شایعه Silent Hill و حرکت به سمت FPS

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

vatra-rumor.jpg

باز هم شایعه ، این بار درباره سری پرطرفدار و معروف Silent Hill . شایعات پیرامون این بازی خبر از عوض شدن سبک Silent Hill در آخرین شماره خود دارد .
بر اساس این سایت استدیو Vatra که وظیفه ساخت شماره بعدی Silent Hill را بر عهده دارد ، عنوانی در سبک FPS برای عرضه در سه ماهه اول سال 2011 در نظر دارد ، چیزی که ان را ادامه ای بر یک فرنچایز بزرگ می خواند و این تنها پروژه ای است که توسط این استدیو لیست و اعلام شده است .

این استدیو همچنین به سختی مشغول کار بر روی Rush'N Attack : Ex-Patriot است ، اما این بازی برای سه ماهه دوم امسال و شبکه های XBL و PSN ساخته و عرضه خواهد شد .
چندی پیش Konami خبر از ساخت شماره جدیدی از این سری برای PS3 و 360 داد . البته ، اگر روی لینک بالا کلیک کنید ، FPS مرموز Vatra برای PC نیز لیست شده است .

اگر این شایعه حقیقت داشته باشد ، تغییر شدیدی در این سری به وجود خواهد آمد . اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم Silent Hill نیاز به تغییر دارد تا به مقام و منزلت گذشته خود به عنوان یه بازی سرآمد در سبک Psychological Horror بازگردد و اگر Vatra بتواند با تغییر سبک بازی به FPS این کار را انجام دهد ، حرکت بزرگی کرده است .

Source #1
Source #2

البت یکی از سختی های SH کنترلرش بود که سخت میشد باش کنار اومد ! با این کار آلمان های بازی و جلوه هاش یکم عوض میشند ! اما هر تغییری هم مثبت نیست ! باید دید این تغییر میتونه طرفدارای سری را رازی کنه یا نه !

یعنی دیگه سایلنتو اول شخص بازی کنیم
چه زشت!!!!
این سازنده ها چرا به جای خراب کردن نام بازی نمیان یازی دیگه ای با نام جدید بسازن؟؟؟
(مثل اویل که دیگه دارن شورشو در میارن)

دوستان دقت داشته باشید که این خبر صرفا یک شایعست و هیچ حقیقتی رو در بر نداره . پس یهو حمل بر واقعیت نگیرید و به سمت Konami با پاهای برهنه حرکت کنید :دی
شایعست ، باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه .

اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم Silent Hill نیاز به تغییر دارد تا به مقام و منزلت گذشته خود به عنوان یه بازی سرآمد در سبک Psychological Horror بازگردد و اگر Vatra بتواند با تغییر سبک بازی به FPS این کار را انجام دهد ، حرکت بزرگی کرده است .

آرش از یه موضوعی نگرانم. همه الان یه چیه Resident Evil 4-5 ایراد میگیرن؟ میگین چیش کمتر شده؟ میگن بازی بیشتر به چی گرایش پیدا کرده؟ از این موضوع به شدت نگرانم. البته اگر شایعات حقیقت داشته باشه.

من بازی رو از موقعیکه اعلام شد سازنده اش vatra games هست تحریم کردم...اگه fps شه که کل فنهای سایلنت هیل بایکوتش می کنند...;)
خدا کنه هر چه زودتر اسم بازی رو تغییر بدن و به جای سایلنت هیل یه چیز دیگه بذارن...

آخرین ویرایش:
اگه مثلا این نسخه رو بسازند و به بازار تزریق کنند فکر میکنم با اقبال کمی مواجه بشه چون یه همچین محیطی رو شاید تو بازیهای دیگه هم گیمرها دیده باشند واصل داستان بازی لوس میشه.به نظرم کلا سری سایلنت هیل به اصل داستان های بازی بر میگرده و کلید روانکاوانه شخصیت ها در همون معماهای بازی پنهان میشه.این ژاپنی ها تو این چند سال خیلی رو این سبکها افول داشتند. درحالی که خالقان این نوع سبک psychological horror خود اونها بودند وبه دلایل مدیریتی به سمت سبکهای دیگه حرکت میکنند.

وای اول شخص آروم و کم هیجان و ترسناک با اون موسیقی خوف
به نظر من میتونه خوب از کار دربیاد به شرطی که مثل بقیه اول شخصها نشه مثلا fear از در و دیوار میریزن رو آدم
ولی اگه بد باشه آبروی سایلنت هیل قبلیهارو هم میبره همچنین اعصاب فنها رو میریزه به هم پس بهتره اسمش یه چیز دیگه باشه

دوستان یک مقدار عقبید! چیزی به نام اصالت sh خیلی وقته دیگه وجود نداره ، درسته شماره های اخیر بازیهای بدی نبودند اما المان های سری توی این شماره ها به خصوص sh:homecoming و sh :shattered memories کاملا به فنا (البته اگر بخوایم مودب باشیم ) رفته ، جدا برای من که دیگه فرق نمیکنه قرار چه بلایی به سر این سری مفلوک بیارن .
دیگه آکیرایی هم وجود نداره که بگیم کنار گروه سازنده هوای طرفدارهای سری رو داره و جلوی بعضی تغییرات رو میگیره پس زیاد خودتون رو درگیر نکنید میگن آب که از سر گذشت ........

کم کم داره سبک سیاق بازی را دارن عوض می کنند اگر کمک کنه تا بازی بهتر بشه عیبی نداره اما به نظر نمی رسه به قدرت بازی 2 و 3 برسه جوی که داشت تکرار نشدنی بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or