Spider-Man جدید رونمایی شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
نسخه ی جدیدی از سری بازی های مرد عنکبوتی در دست ساخت میباشد.

53653815750305586395.jpg

در New York Comic-Con امسال، پوستری به نمایش درآمد که نشان دهنده ی ساخت عنوان جدیدی از سری Spider Man میباشد. این بازی که The Amazing Spider-Man نام دارد توسط استودیو Beenox ساخته خواهد شد، و Activision نیز ناشر آن خواهد بود. Beenox استودیوئی است که پیش از این نیز ساخت بازی های Spider-Man: Shattered Dimensions و Spider-Man: Edge of Time را بر عهده داشت.

همچنین قرار است که این بازی، همزمان با فیلم جدید Spider Man و در تاریخ 7 جولای 2012 عرضه شود.

میتونه جالب باشه این استودیو توی ساختن اسپایدرمن بد کار نمیکنه انصافا. اولی خوب بود! اینم اگه وقت بذارن میتونن جالب در بیارن البته امید به فیلم/بازی ها کلا کار بیهوده ایه!

نسخه ی جدیدی از سری بازی های مرد عنکبوتی در دست ساخت میباشد.

53653815750305586395.jpg

در New York Comic-Con امسال، پوستری به نمایش درآمد که نشان دهنده ی ساخت عنوان جدیدی از سری Spider Man میباشد. این بازی که The Amazing Spider-Man نام دارد توسط استودیو Beenox ساخته خواهد شد، و Activision نیز ناشر آن خواهد بود. Beenox استودیوئی است که پیش از این نیز ساخت بازی های Spider-Man: Shattered Dimensions و Spider-Man: Edge of Time را بر عهده داشت.

همچنین قرار است که این بازی، همزمان با فیلم جدید Spider Man و در تاریخ 7 جولای 2012 عرضه شود.
WTF ...:d
اکتی هم تایه فرمول خوب گیر میاره سالیانش میکنه :p

بازی‌های قبلی‌ این اتودیو رو بازی نکردم.

ولی‌ با توجه به امتیازات بازی ساز بدی نیست.

شاید یه روزی از دنیای اسپایدر من هم یه چیزی در اومد.
WTF ...:d
اکتی هم تایه فرمول خوب گیر میاره سالیانش میکنه :p
قبلی‌‌ها هم مال اکتی بودن. :d

تا کی میخوان این فاجعه رو ادامه بدن ؟! فیلم و بازی یکی از یکی بیخود تر ! :-&
همون گیتار هیرو رو ادامه بدن خیلی بهتره ! یه Guitar Hero : Muse بسازن خودم 100 تا میخرم !

پتانسیلی که تو بتمن نهفته است رو با این مرتیکه سرخ و آبی مقایسه میکنید؟ این الان تکلیفش با خودش روشن نیست.

کلا شخصیت اسپایدرمن یک زمانی یکی از شخصیت های مورد علاقم بود همون زمان بود که روی مانیتور پارچه مینداختم خاک نخوره.
به عقل کامل نرسیده بودم.

شخصیت بسیار خسته کننده و پوچه، اصلا این کجا و بتمن کجا حقشه فیلم ها و بازیهاش در سطح بقیه نباشند. یکی این یکی هالک اینا شخصیت های مسخره ای هستن که نون یه سری قابلیت هایی رو میخورن که در یک دوره برای ملت جذاب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or