سونی پارسال نشون داد که هر ساله میشه ازش توقع اینو داشت که هر کنفرانسش می تونه از قبلی ها زیباتر باشه
و امیدوارم همینطور هم بشه
منم یه سری حدس و خواسه و انتظار دارم که زیادم اصلا نیست
1-اینو اول در نظر بگیریم به کنفرانس پاریس سونی نگاه کنیم می بینیم که واقعا چیزی کم نداشت و یک کنفرانس درجه یک بود پس انتظار نداشته باشید همه بازی هایی که قبلا معرفی شدن و یا می خوان بشن همش تو این مراسم نمایش داشته باشه
مثلا از ذهنتون خارج کنید که کرش و GOW تو یه مراسم باشن
(فقط با پارسال مقایسه نکنید
چون اولا TLG اندازه این دو تا نمی تونه بفروشه دوما shenmue هم فقط اسم ازش مونده و بیشتر هایپ هستش
تازه یه بازی پرخرج هم نیستش سوما ff vii remake درسته انحصاری هست ولی با توجه به سابقه اسکوئر برای شونصد تا پلتفرم بعدا عرضه می کنه از جمله nx و...
2-بعضی از بازی ها دیگه زشته به خدا برای بار سوم تو کنفرانس اونم تو e3 نمایش داشته باشن
مثل NMS. چون بعیده بازی چیز خاص و جدیدی برای نمایش داشته باشه
3-تا پارسال همه دعا می کردند ایندی کم بشه از نمایش ها که خلاصه PSX زحمتشو به دوش کشید
ولی حالا VR... به شخصه مخالف اینم توی همچین کنفرانسی که فقط در سال یک بار هست و 90 دقیقه بیشترم نیست شاهد این باشیم که بخشی از کنفرانس به VR اختصاص بدن
بعدا خواستن خودشون می تونن هفت شبانه روز فقط مخصوص VR کنفرانس بزارن
4-احتمالا بین عناوین غیر انحصاری هم شاهد یک تریلر از FF XV و KH3 باشیم از طرفی سونی نقش و محبوبیت fps رو می دونه پس بین BF5 و COD و TF2 قطعا دو تاش تو کنفرانس سونی هستش و COD صد در صد هستش نمایشش
5-خواهشا بیخیال destiny بشن اینا
بعد 3-4 سال هر کنفرانس رویای اینو دارم که خبری ازش نباشه ولی ...
6- چون سونی عناوین انحصاری کم نداره امیدوارم هدفمند بعضی از نمایش هارو از کنفرانس حذف کنه مثلا بعدا پشیمون نشه یه عنوانی مثل UD رو بهش بها نداد یا R&C به این خفنی تو کنفرانس ازش خبری نبود و قبل مراسم یه نمایش داشت...
7-این ربطی به کنفرانس نداره ولی امیدوارم تو همون سه روزه مراسم تکلیف فیلم SLY رو هم مشخص کنند
8-این ادامه 3 هستش
واقعا نگرانم PS4K هم باشه تو مراسم دیگه هیچی یه کنفرانس 90 دقیقه ای بشه برای این دو تا
سونی هم که زشته یوقت برای هر کدوم از شوتر ها 10 دقیقه وقت نزاره
باز قبلا کنفرانس ها دو ساعته بود میشد یجوری انداخت لا به لای نمایش ها اینارو
9-اینم زیاد مهم نیست ولی امیدوارم مراسم نمایش هاش پخش بشه نه مثل پارسال 45 دقیقه اول خفن باشه بعد یهو افت کنه و اخر سر انچارتد حالمونو دوباره خوب کنه
10-اخرین خواسته ای هم دارم که زیاد نیستش یه نمایش از TLG و D:BH و FF VII REMAKE 
البته احتمالا اسکوئر هم کنفرانس داشته باشه...