ارسال پاسخ

اخه بدون تريلر سپري كردن هم خيلي سخته . نصف لذت هيجان كل گيم و صنعت entertainment به ديدن تريلر هاست . براي شخص خود من لذت ديدن اين كنفرانس ها و نمايش ها ، پيش نمايش ها و ... كمتر از خود بازي نيست . خيلي حال ميكنم كلا با اين مسائل و اين موارد .

ولي مسأله اينه كه سازنده بايد مراعات كنه .

يادمه ديويد كيج ميگفت ؛ من خيلي دوست دارم بازي هام بدون داشتن حتي يه نمايش به دست پلير ها برسه ، اما تو اين مقطع از صنعت چنين چيزي غيرممكن هستش .

كه خب درست هم ميگفت تو اين بازه براي فروش بازيت بايد همه جوره تبليغ و تريلر و ... بكني .

همين uncharted 4 مورد بحث يكي از بزرگترين و بيشترين فروش هاي نسل رو داره و جزو top ها هستش با وجود انحصاري بودن كه بخشيش رو مديون تريلر و حضور تو چندين كنفرانس از جمله E3 و PSX و ... و تبليغ تو جام هاي معتبر فوتبال جهان و همينطور بزرگترين فيلم هاي سينما مثل Star Wars و شبكه هاي مشهور دنيا  بنر و ... به خاطر مسأله فروش مجبورن همشون . ما هم به خاطر علاقه و ضعف شديد در خود كنترلي مجبوريم در نتيجه اين ديگه شده بخشي از صنعت .

خودم يادم نميره اين MGS V رو چقدر براي خودم اسپويل كردم . تقريبا همه مناطق بازي رو قبل از بازي ديده بودم .

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or