Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالن اول به صورت آنلاین بذارن برای دانلود هر اپیزود که اومد ببعدش همه رو با هم روی دیسک بدن بیرن, احتمالن!
106.gif

من يکي از طرفداران پر و پا قرص Sonic هستم و خيلي خوشحالم که نسخه جديد (که شايد متفاوت ترين نسخه باشه) بالاخره منتشر شد.

من بازي رو از طريق Xbox Live نسخه Trial رو دانلود کردم و مرحله اول رو بازي کردم، محيط بازي فوق العاده جذاب هست و شما مي تونيد لذت يک بازي دو بعدي با کيفيت فوق العاده بالا رو تجربه کنيد. فردا بازي رو به نسخه کامل تبديل ميکنم (1200 مايکروسافت پوينتز)

من يکي از طرفداران پر و پا قرص Sonic هستم و خيلي خوشحالم که نسخه جديد (که شايد متفاوت ترين نسخه باشه) بالاخره منتشر شد.

من بازي رو از طريق Xbox Live نسخه Trial رو دانلود کردم و مرحله اول رو بازي کردم، محيط بازي فوق العاده جذاب هست و شما مي تونيد لذت يک بازي دو بعدي با کيفيت فوق العاده بالا رو تجربه کنيد. فردا بازي رو به نسخه کامل تبديل ميکنم (1200 مايکروسافت پوينتز)
خوش به حالت، منم خیلی دوست دارم اینو بخرم!!:((

گيم اسپات به اين بازي امتياز 6.5 داده و IGN امتياز 8 - من به شخصه امتياز IGN رو براي اين بازي منصفانه تر ميدونم (شايد چون اين نسخه رو خيلي دوست دارم اينطور هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or