Shuhei Yoshida نظرش را در مورد پدر پلی استیشن Ken Kutaragi می گوید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
kutaragi.jpg

اگر چه در حال حاضر یوشیدا یکی از بازوهای اصلی خانواده پلی استیشن است، اما او زمانی زیردست مدیرعامل سابق PlayStation یعنی آقای Ken Kutaragi مشغول به کار بوده است.
مردی که یوشیدا او را تحسین می کند انگار زمانی در مدیریت خود طبیعت تندی را دارا بوده است. اگر ما به دو دهه قبل PlayStation برگردیم، یوشیدا از سختی کار هنگام همکاری با آقای Kutaragi گفته است. او می گوید:
"کار کردن زیر دست آقای Kutaragi به طرز باورنکردنی سخت و طاقت فرسا بود. طوری که همیشه و خیلی سریع باید انتظارات تغییرات زیادی را در مورد پروسه های در حال انجام می داشتیم.
او خواستار این بود که تیمی که با او در حال همکاری بود، منتظر تغییرات برای پیشرفت باشد و همیشه نیز در حالت آماده باش قرار داشته باشد. او می گوید:
"هر هفته ممکن بود که تصمیمات و دستورالعمل هایش تغییر کند."
Kutaragi خیلی کم پیش می آمد تا بخواهد کارمندان خود را تحسین و ستایش کند. یوشیدا می گوید:
"من فقط دو بار اتفاق افتاد که باعث شد Kutaragi مرا تشویق نماید." وقتی من این قضیه را به همکارانم گفتم، آنها گفتند: دوبار ؟ این که خیلی زیاده.
Kutaragi آدمی بود که در کارش فوق العاده تیزبین و سخت گیر بود. کلا سبک مدیریتی او بسیار متفاوت بود. یوشیدا در آخر می گوید:
با این همه سختی هایی که در هنگام همکاری با او داشتیم، ما و همه اعضای خانواده PlayStation به او افتخار می نماییم."
در طی مراسم GDC امسال که در سانفرانسیسکو برگزار شد، Ken Kutaragi پدر پلی استیشن جایزه یک عمر دستاورد را برای کمک های مهم خود در صنعت دنیای بازی کسب کرد.
این جایزه توسط مارک سرنی معمار ارشد Playstation 4 به Ken Kutaragi پدر پلی استیشن اعطاء شد.
او یه عنوان یک مهندس در سونی، چیپ صدای SPC700 را نیز برای شرکت نینتندو ساخته بود، بعد از موفقیت این چیپ تصمیم می گیرد که خودش کنسول جدیدی را برای Sony بسازد که نهایتا ما اولین عضو از خانواده Playstation یعنی PS1 را تجربه می کنیم. او تا زمان معرفی Playstation 3 مدیرعامل شرکت سونی بود که بعد از آن طی خبری رسمی آقای Kaz Hirai جانشین او شد.
حال Playstation تبدیل به یک خانواده بزرگ شده است و شاید بتوان گفت که بهترین تجربه های عمر و عناوین زیبایی را ما در این دوران تجربه کرده ایم که بدون شک قسمت مهمی از خاطرات هر بازیبازی را در این دوران تشکیل داده است.
[source]

بابا این بشر یعنی آخرشه ! :d
اتفاقا من داشتم روی یک مقاله کار میکردم و هدفم از انتشار این مقاله مطالبی در وصف و مدح و ستایش این آقای یوشیدا بود که حالا بعد فهمیدن این قضایا آدم نمیدونه چی بگه !
یعنی شاید باور نکنین ولی بارها اُستاد Ueda گفته که اگر همین آقای یوشیدا نبود، اصلا بازی Ico وجود نداشت (پس اگر Ico هم نبود خودتون میدونید که چه بازی های دیگری هم که شاید وجود نداشتن، مثال همه زیاده...) دیگه فکرش رو بکنین چه مدیریت عالی در انتخاب استعدادها و پروژه ها داشته که باعث شده اُستاد چنین حرفی بزنه ! اصلا کار این آقا بیست بیست ـه ! ولی آیا فقط 2 بار ؟! :-/:d

تفاوت یک رئیس اصول گرا و یک رئیس اصلاح طلب اینجاست دیگه:d با اوضاع و احوال امروز دنیای تکنولوژی کاز خیلی مناسب تر از ایشونه... کلا اصلاحات همیشه و همه جا مفیده:d

کوتاراگی کنسولی ساخت ک کاملا معماری ژاپنی داشت ک خیلی براشون گرون تموم شد ( کوتاراگی گوش تلخ بود!!! )
اما جناب هیراری نشون داد ک تو این نسل میخاد جبران نسل قبل رو هم بکنه!! ;-)

این آقا همونی نیس که میگفت بازیا روی ps3 با رزولوشن 1080 و 120 فریم اجرا میشن؟
داداش من اینجا اگه مایکروفن بازی دربیاری فن های سونی میریزن سرت لهت میکنن :)) بهتره هوای خودت رو داشته باشی
شما فعلا برو توی کف همون X1 نسل هشتی که هنوز نتوسته بالاتر از 900p رزولوشن بده.:d باریکلا بچه ی خوب :x

این آقا همونی نیس که میگفت بازیا روی ps3 با رزولوشن 1080 و 120 فریم اجرا میشن؟
فن مایکروسافت حرفا کمپانی خودشونو یادشون میره بعد حرفا سونی را یادشون هست!!!!!!!!!!! اصلا ما 120 فریم داریم؟!! اخه ترول هم بلد نیستی!!

آخرین ویرایش:
شاید قدیمی باشه و خیلی هاتون دیده باشین ولی من الان دیدم و خیلی خندیدم.:dفقط سونی میتونه یه Boss به این باحالی داشته باشه.:bighug::d

32760415455987474921.jpg

داداش من اینجا اگه مایکروفن بازی دربیاری فن های سونی میریزن سرت لهت میکنن :)) بهتره هوای خودت رو داشته باشی
شما فعلا برو توی کف همون X1 نسل هشتی که هنوز نتوسته بالاتر از 900p رزولوشن بده.:d باریکلا بچه ی خوب :x

اوه اوه نگو ترسیدم! که چی مثلا ؟ خوب به جای اینکه پشت کیبرد بشینید شاخ و شونه بکشید حقیقتو قبول کنید تا حالا چیزی درباره keyboard warrior شنیدی؟

فن مایکروسافت حرفا کمپانی خودشونو یادشون میره بعد حرفا سونی را یادشون هست!!!!!!!!!!! اصلا ما 120 فریم داریم؟!! اخه ترول هم بلد نیستی!!

نه من ترول بلد نیستم بیا این منبع حرف:
[h=1]Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps[/h]
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps | GamesIndustry International

تازه اینکه خیلی خوبه گفته بود ps3 چهاربعدیم هست!خخخخخ

PS Biz Brief 06: PS3 is 'Live' - IGN

"With the PS3, our intentions have been to create a machine with supercomputer calculation capabilities for home entertainment...You can experience the 4D world."

PS3: What the Cell is Going On? from 1UP.com

Kutaragi gets shoved in Sony reshuffling | Joystiq

در واقع اگه ایشون نبودن PlayStation هم نبود ! البته اواخر یکم حالش خوش نبود هزیون میگفت که با احترام گذاشتنش کنار ! :d
شما برو بچسب به xbone ـتون با میلیون ها ترانزیستور و 720 و ابرهایش :)

در واقع اگه ایشون نبودن PlayStation هم نبود ! البته اواخر یکم حالش خوش نبود هزیون میگفت که با احترام گذاشتنش کنار ! :d
شما برو بچسب به xbone ـتون با میلیون ها ترانزیستور و 720 و ابرهایش :)

کلا من شنیدم ژاپنی های ثروتمند پیر که میشن مثل ایرانی های ثروتمند میزنن توی خط High شدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or