Sony و ثبت دو دامنه تجاری جدید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
SCE-Trademarks-Kill-Strain-Entwined.jpg

شرکت سرگرمی های Sony به تازگی دو دامنه تجاری جدید به نام های “Entwined” و “Kill Strain” در منطقه ایالات متحده به ثبت رسانده است.
این دامنه ها به ترتیب در تاریخ های 14 ـم و 15 ـم ماه آوریل ثبت شده اند.
شرکت Sony هنوز عنوان جدیدی را رسما معرفی نکرده است، شاید در E3 امسال اتفاقات بزرگی رخ بدهد.
[source]

موشکافی می کنیم : :d
از اونجایی که این دامنه ها به نام شرکت Sony ثبت شده، پس صددرصد از نظر حقوقی مال خود شرکت هست ! یعنی میتونه عناوین بزرگ و First Party باشه ! بعدشم از اونجایی که مربوط به ایالات متحده می باشد، میتونه مال هرکدوم از این استودیو(ها) باشه : (Guerrilla Games ، Sony Santa Monica ، Media Molecule و Bend و ...)
حدس خودم اینه که عنوان Kill Strain به احتمال زیاد یا متعلق به Guerrilla Games هست یا Bend که میشه همون Syphon ****** خودمون ! :d
اون یکی دیگر هم که به نام Entwined هستش، به احتمال زیاد یا مال Media Molecule هستیا SSM ! :-? البته من از روی اسم هایی که به ثبت رسوندند، چنین حدسیاتی دارم، در کُل باید تا E3 منتظر موند ! :d

من مطمعنم سونی e3 میترکونه سیاست سکوت سونی خیلی به نفعش تموم میشه مثل e3 قبلی که سونی ترکوند با همین سیایست ولی مایکر با اظهار نظر کردن بی مورد باعث ترول خودش شد

موشکافی می کنیم : :d
از اونجایی که این دامنه ها به نام شرکت Sony ثبت شده، پس صددرصد از نظر حقوقی مال خود شرکت هست ! یعنی میتونه عناوین بزرگ و First Party باشه ! بعدشم از اونجایی که مربوط به ایالات متحده می باشد، میتونه مال هرکدوم از این استودیو(ها) باشه : (Guerrilla Games ، Sony Santa Monica ، Media Molecule و Bend و ...)
حدس خودم اینه که عنوان Kill Strain به احتمال زیاد یا متعلق به Guerrilla Games هست یا Bend که میشه همون Syphon ****** خودمون ! :d
اون یکی دیگر هم که به نام Entwined هستش، به احتمال زیاد یا مال Media Molecule هستیا SSM ! :-? البته من از روی اسم هایی که به ثبت رسوندند، چنین حدسیاتی دارم، در کُل باید تا E3 منتظر موند ! :d

اگه SCEA اینارو ثبت کرده باشه که Media Molecule و Guerrilla شامل نمیشن که :d احتمالاً یکیشون بازی Bend ــه اون یکی رو نمیدونم :d

سونی با بهترین سیاست داره پیش میره و امیدوارم امسال با چند تا انحصاری درست حسابی بازم مارو ب وجد بیاره.
فقط کاش کراش رو هم رونمایی کنن که ایمان دارم میکنن.

بنظرم بعد از فرش فوق العاده حتی غیر قابل پیش بینی! ( از نظر ناشرها ) دست ناشرا تو ساخت بازیهای انحصاری بیشتر میشه چون ریسک کمتری داره و مطمعنم تو E3 هرچقدرم ک ماکروسافت سرکیسرو شل کرده باشه بازم سونی تو نرم افزار قویتر کار میکنه.....( بوکمارک کنید. )

بنظر من که یک فن قدیمی سایفون فیلـــتر روی PS1 ـم ، میگم اگه سونی یک SP خوب و موفق روی PS4 بده میتونه جشن پیروزیشو توی این نسل بگیره :دی
برای PS3 که هرچی دعا کردیم ، خبری نشد !! واقعا حتی ریمیک 3تا نسحه اولش از PS1 هم بنظرم فوق العادست .

اون Kill Strain به قیافه ـش میخوره از این بازی های اکشن بدون داستان با حضور کاراکترهای لات و فحاش باشه! :دی
ولی اون یکی اسم جالب تری داره و بعید نیست بازی Media Molecule باشه. بدجوری منتظر دیدن پروژه اینا هستم. بیشتر از یک سال هم از نمایش نصفه نیمه پروژه توی کنفرانس معرفی PS4 میگذره که البته خودشون هم نفهمیدن چی نشون دادن! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or