Sony : مردم آنقدرها به خرید آنلاین تمایل ندارند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
sony.jpg

کمپانی سونی اعلام کرده است که مردم تمایل زیادی برای خرید آنلاین ندارند و تقاضا در خرید فیزیکی بازی و مراجعه به فروشگاه ها بیشتر است.
سخنان آقای Longworth مسئول PlayStation Marketing در وبسایت gamesindustry.biz پیرامون نحوه خرید مصرف کنندگان :
"من فکر میکنم واقعیت چنین است : تجارت دیجیتالی ما در حال رشد است همچنین ما با همکاران خرده فروش خود نیز ارتباط خوبی داریم.چیزی که ما میخواهیم ارائه دهیم این است که بیشتر سمت قشر بازیباز باشیم.نمی خواهیم برای آنان تصمیم بگیریم و انتخاب خودشان را باور داریم.پنهان نیست که درصد زیادی از مردم به GameStop یا Best Buy مراجعه می کنند ، آنها هم اکنون نمی خواهند آنلاین خرید کنند. پیش بینی این قضیه که در آینده چگونه خواهد بود و چه تغییری خواهد کرد سخت است.شاید مردم از حرف من تعجب کنند اما بازی ها به صورت فیزیکی در بازار حضوری بیش از آنچه که مردم فکر میکنند خواهد داشت"
شما چگونه خرید میکنید؟آیا به زودی شاهد جایگزینی خرید آنلاین به جای فیزیکی هستیم و یا با صحبت های آقای Longworth موافقید؟

Gamingbolt

مردم حق انتخاب میخوان. تا بوده همین بوده تا دنیا پابرجاست همینطور باقی میمونه. عرضه دیجیتالی و فیزیکی مکمل هم هستن تا هرکسی هرطوری که دلش خواست دیتا-مدیا مورد نیازش رو تهیه کنه.

من خودم شخصا دوست ندارم دیجیتالی خریداری کنم. خرید دیجیتالی به هیچ جایی بند نیست و همه اطلاعات خریدت روی دیتابیسی که معلوم نیست در آینده چه بلایی سرش بیاد ذخیره شده :دی اما وقتی فیزیکی میخرم خیالم راحته که هر موقع که عشقم کشید میتونم بازی کنم. حالا بحث اینکه هاردت کم آورد و باید پاک کنی و دوباره اگه دلت خواست باید دانلود کنی هم به جای خود.

لذتی که در خرید فیزکی هست به هیچ عنوان در خرید دیجیتالی نیست مخصوصا وقتی بخوای پک های ویژه که کلی امکانات فیزیکی داره بخری

والا اگه من تو یه کشور دیگه مثلا کره یا ... بودم و سرعت اینترنت بالایی داشتم تمام خریدهامو اینترنتی و آنلاین انجام میدادم چون به شخصه هیچ علاقه ای به نگهداری و انبار دیسک و ... ندارم همونطور که الان و با این سرعت داغون بیشتر علاقه به دانلود بازی و برنامه "حتی اگه پولی باشه" نسبت به خرید نسخه فیزیکیش دارم اما چون ایران هستم بعضی وقتها راه نداره و باید حتما نسخه فیزیکی خرید ...

لذتی که در خرید فیزکی هست به هیچ عنوان در خرید دیجیتالی نیست مخصوصا وقتی بخوای پک های ویژه که کلی امکانات فیزیکی داره بخری
البته اگه وقتی اینترنت 30 مگ داشته باشی بسیار بسیار خرید دیجیتالی لذت بخش خواهد بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or