Sony: تعداد به نسبت زیادی از دارندگان PS4، عنوان The Last of Us را تجربه نکرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

طبق گفته های Sony، پس از تحقیقات و بررسی اطلاعات PSN دارندگان PS4، آن ها به این نتیجه رسیدند که درصد زیادی از دارندگان PS4 از پلتفرم های گوناگون مانند Xbox و Nintendo به PS4 کوچ کرده اند. این تغییر جهت به سمت Playstation به معنای آن است که تعداد قابل توجهی از دارندگان PS4 هنوز The Last of Us را تجربه نکرده اند. این یکی از دلایل اصلی برای عرضه برخی بازی های Classic انحصاری PS3 بر روی PS4 است.

Josh Walker در این باره گفت: "The Last of Us یکی از مهم ترین عناوین نسل قبل محسوب می‌شود که جوایز بی‌شماری را برده است. این منصفانه نیست که طرفداران جدید Playstation همچین عنوانی را تجربه نکنند. ما اطلاعات PSN دارندگان PS4 را بررسی کردیم و متوجه این قضیه شدیم که تعداد نسبتا زیادی از آن ها The Last of Us را تجربه نکرده اند.
این نشان دهنده آن است که تعداد زیادی از پلتفرم های دیگر به Playstation کوچ کرده اند و ما از اینکه به آن ها خوش آمد می‌گوییم خوشحال هستیم."

The Last of Us Remastered به همراه تمامی DLC های آن، برای PS4 عرضه می‌شود. همچنین این عنوان دارای یپیشرفت های گرافیکی نسبت به نسخه PS3 است و به صورت 1080p/60fps اجرا می‌شود. این بازی در تاریخ اول August در انگلستان عرضه می‌شود.
منبع

این منصفانه نیست که طرفداران جدید Playstation همچین عنوانی را تجربه نکنند.
منصفانه؟ خوب راحت بگو اینطوری پول بیشتری گیرمون میاد:دی
پ.ن: البته پورتش کار خوبی بوده ها، هم ناتی داگ با PS4 آشنا میشه، هم کلی گیمر بازیش می کنن!

انصافا بازی در حد یه شاهکاره فوق العاده هستش
عنوانی کاملا قابل ستایش که جوایز بسیاری رو هم ار آن خودش کرد
من به خاطر این بازی و فقط وفقط این بازی یه پلی 3 خریدم و این عنوان عالی رو تجربه کردم

تلو که قطعا باید رو PS4 پورت میشد اما کاش یکم دیرتر این اتفاق میفتاد اونجوری شاید هیجان واسه عرضش بیشتر بود و خیلی از کسایی که بازیرو رو 3 تموم کرده بودن باز میرفتن سراغش...
پ ن: اگه قبل اومدن U4 یه کالکشن آنچارتد 1080 و 60 فریمم میدادن خیلی خوب میشد...

مطمئنا منظورش این بوده: طرفداران سابق Xbox

باز یه چیزی بگو که تا 2 سوت تاپیک قفل شه..!!:dخوب الان این وسط xbox چطوری به فکرت رسید.؟:dخوب شاید یه بنده خدایی تازه ps4 خریده یا با این کنسول آشنا شده چیکار باید بکنه.؟:d

ماها که به کنار :دی ولی با توجه به سیل عظیمی از کسایی که نسل پیش 360 کنسول اصلیشون بود و طبیعتا الان PS4 کنسول اصلیشون هست و مطمئنا خیلیاشون tlou رو بازی نکردن ، بهترین هدیه از طرف سونی و ناتی میتونه باشه واسشون که پر افتخارترین بازی و یکی از بهترین بازیای تاریخ رو به حالت remaster روی پلتفورم نسل بعدیشون تجربه کنن و آماده باشن برای بازی بعدی ناتی Uncharted 4

من تا تصمیم گرفتم رو 3 بخرم خبر اینکه قراره رو 4 بازی بیاد و شنیدم! و خدارو شکر رو نسل فعلی بازیش میکنم:x
حیفه همچین شاهکاری رو در بهترین حالتش بازی نکرد ;;)

منصفانه؟ خوب راحت بگو اینطوری پول بیشتری گیرمون میاد:دی
FYI زمانی که TLOU اومد رو استور UK حدود 10 پوند از بقیه بازیها ارزونتر بود. Season pass ـه TLOU رو استور امریکا 10 دلار بود این درحالیه که اگه نگم همه ولی اکثر Season pass ها واسه بازیهای دیگه 20 دلار هستن. بعد از مدت زمان کوتاهی از عرضه ی بازی رو استور US تخفیف خورد 10 دلار و من به غیر از چنتا عنوان دیگه تو کل نسل قبل ندیدم که واسه یه بازی AAA همچین تخفیفاتی درنظر بگیرن. ضمن اینکه بازی رو با مأمور پست نفرستادن دم خونه و پولشو به زور از کسی بگیرن. البته هدف شما مشخصه ولی به من مصرف کننده ثابت شده که این کالکشن ها و ریمسترهایی که سونی چه تو نسل قبل میداد و چه الان میده در درجه ی اول احترام به خواسته ی مشتری ـه نه درآمد بیشتر ( نه اینکه بخواد در راه رضای خدا کار کنه. Tomb raider هم بوده ولی فرقش اینه که پورت اون با TLOU زمین تا آسمون فرق مکنه مراحلش ولی خیلی راحت اومد پول یه بازیه کامل رو گرفت + اینکه TLOU همراه با تمام DLC ها عرضه میشه. ). همونطور که الان طرفدارای Halo از اومدن کالکشن مسترچیف خوشحالند طرفدارای Tlou هم خوشحالن + اینکه خیلی هنوز بازی نکردن این عنوان رو!

چرا راه دور بریم :d
یکیش خود من:d
پس از کلی انتظار برای بازی, فقط چند ماه مونده بود بازی بیاد که ps3 چراغ زرد شد :|
هنوز هم بازی رو نرفتم و میخوام رو ps4 برم.

براي مني كه نسل قبل فقط يه بار جوري بازي رو تموم كردم كه كلا هيچي نفهميدم از بازي ، اومدن ريمسترش رو پلي ٤ واقعا عالي بود
قيمتشم كه ٥٠$ هستش البته فرقي به حال ما كه بين يه مشت دزد گير افتاديم ، نداره :d
از آنلانيشم كه همه به شدت تعريف كردن و مدت زيادي ميتونه سرمون رو گرم كنه !!

فقط تمام DLCها بد يا فقط يكيشون ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or