Sony شركت هاي Mircrosoft و Toshiba را به انتخاب Blu-Ray دعوت كرد

BlackCat

کاربر سایت
Sony Pictures شركت هاي Microsoft و Toshiba را به حمايت و پشتيباني از Blu-Ray دعوت كرد.
آقاي Don Eklund مدير اجراي نايب رئيس شركت سوني پس از اينكه Pocket Lint از او در IFA در برلين از او پرسيد شما دوست داريد چه شركتهاي ديگري از Blu-Ray پشتيباني كننداعلام كرد: ما دوست داريم توشيبا و مايكروسافت نيز Blu -Ray را انتخاب كنند و از آن پشتيباني كنند.
اين در حالي است كه توشيبا براي عقب نماندن از Blu-Ray قيمت HD DVD Player ها و لپ تاپ هاي تحت پشتيباني از HD DVD خود را در IFA كاهش داد.
پس از اينكه از آقاي Eklund در مورد كاهش قيمت HD DVD Player هاي توشيبا سوال شد وي در پاسخ گفت: آن ها سعي دارند با كاهش قيمت مردم را به سوي خود بكشانند اما تا كي ميتوانند قيمت دستكاه هاي خود را كاهش دهند؟درسته آن ها قيمت هاي خود را كاهش دادند اما اين براي ما بسيار سود مند خواهد بود.
وي در ادامه گفته: من هيچ وقت فكر نميكنم كه قيمت مشكل مشتريان باشد در واقع آن ها حاضرند مبلغ بيشتري پرداخت كنند اما محصول بهتري داشته باشند.
آقاي Rick Marty نيز گفته است: به نظر من در اين زمان مردم آن قدر توانايي تشخيص دارند كه بتوانند بفهمند قيمت كمتر بهتر است يا يك چيز گران تر اما مفيد تر.
-----------------
بايد منتظر واكنش توشيبا و سوني نيز به اين كارت دعوت باشيم هرچند مشخص است كه جواب " نه" است.

آخرین ویرایش:
حتما هم Toshiba و Microsoft به این دعوت جواب مثبت میدن.
جدیدا حال سونی زیاد خوش نیست مثل اینکه...
پ.ن: یاد فیلم پیشنهاد بیشرمانه افتادم.

آخرین ویرایش:
اگه یکی از اینها مخصوصا توشیبا این پیشنهاد را قبول کنند فرمت وار دیگهیواش یواش تموم می شه.
البته قبول کردن این پیشنهاد کار عاقلانه ای هستش.
(کاری که سونی توی نسل قبل فرمت ها کرد.که شرح وقایعش توی تاپیک اخبار روز تکنولوژی توسط اقا واکاشیزوما گذاشته شده.)

آخرین ویرایش:
اگه یکی از اینها مخصوصا توشیبا این پیشنهاد را قبول کنند فرمت وار دیگه دیگه یواش یواش تموم می شه.

که نمیکنن!

وي در ادامه گفته: من هيچ وقت فكر نميكنم كه قيمت مشكل مشتريان باشد در واقع آن ها حاضرند مبلغ بيشتري پرداخت كنند اما محصول بهتري داشته باشند.
آقاي Rick Marty نيز گفته است: به نظر من در اين زمان مردم آن قدر توانايي تشخيص دارند كه بتوانند بفهمند قيمت كمتر بهتر است يا يك چيز گران تر اما مفيد تر.
:laughing::laughing:

بايد منتظر واكنش توشيبا و سوني نيز به اين كارت دعوت باشيم.
جواب از همین الان مشخصه = نه

این همه این شرکتها بر سر فرمت برتر و حجم بازیها توی سرو کله هم زدن حالا سونی اومده این پیشنهاد رو به دو شرکت دیگه میده واقعا خنده دار هستش البته فکر نمی کنم این دوشرکت به این دعوت لبیک بگن ولی اگه بگن یعنی چشیدن طعم تلخ شکست . :sick:

چرا اينقدر جدي گرفتين اين خبرو ?
Toshiba همين امروز press conference داره براي HD DVD
Sony حالا خاسته يه جوانمردي بازي از خودش دربيا:)ر

اگه یکی از اینها مخصوصا توشیبا این پیشنهاد را قبول کنند فرمت وار دیگه دیگه یواش یواش تموم می شه.

البته اون یارو براشون دعوت نامه نفرستاده که بیان از BD حمایت کنند!
آقای گزارشگر ازش پرسیده دوست دارین چه شرکت های دیگه ای تو جمع Blu-ray داشته باشین؟
اونم در جواب گفته خیلی دوست داریم Microsoft و Toshiba رو هم تو کمپمون داشته باشیم. همین!
مگه آرزو بر جوانان عیبه؟؟

بنظر من اگر توشیبا و مایکروسافت قبول کنن، Hd Dvd رسماً میمیره و این وسط توشیبا و شرکتهائی که ساپورتش کردن متضرر میشن. اما اگر قبول کنن. بخصوص Ms که از این فورمت استفاده خاصی تو این نسل نداره برای نسل های بعد میتونه سود بیشتری ببره با توجه به اینکه Bd فورمت خوب و مناسب این نسل هست، نمیگم غالب اما مناسب. اگر بخوایم از دید Ms نگاه کنیم چون تاثیر مستقیمی روی فروش کنسولش نداره پیشنهاد چندان بدی نیست، اما از اون طرف رقیب قدرتش بیشتر خواهد شد.

در نتیجه، فعلاً من احساس میکنم این جنگ فورمتها هم حالا حلا ها ادامه داره...

پ.ن: یاد فیلم پیشنهاد بیشرمانه افتادم.

حالا خدا رو چی دیدی شما مثل اون مرده....;)

بنظر من اگر توشیبا و مایکروسافت قبول کنن، Hd Dvd رسماً میمیره

حالا توشیبا شاید قبول کرد که نمیکنه ولی مایکروسافت دیگه عمرا !!

خوبه سوني از شركت مايكروسافت نخواسته 360 رو بيخيال شه و بياد واسه Ps3 بازي بسازه:)
اتفاقا تو این مورد مایکرو باید از سونی بخواد PS3 رو بیخیال شه و واسه X360 بازی بسازه :)
(البته این حرفا فقط واسه مزاح خوبه ها!)

حالا خدا رو چی دیدی شما مثل اون مرده....;)

حالا توشیبا شاید قبول کرد که نمیکنه ولی مایکروسافت دیگه عمرا !!
اتفاقا کاملا برعکس.
ماکرو خیلی راحت می تونه قبول کنه اما توشیبا به نظر من امکان نداره.
اگه ماکرو قبول کنه هم به نفعشه و هم به ضررش.
به نفعش چون یکی از برتری های ps3 کم می شه.
به ضررش چون به نظر من نمی تونه به قیمتی که سونی اون رو می ده بسازتش و قیمت bd کنسول 360در مقابل یه دونه ps3 اصلا نمی صرفه.
اما در کل به نظر من زیاد برای ماکرو فرقی نمی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or