Square Enix خبر ساخت بازی جدید را تایید کرد!

rezaigi2004

کاربر سایت
Taku Murata از کمپانی Square Enix در حوالی GDC رسما اعلام کرد عنوان جدید از سوی این کمپانی در سبک MMORPG و توسط موتور عنوان FINAL FANTASY XIII در حال ساخت میباشد خاطر نشان میکنم عنوان انحصاری کنسول ps3 یعنی FINAL FANTASY XIII با موتور White Engine ساخته میشود در مورد پلتفرم انتشار عنوان بعدی چیزی اشاره نشده!

شاید فرصتی برای Square Enix باشد برای وعده قول به طرفداران X360 و ساخت عنوان جدید برای این کنسول!

موفق باشید

final-fantasy-xiii-big.jpg

شاید فرصتی برای Square Enix باشد برای وعده قول به طرفداران X360 و ساخت عنوان جدید برای این کنسول!
يادم مياد در پست يكي از دوستان (اگر اشتباه نكنم آقاي nemesis ) خوندم كه White Engine فعلآ فقط براي PS3 ساخته و پرداخته شده. بنابراين در مورد پلتفرم بازي جديد SE به نظر من PS3 اولين گزينه خواهد بود نه X360 ...

يادم مياد در پست يكي از دوستان (اگر اشتباه نكنم آقاي nemesis ) خوندم كه White Engine فعلآ فقط براي PS3 ساخته و پرداخته شده. بنابراين در مورد پلتفرم بازي جديد SE به نظر من PS3 اولين گزينه خواهد بود نه X360 ...

اگه پلتفرم این انجین ps3 بود نیازی به پنهان کردن نبود و ر ادامه خبر اشاره میشد باز هم PS3 اما گفته شده معلوم نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or