Shuhei Yoshida : برنده جایزه آکادمی هنر و علوم اسپانیا شد

• Thread starter Thread starter mgs2013
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mgs2013

کاربر سایت
e7kra7a85g7ye4v25c2s.jpg

رییس استودیوهای جهانی SCE ، جناب آقای Shuhei Yoshida یکی از شاخص ترین چهره های صنعت گیم هستند . به پاس از دست آوردهای علمی وهنری و تاثیراتی که در این صنعت داشتند موفق به دریافت جایزه افتخاری آکادمی هنر و علوم تعاملی اسپانیا شدند .این جایزه به هنرمندان و توسعه دهندگان صنعت گیم تعلق میگیرد که بیشترین تاثیر را در بهبود و پیشرفت بازیها و هنر آن گذاشته اند .
از جمله برندگان قبلی این جایزه : Hideo Kojima ،Kazunori Yamauchi و Will Wright بودند و جایزه افسانه (Legend Award) سال قبل به Mark Cerny اهداء شد . آقای Yu Suzuki خالق و کارگردان سری Shenmue نیز امسال موفق به دریافت این جایزه شدند .

منبع

ز جمله برندگان قبلی این جایزه : Hideo Kojima ،Kazunori Yamauchi و Will Wright بودند و جایزه افسانه (Legend Award) سال قبل به Mark Cerny اهداء شد

قبل از اينكه كس ديگه اي بگه بزاريد خودمون اعتراف كنيم با يك نگاه ساده به برندگان جايزه تا به اكنون فقط يه نتيجه ميشه گرفت: قطعا از سوني پول گرفتن:d

من اسم مارک سرنی رو بعد PS4 شنیدم، یکی بیاد برا من توضیح بده قبل از PS4 چکاره بوده:دی
پ.ن: سوالِ جدیه ها، ترول نکردم:|

من اسم مارک سرنی رو بعد PS4 شنیدم، یکی بیاد برا من توضیح بده قبل از PS4 چکاره بوده:دی
پ.ن: سوالِ جدیه ها، ترول نکردم:|

قبلا بازي ساز بوده و سابقه فعاليت تو ناوتي و سگا رو داشته يكي از اعضاي سازنده ي سونيك بوده و تو ساخت كرش هم دست داشته تو اولين پروژه اي كه با ناوتي همكاري كرده به اسم Way of The Warrior كه انحصاري كنسول 3DO بوده. كلا 6 نفره بازي رو ساختن.

كاراي مهمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or