ارسال پاسخ

ایضا اینم یادم رفته بود:|

قاعدتا اینا بازی جدیدشون قابل نمایش هست. باید دید برنامه ریزی سونی چجوریه. ولی به احتمال زیاد امسال اینا هم بازیشون نمایش داده میشه. چون هرچقدر هم بازی برای نمایش داشته باشن معرفی IP جدید یه مبحث دیگه است!

چرا متاسفانه؟:دی من که خودم خیلی برای CoD جدید هایپم. فکر میکنم خیلی ها هم همین حس رو داشته باشن. پارسال که بتل 1 با تم جنگ جهانی معرفی شد و گفتن نمایش بعدی تو کنفرانس مایکرو هست خیلی ها منتظر دیدن گیم پلی بازی بودن. الانم همین وضع برای ایشون هست و همه میخوان ببینن گیم پلی چی هست. به نظر من که یکی از بخش های هیجان انگیز خواهد بود. فقط امیدوارم برخلاق بتل 1 اینا نیان همین تریلر معرفی فعلی رو از اول نشون بدن و واقعا گیم پلی نمایش داشته باشه. پارسال نمایش IW هم خیلی خوب بود.

اسکورپیو 50% قوی تر از Pro هست و مایکرو یه ساله دهن همه مارو با قوی ترین کنسول سرویس کرده. اگه یه گرافیک خفن نشون ندن و این قوی تر بودن به صورت عینی نمایش داده نشه پس اصلا به چه دردی میخوره؟ قاعدتا نباید بازی های اسکورپیو همین بازی های فعلی منتها به صورت 4K باشه. اگه بازی خیلی خفن با گرافیک بالا نشون ندن فقط و فقط نشانه ضعف مایکروسافته که البته شخصا فکر میکنم اینطور نیست و حتما مایکرو یه چیزی برای نمایش این همه قدرت رو میکنه.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or