Shinji Mikami : عاشق بازی های Open-World هستم !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

zwei-2.jpg

خالق فرنچایز Resident Evil ، آقای شینجی میکامی اظهار داشته از زمانی که وی و تیمش Tango Gameworks با Bethesda همکاری می کنند بیش از پیش به بازی های Open-World علاقمند شده است .
وی در گفتگویی با PSM3 تمام و کمال به ستایش TES : Skyrim پرداخته است .
وی این گونه سخنانش را ادامه داده است :
"از روز عرضه Skyrim و تا به امروز من سخت مشغول بازی کردن آن هستم و فکر میکنم کم کم بایستی از آن دست بکشم ! این بازی شگفت انگیز است ؛ فوق العاده است . عنوانی با این بزرگی و در عین حال OW بودن این چنین آزادی عملی انصافا شگفت آور است . ضمن این که گیم پلی هم واقعا خوب و متنوع است . هر آنچه انجام میدهید تاثیر گذار است ؛ شخصیت ها نیز عالی از آب در آمده اند ."
یکی از دلایلی که میکامی فکر میکند بازیهایی چون Skyrim محبوب هستند این است که بازیهای زیادی برای رقابت با آن ها وجود ندارد .
"خیلی زیاد نیستند عناوینی که Open-World باشند و مانند GTA IV ، RDR و Skyrim ... با کیفیت باشند . من اکنون واقعا به این ژانر علاقمند شده ام . از مزایای این ژانر آن است که شما هر جوری که دوست دارید می توانید به بازی کردن بپردازید . در واقع OW ترکیب تعدادی از سبک های مختلف در کنار یکدیگر است ."

می توانید این مصاحبه کامل را در PSM3 این شماره بخوانید .
Zwei ، نخستین بازی Tango Gameworks است که تحت برند Bethesda در سال آینده و بدون اعلام پلتفرم هایش منتشر می شود .

آقا بی خیال این ترس بشید!
به نظرم میکامی یا هیدئو موجیما سعی کنن به جای همون ژانر قدینی ژاپنی بیان سراغ سبک های غربی مثل شوتر مولتی پلیر یا همین اوپن ورلد ولی در عوض یه سری ابتکارات ژاپنی هم توش بکار ببرن! خیلی خوب میشه
مثلا مولتی متال گیر4 خیلی خوب بود.

استاد یه کم علاقه ـش رو عملی کنه بد هم نمیشه دی یه بازی ترسناک توی یه محیط OW با جو تاریک و خفه بد چیزی میشه دی جدا از این حرفا بازی جدیدش در حلقمان دی

آقا بی خیال این ترس بشید!
به نظرم میکامی یا هیدئو موجیما سعی کنن به جای همون ژانر قدینی ژاپنی بیان سراغ سبک های غربی مثل شوتر مولتی پلیر یا همین اوپن ورلد ولی در عوض یه سری ابتکارات ژاپنی هم توش بکار ببرن! خیلی خوب میشه
مثلا مولتی متال گیر4 خیلی خوب بود.
رفيق به نظرم هيچ سبكي نميتونه جاي بازي هاي ترسناك وSURVIVAL HORROR رو بگيره ...

اینکه با بتزدا کار میکنه به نظر من خیلی خوبه.همکاری خوبی هستش چون اگر بتونه واقعا از ایده OW برای خلق یه بازی ترسناک استفاده کنه واقعا میشه گفت بهترین کار ممکن رو میشه انجام داد

دقیقا" خدا کنه یه بازی انقلابی مثل رزیدنت اویل باشه.
منم واقعا اميدوارم استاد ايندفعه هم قدرتشو تو ساخت بازي هاي survival horror به رخ همه بكشه وهمه شركت ها زانو بزنن در مقابل اين بازي استاد وكاپكام به غلط كردن بيفته كه چرا همچين جواهريرو از دست داد...:d

فکرشو بکنید Skyrim با یه موتوری مثل CryEngine یا frostbite 2 ساخته بشه! چی میشه ؟
يه فاجعه:)

يعني اگه استاد ميكامي بعد از اين همه انتظار يه OW بسازه توهين بزرگي به طرفدارانش كرده من كه به استاد ايمان كامل دارم اميدوارم نااميد نكنه مارو اين خبر منو بدجوري به فكر انداخت...

ن اکنون واقعا به این ژانر علاقمند شده ام . از مزایای این ژانر آن است که شما هر جوری که دوست دارید می توانید به بازی کردن بپردازید
بله کاملا درسته واقعا اینها بزرگ ترین مزایای این سبکند.شاید بد نشه که بخشی از آزادی عمل بازی ها Open World رو به بازی های ترسناک هم منتقل کنند
البته میکامی خودش کارش رو به خوبی بلده اما حالا با وجود همکاری بتسدا از تجربه اون هم در ساخت بازی جهان باز استفاده کنه
شاید دوباره بتونه ژانر ترسناک رو یک قدم بالاتر ببره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or