Soldier of Fortune برای نسل بعد تایید شد.

rezaigi2004

کاربر سایت
بازی به یادماندنی Soldier of Fortune که توسط Activision در حال ساخت میباشد برای Xbox 360, PS3 and PC تایید شد و طبق شایعاتی برای نوامبر امسال ریلیز خواهد شد باید منتظر خبر رسمی در E3 باشیم.

Soldier_of_Fortune-Front.jpg

با اون وضع Gore و خشونت و ... در دو قسمت قبلی .
یکهو دیدین یک AO دیگه هم به بازیها بعد از Manhunt اضافه شد.

پ.ن : وای وای SoF خیلی بده .. ! :biggrin1:

تو به این میگی بازی برات متاسسفم

كسي كه به بازي Quake Engine («نظور نسخهء دوم) بگه آشغال بهتره از اولين درختي كه سر راهش ديد خودشو آويزون كنه! واقعاً متاسفم يه عده n00b‌بخودشون اجازه ميدن در مورد هر مسئله اي ابراز نظر كنن... n00b...

نه این بازی نیست رانندگی در تهران بازی هست :laughing: شما که از گیم و انجین و ... سر در نمیاری چرا بیخودی وارد بحث میشی و به آقا رضا توهین می کنی :mad: برای خودت متأسف باش که به نسل بعد میگی بازی نیست :) این مسئله ممکنه باعث بن شدنت بشه

سلام
آخه عزیز من مجبوری از این جور اسپم ها بذاری که اعضای سایت که هیچی همسایه بغلی های سایت هم بیان بهت بتوپن. از بازی خوشت نیومد حالا باید بیای این جوری بگی؟ د عزیز من این طور که نمیشه بنده خدا رضا رفته زحمت کشیده خبر جور کرده گذاشته رو سایت که من و تو گیمر بخونیم بفهمیم چی تو دنیای گیم میگذره اونوقت شما باید بیای این جوری بگی؟یه چنین برنامه ای رو هم تو تایپیک مسابقات حرفه ای pes6 پیاده کردی و گفتی پارتی بازیه و از این حرفا که با اون حرفت دانیال بنده خدا رو ناراحت کردی. به عنوان یه دوست بهت میگم. آدم هر چیزی که به فکرس میاد رو نباید بگه.
یا علی مدد

به قول معروف Its about time
من خیلی وقت بود میخواستم بدونم سر این بازی چه اومد. قسمت دوش به نظرم بازی خیلی جالبی بود
فقط امیدوارم گند نزنن به این یکی بازی

New SoF as a Budget Game

البته مثل اینکه Raven روش کار نمیکنه (متاسفانه ) . احتمالا سرشون با Wolfenstein جدید گرمه.
یک منبع ناشناس!! اعلام کرده که Cauldron که قبلا بازی FPS به نام History Channel: Civil War را ساخته، روی بازی کار میکنه.
همچنین Activision اعلام کرده که بخش Activision Value این بازی را منتشر میکنه. پس به احتمال زیاد یک Budget Game داریم .. (یعنی بازی ارزان .. تو مایه های Serious Sam ). البته خودتون رو ناراحت نکنید این که شامل ایران نمیشه.

معرف : HamidoOs :biggrin1:
منبع : http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=16227

البته مثل اینکه Raven روش کار نمیکنه (متاسفانه ) . احتمالا سرشون با Wolfenstein جدید گرمه.
یک منبع ناشناس!! اعلام کرده که Cauldron که قبلا بازی FPS به نام History Channel: Civil War را ساخته، روی بازی کار میکنه.
همچنین Activision اعلام کرده که بخش Activision Value این بازی را منتشر میکنه. پس به احتمال زیاد یک Budget Game داریم .. (یعنی بازی ارزان .. تو مایه های Serious Sam ). البته خودتون رو ناراحت نکنید این که شامل ایران نمیشه.

معرف : HamidoOs :biggrin1:
منبع : http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=16227

امیدوارم بعد این همه مدت یه چیز درپیت ندن بیرون که فقط اسما Soldier of fortune باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or