Sony و Capcom رسما عنوان Resident Evil: Degeneration را اعلام کردند !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
دو شرکت بزرگ Capcom و Sony Computer Entertainment Pictures رسما اعلام کردند که در حال طراحی برای ساخت فیلم CGI بر اساس یکی از موفقترین بازیهای دنیای یعنی Resident Evil هستند !!
عنوان Resident Evil : Degeneration به احتمال خیلی زیاد در سال 2008 منتشر خواهد شد .
این اولین باری هست که فیلم CGI این بازی با مدت زمان کامل منتشر میشود .
به نظر من خیلی باید جالب باشه :love: .

reumbrellacorpbgbyryglorejf9.jpg

موفق باشید .
مهدی

درود
اون از فیلمش که سونی گند زد بهش و این هم از این :laughing:.

صبر کن هنوز خبری نشده لازم به قضاوت نیست . درسته فیلمش خراب شد اما باید صبر کرد و دید ایندفعه چیکار میکنه .:eek: دلیل نمیشه چون یه فیلم خراب بشه این هم خراب بشه

اون از فیلمش که سونی گند زد بهش و این هم از این .
درسته زياد جالب نبودن اما ديگه در مورده استوديو فيلم سازيه سوني اينجوري صحبت كردن يه ذره نا مرديه

هم RESIDENT EVIL خوب بود،هم SILENT HILL :)
این یکی هم حتما چیز خوبی از اب در میاد:)
کپکام هم به سونی تو ساختنش کمک می کنه یا فقط چون برند بازی ماله اونه اسمشو می نویسن؟:confused:

درود
اون از فیلمش که سونی گند زد بهش و این هم از این :laughing:.

درود،

فريدون جان، همين فيلمی که ميگی گند زد، ميدونی فروشش چقد بود ؟:biggrin1:
اگه نميدونی، يک سر به imdb.com بزن به حرف من برسی !:biggrin1:

P.N : فيلم فوق الاده اي نيست !!!!!! ولی تماشگر پسند هست، به همين دليل فروش نسبتاً خوبی هم داشت.

درضمن استوديو های سونی عالی هستند، کسی هم اگر توهين کنه، يعنی رسماً مغزی رو که نداره رو زير سؤال برده نه استوديو های سونی رو!
چون کسی راجع به اين حرف طرف فکر نميکنه که آيا راست ميگه آيا نه !!! رسماً ميگه يارو چرت ميگه.

آخرین ویرایش:
درود،

فريدون جان، همين فيلمی که ميگی گند زد، ميدونی فروشش چقد بود ؟:biggrin1:
اگه نميدونی، يک سر به imdb.com بزن به حرف من برسی !:biggrin1:

P.N : فيلم فوق الاده اي نيست !!!!!! ولی تماشگر پسند هست، به همين دليل فروش نسبتاً خوبی هم داشت.

درضمن استوديو های سونی عالی هستند، کسی هم اگر توهين کنه، يعنی رسماً مغزی رو که نداره رو زير سؤال برده نه استوديو های سونی رو!
چون کسی راجع به اين حرف طرف فکر نميکنه که آيا راست ميگه آيا نه !!! رسماً ميگه يارو چرت ميگه.
حدود 50 ميليون براي اين فيلم زيد نيست .

حدود 50 ميليون براي اين فيلم زيد نيست .

درود،

اون فقط us box office هست ! حالا چقد در کل جهان فروخته و چقد فيلم روی dvd يا فرمت های ديگه خواهد فروخت ....

درضمن، هر فيلمی قرار نيست : دزدان دريای کاراييب باشه، يا spiderman ! که بالای 250 ميليون بفروشه تا بگيم خوب عالی بود.
دقت کن، توی اين فيلم هنرپيشه معروف و درجه اولی بازی نميکنه مثل : جانی دپ، يا ...

نسبت به کم و کاستی های که داره، واقعاً عالی فروخته !!!
ولی نسبت به فيلم های درجه اول Hollywood، فروش نسبتاً خوبی داشته !
درسته؟

resident is loser

آقا شاید راست بگین سزی بدیش بهتر باشه
مهمم نیست چقدر فروش کنه من به شخصه
به هر فیلمی کهمورد پسند خودم باشه میگم خوبه
:-"
فروش و بازیگرم مهمههههه:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or