M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
مهدی گرفتی اسلای رو؟
والا امشب شاید رفتم بگیرمش
انقد بازی سرم ریخته که نگو
مهدی گرفتی اسلای رو؟

و کلا خیلی خوب بود دیگه! :d
) بسیار باحال بود! اولش خیلی جدی و خفن بود،ولی بعد از اون مرحله با مورای بسی قیافه ی تعجب کرده و باحالی داشت
واقعا ازش خوشم اومد! :d
این اسلای هم خیلی بهش تیکه میپروندا 
نامرد بنتلی هم بازیش خوبه ها 
انقدر حال میداد 
کاش یه جور دیگه پیداش میکردن! :d 
اگر اسلای دوست دارید از دستش ندید! :d
) البته... 19.5 گیگ حجمشه 
امروز اتفاقا برای یکی از بچه ها چک نمودم،40 دلاره :d فکر کنم ویتای خالیش 30 دلار باشه :d@ Akiba ... سی دلارهمن تخفیف خورده بود گرفتم 20 دلار واقعا بازی متنوع و خفنه فقط یه کم بعد از اپیزود 2 حالت تکراری پیدا میکنه . پلات کردنش هم اعصاب میخواد . سخت نیست اصلا ولی یه چیزایی داره که رو اعصابه . من 50% کردم دیگه گذاشتمش کنار . در ضمن ویتا دارها برن حالش رو ببرن . بازی Cross Save داره و تروفی های هر دو نسخه هم جدا از همه . یعنی بازی رو با Ps3 میرید تا آخر بعد Cloud Save میکنید و بعد رو ویتا سیو رو دانلود میکنید . همه تروفی هایی که رو نسخه Ps3 باز کردید براتون واسه ویتا هم باز میشه . من 2 تا ست تروفی گرفتم با یه بار بازی کردن
![]()
در ضمن عشق است tennessee kid cooper
پ.ن : ریجن یکش 16 گیگ بود![]()
![]()
جایی میزنه توی هر ماموریت چندتا ماسک ـش رو گرفتیم؟ :d
تنها موردی که از اسلای1 تا الان من به بازی اعتراض دارم که چرا پیشرفت نمیکنه، این 3 نوع سرباز توی بازی هست! :d به نظرم یکم باید خلاقیت به خرج بدن چندتا چیز مختلف اضافه کنند! :d (البته همین 3نوع سرباز هم چون همینطور شهرها عوض میشه و تغییر میکنند هم باز زیاد به چشم نمیاد
کلا تنوع شهرها توی سری اسلای عالیه
هرچقدر هم تکراری باشه بازی،باز حس جدید بودن میده
)
هنوزم هرچی فکر میکنم،نمیدونم چرا 19.5 گیگه!
اصلا به قیافه ی بازی نمیخوره انقدر حجیم باشه! :d به شدت توصیه میشه!!!آقا واجب الخرید هست این بازی برای عشق پلتفورمرها ؟![]()

بازی به این باحالی! کجاش چرته؟چی چیش توصیه میشه آقا خیلی چرته !![]()

بازی به این باحالی! کجاش چرته؟
هم متنوعه، هم فانه!از یه پلتفرمر دیگه چی میخوای؟
![]()
بعله ... آقا اگر برای شما غیر قابل هضم بوده ، یکی هست اینجا که اچ دی کالکشن اش رو داره و این یکی رو هم دوست داره قورتش بده !یه ذره زیادی کامپلکسه !نمیتونم هزمش کنم
در کل شوخی میکنم بازی خوبیه ولی بهتر از اینا میتونست باشه...
، حالا که 3Dـه انتظار داشتم مثل ویدیوهای تبلیغاتی بعد از عرضه باشه طراحی ها(مثل همون ویدیو کارملیتا که بالاتر گذاشتم :d ) اما متاسفانه این هم نشد و به نظرم طراحی ها بسیار داغون میباشند! 
ولی من... کلا ناامید شدم
ولی بنتلی و مورای خودشونن!
خدا خودش بهمون رحم کنه! :d 

تریلرش بد نبود به نظرم !اومدم یه خبر بدم که البته ربطی به این تاپیک نداره ولی چون حس زدن تاپیک خبری نیست،باربط ترین جای دیگه،همین تاپیکه! :d
خیلی ذوق و شوق داشتم خبر رو هرچه زودتر بیام بگم!
بعد از R&C ، اینبار نوبت به اسلای شده تا به دنیای انیمیشن پا بزاره! قراره انیمیشن این عنوان اوایل 2016 بیاد! :d
خوب تا اینجا خبر خوبیه! ولی...بعد از دیدن عکس ها کل ذوق و شوقم پرید! (برای دیدن عکس و تریلر به بلاگ PS مراجعه کنید! :d )
اول اینکه قبل از دیدن عکس ها من انتظار داشتم مثل اون انیمیشن کوتاه قبل از عرضه ، دو بعدی باشه! خیلی باحال بود اون! :d![]()
اما متاسفانه(برای من حداقل) 2بعدی نیست، حالا که 3Dـه انتظار داشتم مثل ویدیوهای تبلیغاتی بعد از عرضه باشه طراحی ها(مثل همون ویدیو کارملیتا که بالاتر گذاشتم :d ) اما متاسفانه این هم نشد و به نظرم طراحی ها بسیار داغون میباشند!
البته بعضی ها هم خوششون اومدهولی من... کلا ناامید شدم
2نکته ی دیگه هم هست،اونایی که تریلر رو دیدن میگن صداپیشه ی اسلای خودش نیستولی بنتلی و مورای خودشونن!
و نکته ی بعدی اینه که سازنده ی این انیمیشن،در چندسال اخیر تقریبا فقط روی انیمیشن های باربی کار میکردهخدا خودش بهمون رحم کنه! :d
کلا برید بلاگ PS برای اطلاعات بیشتر :
Sly Cooper Animated Film Revealed – PlayStation.Blog
---
اگر این طراحی رو درست کنند، بعد برای 2017 هم سونی جوگیر بشه یه انیمیشن از جک بسازن(رچت 2015 میاد) ،بعدشم یه چیز Avengers مانند شاید جالب بشه ها
هم خیلی All-Starـی میشه،هم خیلی خفن و کلا سونی فن ها حال مینمایند!
دوستانی که تریلر رو دیدن بیان بگن تریلر چطور بوده به طور کلی :d
صداها رو هم نمیدونم ، چون صداهای بازی رو یادم نیست !