رو بدن موفقه ... دلیل بر این نیست که اون زمان PS2 خیلی فن بیس بزرگی داشته و بی رقیب بوده بیایم موفقیت بازی رو بچسبونیم به هر کمپانی که دوسش داریم!
امتیاز زمان مهاجم مقبره و کلا زمانهای قبل تر اونقدری که الان مطرح هست مطرح نبودن فکر می کنم ... حداقل واسه من که نبود اون زمان 
و مهاجم مقبره برای من همیشه یکی از بهترین بازیهایی بوده که ازش یاد کردم و همینطور تو دهن خیلی از کسای دیگه ...
شماره ی آخر خیلی کژوال پسندتر شده بود و به همین دلیل هم خیلی خیلی بیشتر مورد استقبال قرار گرفت مثل خیلی بازیای دیگه تو این سبک و بزرگترین نمونش همین آنچارتد
هسته ی اصلی این سبک بازیها معما و پازل هاشه که به خاطر پر رنگ تر شدنه وجهه ی سینمایی بازی ها کم کم داره جای خودش رو به معماهای سر دستی و فقط یه جور عکس العمل میده و چیزی که صرفا به خاطر خالی نبودن عریضه جاش رو پر می کنه!
آنچارتد تموم کردن یا مهاجم مقبره 2013 کار همه اس , هیچ سختی نداره , یه داستانیه که روایت میشه و مخاطب هم پا به پاش جولو میره و فقط فاعل قرار می گیره , به فکر کردن خاصی نیاز نداره ... چالش آنچنانی هم نداره ... چالش ذهنی واقعی رو نسخه های قدیمی مهاجم مقبره و کمی ایندیانا جونز داشتن... من تا حالا کسی رو ندیدم که تونسته باشه TOMB RAIDER : THE LAST REVELUTION رو بدون Walk Through تموم کرده باشه ... و این یعنی روح سبک اکشن ادونچر که کم کم داره ناپدید میشه