God_of_game کاربر سایت May 13, 2010 #1 سلام. همون طور که از عنوان تاپیک معلومه این 2 بازی رو مقایسه می کنیم. من که بدونه حتی یک ثانیه درنگ skate رو انتخواب می کنم.
سلام. همون طور که از عنوان تاپیک معلومه این 2 بازی رو مقایسه می کنیم. من که بدونه حتی یک ثانیه درنگ skate رو انتخواب می کنم.
pouryaps3 کاربر سایت Jun 7, 2010 #3 قبلاّ فقط TH بهترین بود،اما الان TH سبکش آرکید شده و نسبت به Skate ساده تر است.من Skate رو ترجیح می دم.
قبلاّ فقط TH بهترین بود،اما الان TH سبکش آرکید شده و نسبت به Skate ساده تر است.من Skate رو ترجیح می دم.
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Jun 8, 2010 #4 يادش بخير ، از زمان PSone با توني هاك عزيز زندگي كرديم ، به خاطر اين بازي هم ، رفتيم برد باز شديم ، اما اين آخري هاش خيلي ضايع شده ، دموي اسكيت3 هم تو PS3 بازي كردم ، چيز خوبي بود !
يادش بخير ، از زمان PSone با توني هاك عزيز زندگي كرديم ، به خاطر اين بازي هم ، رفتيم برد باز شديم ، اما اين آخري هاش خيلي ضايع شده ، دموي اسكيت3 هم تو PS3 بازي كردم ، چيز خوبي بود !
pouryaps3 کاربر سایت Jun 10, 2010 #6 نوشته شده توسط Tehanu: میشه دقیقا فرق این دوتا بازی رو بگین ؟؟:biggrin1: بیشتر... از چه نظر؟مثل این می مونه که بخواین فرق FIFA و PES رو بدونین.
نوشته شده توسط Tehanu: میشه دقیقا فرق این دوتا بازی رو بگین ؟؟:biggrin1: بیشتر... از چه نظر؟مثل این می مونه که بخواین فرق FIFA و PES رو بدونین.
Tehanu کاربر سایت Jun 10, 2010 #7 از چه نظر؟ بیشتر... از هر نظری ، گیم پلی ، گرافیک ، شخصیت و . . . (می خوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم :biggrin1: )
از چه نظر؟ بیشتر... از هر نظری ، گیم پلی ، گرافیک ، شخصیت و . . . (می خوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم :biggrin1: )
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Jun 10, 2010 #8 از هر نظری ، گیم پلی ، گرافیک ، شخصیت و . . . (می خوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم بیشتر... فعلا كه TH نداريم پس بهتره همون Skate 3 رو بگيري !
از هر نظری ، گیم پلی ، گرافیک ، شخصیت و . . . (می خوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم بیشتر... فعلا كه TH نداريم پس بهتره همون Skate 3 رو بگيري !
SHePArd کاربر سایت Jun 10, 2010 #9 اسکیت الان خوبه اما اگر نسلای قبلم میومد مطمئنا در مقابل TH شکست میخورد. TH
Tehanu کاربر سایت Jun 11, 2010 #10 نوشته شده توسط m360x: فعلا كه TH نداريم پس بهتره همون Skate 3 رو بگيري ! بیشتر... ممنون از راهنماییت ، حتما میگیرم :biggrin1:
نوشته شده توسط m360x: فعلا كه TH نداريم پس بهتره همون Skate 3 رو بگيري ! بیشتر... ممنون از راهنماییت ، حتما میگیرم :biggrin1:
God_of_game کاربر سایت Jun 11, 2010 #11 در اینده ای نچندان دور یکی هم به این 2 گزینه اضافه خواهد شد :laughing: shaun white : skateboarding