ارسال پاسخ

من نمی دونم چی تو حمایت کورکورانه از یک شرکت هست! ...هیچ فرقی هم نداره ها... می خوایم الکی توجیه کنیم...بابا یه کنسول چهارصد پونصد دلاری خریدیم...نکنید این کارارو...دانگرید شده قبول کنید...نه فقط فن های سونی ها...یادمه یه زمانم فن های مایکی سر جریان کینکت می گفتن ههههه شما مگه کی هستید؟ متخصصین و مهندسین بی رقیب و بی همتا مایکی رو اصلا می دونید کی هستند؟ این دو قطعه عضو جدانشدنی هستند...

اما بله چه U چه GOW و...در حد نرمال طبیعی با محصول نهایی متفاوت بودن... ولی این طبیعی هست که خیلی جزئی با محصول نهایی فرق داشته باشه...

بالاخره خودت بخوای یک کیک درست کنی صد در صد نمونه کوچیک درست کنی ظرافتش بیشتر از اینه که بیست برابرش رو درست کنی...نه فقط اینا خیلی از بازی ها...حتی بتل هم این اختلاف های جزئی رو داشته و کلا نود و پنج درصد بازی ها...ولی منظور ماها اصلا این نیست چون اینا طبیعی هست...از الان میگم GOT و TLOU P2 و DS هم این تفاوت های جزئی رو خواهند داشت...ولی وقتی حرف از دانگرید می زنیم منظور ما اینا نیست اصلا...من یادمه سر ویچر همین حرفارو می زدیم می خواستن بخورنمون انگار خلاف کردیم...می گفتن مگه نمی دونید بهترین گرافیک فعلی رو داره...من با اینش کار ندارم...من دارم از تفاوت فاحش نمایش های اولیه با محصول نهایی میگم...

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or