Sorry 360 fans, Final Fantassy Versus XIII for PS3 ONLY

rezaigi2004

کاربر سایت
عنوان Final Fantassy Versus XIII به طور رسمی تایید شد به هیچ وجه برای X360 عرضه نخواهد شد و فقط انحصاری برای PS3 خواهد ماند.

Two trailers of Final Fantasy XIII showing at TGS ended with the words for Playstation 3 ONLY in big bold letters

اینکه بازیهای F F مالتی پلتفورم نیستند برای همه از قبل مشخص بود ولی با این تایید رسمی،خیلی از طرفداران Ff خوشحال می شوند چون اگر بازی مالتی پلتفورم باقی می ماند ممکن بود اولین تجربه چند کنسوله بودن یک بازی در سری افسانه ای F F زیاد جالب از کار درنیاید.
-------------
رضا جان بابت خبرت خیلی ممنون.از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم.

ناراحت نباش شما...اين انحصاري بودن فاينال13 از قبل هم گفته شده بود. شما بايد بگي دم Se گرم كه يه بازي Rpg انحصاري جديد براي 360 داره ميزنه...
بعد راستي خدايي اگه اين بازي براي 360 ميومد خودت انجامش ميدادي؟
آره ، با کله هم انجامش می دادم ! ( فقط بخاطر گرافیک )
اره دمش گرم ولی بازم خیلی نامرده !
با اینکه فاینال 12 رو تو سونی 2 بازی کردم هیچی از داستانش سرم نشد ! ( قبلا بازی نکرده بودم )

آره ، با کله هم انجامش می دادم ! ( فقط بخاطر گرافیک )
یه سوالی مگه شما گرافیکش رو دیدی؟! اون دو تریلری که از بازی تا حالا دیدم که هر دوشون CG و از پیش رندر شده بودند.

با اینکه فاینال 12 رو تو سونی 2 بازی کردم هیچی از داستانش سرم نشد ! ( قبلا بازی نکرده بودم )
پیشنهاد می کنم حداقل یه دوبار دیگه از اول تا آخر بازی کن!!

چون اين بازي بيشترين fanهاش ژاپني هستن اومدن براي 360 ريسك بوده(دليلش هم ميدونيد ديگه)
اگه این 4 نسخه FF XIII برای X360 هم قرار بود عرضه بشن فروش X360 سر به فلک می زاشت.!!و یکی از بهترین برگ برنده های سونی همین FF هست.که اگه بخواد طرفدارای ژاپنی رو راضی نگه داره باید از تمام جون برای انحصاری موندن این سری تلاش کنه.

از هم اینجا نهایت استدعا را از همه دوستان دارم که لطف کنند و جاروحنحال راه نندازن.حالا این یه عنوان انحصاری PS3 هست ولی X360 که عنوان انحصاری بیشتر داره و.... .
ممون می شم.
شما بايد بگي دم SE گرم كه يه بازي RPG انحصاري جديد براي 360 داره ميزنه...
سپهر جان یکم اطلاعات بیشتر میدی! کدوم بازی؟! اگه این جوری باشه که خوش بحال X360 owner های عزیز.

خب دوباره این حرف تایید شد قول میدم چند روز دیگه این فن بوی های 360 یه تاپیک بزنن که این بازی برای 360 میاد بعد بیان توش از رویاهای خودشون بگن:laughing:

سپهر جان یکم اطلاعات بیشتر میدی! کدوم بازی؟! اگه این جوری باشه که خوش بحال X360 owner های عزیز.
Infinite Undiscovery
عكسهاش هم در تاپيك زير هست:
http://www.forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8108
تاريخ عرضه اش هنوز مشخص نشده و فكر نكنم 10 روز هم نشه كه براي 360 تآييد شده.(من خو.دم فكر كنم بعد از اومدن براي 360 , براي ps3 هم بياد؟!)
كلآ داستان هر شماره ي اين بازي با شماره بعدش كاملآ متفاوته...
اره دمش گرم ولی بازم خیلی نامرده !
يعني هر شركتي براي 360 بازي انحصاري نزنه/يا براي ps3 بازي انحصاري بزنه نامرده؟
بعد كلآ باباي فاينال فانتزي كه از SE جدا شده يعني ساكاگوچي الآن داره همين جور براي 360 بازي انحصاري ميزنه... تو اين سبك نگران كمبود بازي نباش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or