Soldier of Fortune:Pay Back

سیلام
حالتون چطوره
سیلامتید!

همونطوری که می دونید Sof 3 داره میاد و همه منتظرشن چون از جهاتی با بقیه Fpsها فرق داره، مهمترین فرقش تکه تکه کردن کاراکترها در بازی است که در شماره قبل هم تا حدی وجود داشت ولی این دفعه قراره بتونید واقعا دشمنو تیکه پاره کنید به این صورت که اول دستها و بعد پای دشمن و در آخر هم میتونید با یک شلیک دقیق سر دشمنو نابود کنید البته این کار با اره برقی انجام نمیشه بلکه با سلاحهاتون می تونید این بلا ها رو رو دشمن بیارید! در شماره دوم این کار توسط سلاح های قوی انجام میشد اما این که تو این یکی با سلاحهای معمولی مثل M4 و Ak47 و... بتونیم دشمنا رو قطع عضو کنیم رو نمی دونم شایدم بشه که دیگه محشره به هر حال اگه کسی نظری، نقدی، اسکرین شاتی داره درنگ نکنه.

سیلام
حالتون چطوره
سیلامتید!

همونطوری که می دونید Sof 3 داره میاد و همه منتظرشن چون از جهاتی با بقیه Fpsها فرق داره، مهمترین فرقش تکه تکه کردن کاراکترها در بازی است که در شماره قبل هم تا حدی وجود داشت ولی این دفعه قراره بتونید واقعا دشمنو تیکه پاره کنید به این صورت که اول دستها و بعد پای دشمن و در آخر هم میتونید با یک شلیک دقیق سر دشمنو نابود کنید البته این کار با اره برقی انجام نمیشه بلکه با سلاحهاتون می تونید این بلا ها رو رو دشمن بیارید! در شماره دوم این کار توسط سلاح های قوی انجام میشد اما این که تو این یکی با سلاحهای معمولی مثل M4 و Ak47 و... بتونیم دشمنا رو قطع عضو کنیم رو نمی دونم شایدم بشه که دیگه محشره به هر حال اگه کسی نظری، نقدی، اسکرین شاتی داره درنگ نکنه.
بازی یه هفته ای هست اومده west هم اورده
من یه چند تا عکس از بازی دیدم گرافیکش به نظرم خوب نیومد

منم بازیو دانلود کردم ولی وقتی RUn می کنی فقط صدا میاد و تصویر سیاهه یعنی از همون اول بازی صدای Logo میاد ولی صفحه سیاه سیاهه منو و دمو و هیچی نمی بینم.شما همین مشکلو دارید؟
Geforce 7600GT با 3 تا دریور هم امتحان کردم از 169 تا 162.
مثل اینکه بازی هم خیلی بی خوده تو User Rating های Gamespot تقریبا همه 1 دادند از 10 به بازی!!:confused:

من بازیو گرفتم از نظر گرافیک بنظرم گرافیکش خوبه در حد cod4 نیست کمی پایینتره
صدای اسلحه ها عالیه اما رو چهره ها زیاد کار نکردن نه اینکه بد باشن فقط جزییات زیادی ندارن
داستان هم بنظر یا نداره یا درست حسابی نیست دست و پا و سر دشمنا رو هم میتونی با اسلحه قطع کنی
یه چیز که ناراحتم کرد و اوایل بازی هم برام مشخص شد اینه که در مرحله اول که نمیدونم کجاست تو افریفا یا عراق البته بعید میدونم تو افریقا باشه اینکه دشمنا در مرحله اول کردی حرف میزدن :eek::mad:حتی اگه کسایی که کردی بلد نیستن یکم توجه کنن متوجه بعضی حرفها میشن حالا دلیل اینکه اینا کردی حرف میزنن چیه نمیدونم
واقعا توی این دو هفته عصابم از این سیاسی شدن بازیها بهم ریخته

آخرین ویرایش:
من بازیو گرفتم از نظر گرافیک بنظرم گرافیکش خوبه در حد cod4 نیست کمی پایینتره
صدای اسلحه ها عالیه اما رو چهره ها زیاد کار نکردن نه اینکه بد باشن فقط جزییات زیادی ندارن
داستان هم بنظر یا نداره یا درست حسابی نیست دست و پا و سر دشمنا رو هم میتونی با اسلحه قطع کنی
یه چیز که ناراحتم کرد و اوایل بازی هم برام مشخص شد اینه که در مرحله اول که نمیدونم کجاست تو افریفا یا عراق البته بعید میدونم تو افریقا باشه اینکه دشمنا در مرحله اول کردی حرف میزدن :eek::mad:حتی اگه کسایی که کردی بلد نیستن یکم توجه کنن متوجه بعضی حرفها میشن حالا دلیل اینکه اینا کردی حرف میزنن چیه نمیدونم
واقعا توی این دو هفته عصابم از این سیاسی شدن بازیها بهم ریخته

بابا عجب نابغه اي هستي اون عراق هست افريقا كجا بود نديدي همه گير دادن به عراق
مراحل بعديشيم نمي دونم كجاست هر جا هست سرسبزه
بازي هم قشنگه حال مي ده گرافيكشم خوبه كلا كسي كه با اول شخص حال مي كنه و عاشق خشونت هست حتما بازي رو بخره چون عمرا ديگه بازي اي بياد كه بتونيد اينقدر دشمنان يك بازي كامپيوتري رو له كنيد و لذت ببريد:biggrin1:
كلا كشتن دشمنان بسيار لذت بخش و متنوع هست و صد البته طبيعي:biggrin1:

:eek::eek::eek::eek::eek:

مگه میشه کلی براش تبلیغ کردن ازش کاملا ناامید شدم اگه بازیو رفتی یه ندا بده

به امتياز يوزها زياد توجه نكن ببين دل خودت چي مي گه بعدشم خيلي از اونا هم به بازي 10 يا 9 دادن
براي اين بازي هم اصلا تبليغات زيادي نشده و بازي هم كم خرج هست اما بازم خوب از اب دراومده(البته براي اونايي كه وحشين(شوخي:biggrin1:))

دوست عزیز واقعا مسخرس اگر به این علت نمی خوای بازی کنی.بازی سیاسی نیست ولی فقط مرحله اولش تو یکی از شهرهای عراق بعدش میره چین بعدش یه جا دیگه.....کاری هم به کشور خاصی نداره.

واقعا آدم حالش بهم می خوره از این بازیها!!!
همه بازی ها دارن به نوعی مسلمون کشی می کنن!! COD4 , BlackSite و همینطور این!!!
باید تحریم بشن این بازیها !!!

واقعا آدم حالش بهم می خوره از این بازیها!!!
همه بازی ها دارن به نوعی مسلمون کشی می کنن!! COD4 , BlackSite و همینطور این!!!
باید تحریم بشن این بازیها !!!
یعنی کی تحریمشون کنه ؟! کل بازار بازی توی دنیا دست اروپا و آمریکا و ژاپن هست. آفریقا و خاورمیانه 1% بازار رو هم ندارن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or