Skynner از AMD: "عرضه کنسولهای نسل بعد به PC کمک خواهد کرد."

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

معاونت کمپانی AMD یعنی Matt Skynner در صحبتهایی گفت که PC از عرضه PS4 و XONE به علت معماری مشابه سود خواهد برد.
وی در مصاحبه ای با Forbes افزود: "هر زمانی که کنسولهای جدید به بازار وارد شوند باعث پیشرفت در کل صنعت گیم می شوند و به علت معماری PC گونه آنها هزینه ساخت بازی برای PC و کنسول کمتر شده و ساخت بازی راحت تر می شود.در ذهن من گیمرها PC باز یا کنسول باز نبوده بلکه همه زیر پرچم مشترک گیم هستند و پیشرفتی در یک قسمت شامل قسمتهای دیگر نیز می شود.کنسولهای جدید باعث سرعت دهی ساخت انجینهای جدید می شوند,هر زمان که سازندگان انجین جدیدی خلق کردند مسلما بازی برای PC با آن انجین عرضه می کنند."
بحثهای زیادی پیرامون برتری PCها نسبت به کنسول یا بالعکس بوجود می آید اما به نظر می رسد هنوز افرادی مانند Skynner هستند که کل گیم را به صورت یک مجموعه می بینند و اعتقاد دارند عرضه کنسولهای نسل جدید برای همه مفید است.

منبع

کاملا با حرفش موافقم و جز تایید حرفاش نمی تونم چیزی بگم!
-----------
الان من خیلی از amd عصبانی هستم!! من الان یکی دو ماهه می خوام گرافیک بخرم و پولش رو هم آماده کردم فقط منتظر این ای ام دی هست که کارت 8970 خودش رو عرضه کنه ولی هنوز تاریخ هم نخورده!! فقط منتظرم این کارتش بیاد بنچمارکش رو ببینم و بین این و 780 یکی رو بخرم ولی داره جون به لب میکنه من رو این کمپانی )x

کاملا با حرفش موافقم و جز تایید حرفاش نمی تونم چیزی بگم!
-----------
الان من خیلی از amd عصبانی هستم!! من الان یکی دو ماهه می خوام گرافیک بخرم و پولش رو هم آماده کردم فقط منتظر این ای ام دی هست که کارت 8970 خودش رو عرضه کنه ولی هنوز تاریخ هم نخورده!! فقط منتظرم این کارتش بیاد بنچمارکش رو ببینم و بین این و 780 یکی رو بخرم ولی داره جون به لب میکنه من رو این کمپانی )x

8970 اصلا وجود خارجی نداره ، نسل جدید کارت های گرافیکی شرکت AMD سری Radeon R7 و Radeon R9 هستند و سری 8000 فقط چیپ های سری M اش عرضه شده که برای Desktop ها نیستند

8970 اصلا وجود خارجی نداره ، نسل جدید کارت های گرافیکی شرکت AMD سری Radeon R7 و Radeon R9 هستند و سری 8000 فقط چیپ های سری M اش عرضه شده که برای Desktop ها نیستند
ها؟! چی؟!
باو خودشون گفتم 8070 و بقیه کارتهای سری 9000 تو کوارتر چهارم 2013 میاد که میشه آبان آذر!

چیزی عاید pc نمیشه بلکه عاید کنسول میشه ولی در هر حال
باشد که راکستار این مسخره بازیاشو و مشکلشو با pc حل کنه
واقعا چه مشکلی با pc داره :|

با ساختار جدید کنسولها ، خیلی سازنده های مستقل PC هم دارن بازیهاشون روی کنسول میارن

و خیلی از Third Party ها هم بازیهای AAA رو رو PC میارن!
اون مستقلها هم قرار نیست نسخه PC رو کنسل کنن و واسه هر دو عرضه میکنن مثل اون Third Partyها!
یه معامله دو طرف برد هست!

AMD ساخت گرافیک و سی پی یو های کنسول های نسل بعد رو گرفته و میخواد که از پی سی دور نشه و فروشش رو پی سی رو حفظ کنه میاد این مضخرفات رو میگه !
قطعا عرضه کنسول های نسل بعد فروش پی سی رو پایین میاره و به صنعت پی سی ضربه میزنه !

AMD ساخت گرافیک و سی پی یو های کنسول های نسل بعد رو گرفته و میخواد که از پی سی دور نشه و فروشش رو پی سی رو حفظ کنه میاد این مضخرفات رو میگه !
قطعا عرضه کنسول های نسل بعد فروش پی سی رو پایین میاره و به صنعت پی سی ضربه میزنه !
به pc ضرری نمیرسونه کلا فرقی نداره
4 تا انحصاری فوقش که در حالت عادی اینا هستن مثل همین نسل الان یک جورایی میشه گفت بازی ها ی rockstar کلا در انحصار کنسول هاست البته با قسمت اول کاملا موافقم

از اول معلوم بود این سیاست amd هست .
این نسل باهاتون شرط میبندم بهترین نسل برای pc هست و توجه بی سابقه ای به این دستگاه نامحدود خواهد شد .
سلامتی pc و همه ی pc گیمرای عزیز . :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or