آخرین ویرایش:
من با بیشتر بازی حال کردم و چون اولین بازی سایلنت هیل بود که رفتم رویکردش نسبت به روشی که ترس ایجاد میکنه رو خیلی دوست داشتم. فضای بازی و نمادها همشون خیلی هوشمندانه و حساب شده و زیبا طراحی شدن که واقعا جای تحسین داره. ولی از اونجایی که فهمیدم کل داستان فقط بحث ازدواج زورکی یه دختر نوجوون هست کل ترس بازی برام از بین رفت. سریع تو ذهنم این فکر اومد که دقیقا من چطور این باید برام ترسناک باشه؟ این بازی برای معنا و مفهومی که میخواد برسونه عالی عمل کرده و در کل تجربه جالبی بود ولی دلیل اصلی برای بازی کردنش حس ترس بود که وقتی کل داستان رو فهمیدم دیگه برام ترسناک نبود.
البته توی نوشته های بازی بخشی هم به اشاره به عقاید مذهبی مردم شهر میکنه که گذاشتن اونها در کنار وقایع و داستان بازی میتونه اون رو فراتر از ترس از ازدواج و انتخاب شخصیت اصلی نشون بده مخصوصا توی پایان سوم اگه اشتباه نکنم نشون میده که شهر به خاطر نشت گاز تخلیه شده و اینکه در نوشته ها میگه مردم اعتقاد داشتن روباه مانع مسمویت و هوا بوسیله خدای نفرین شده هست ولی با کنار کشیدن روباه.قدرت اون خدا دوباره برگشته
من فقط پایان اول بازی رو دیدم تو اون اشاره چندانی به این عقاید مذهبی نشده بود. یعنی پلی تروهای بعدی چیزایی به جز اون بحث ازدواج هم نشون میدن؟ اولش میخواستم پایان های بعدی بازی رو هم برم ولی به همون دلایل پست قبلی بیخیال شدم.
در نسخه ۱.۱۰ بازی Silent Hill f ویژگیهای جدید زیر اضافه شده است:
درجه سختی Casual برای شروع بازی از منوی اصلی یا ذخیره New Game+.
امکان انتخاب درجه سختی Casual پس از چندین بار رسیدن به صفحه Game Over در درجات بالاتر.
افزودن قابلیت اختیاری رد کردن بخشهایی مشخص در حالت New Game+.
اضافه شدن گزینه Motion Blur در تنظیمات گرافیک (فقط نسخه پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری اس/ایکس)
ببینم کجاهارو میشه اسکیپ کرد، شاید دوباره دانلودش کنم و پایان چهارم رو هم ببینم![]()
پایان اول بازی مخاطب رو مجبور میکنه دوباره بازی رو بره (چون اطلاعات فوقالعاده ناقصی میده)متاسفانه گیم پلی کند خیلی ضربه زد به تکرار پذیری بازی.
اکثرا وقتی به کند بودن و طولانی شدن بازی به واسطه گیم پلی فکر میکنن به زحمت میتونن خودشون رو قانع کنن دوباره بازی رو برن.
خود من یکیش که هنوز بازی رو پاک نکردم ولی دل و دماغ دوباره رفتنش رو ندارم.
من بعد از همون پایان اول مستقیم رفتم سراغ یوتیوبپایان اول بازی مخاطب رو مجبور میکنه دوباره بازی رو بره (چون اطلاعات فوقالعاده ناقصی میده)
ولی بعد از پایان دوم خودت میفهمی اصلا ارزششو نداشت و کاش همونم از طریق یوتیوب میدیدی!![]()
دمت گرم تو از من خیلی عاقل تریمن بعد از همون پایان اول مستقیم رفتم سراغ یوتیوب![]()
از نظر بصری بازی بی نظیره ولی گیم پلیش آخر بازی منو خسته کرد .
همه این ها بر میگره به سلاح های سرد و نبود سلاح گرم که خب ایرادی نمیشه گرفت که چرا چند تا بچه دبیرستانی تو یک روستای ژاپنی شاتگان ندارن![]()