sherlock holmes:chapter one در سال 2021 عرضه میشود

rahyarpaul

کاربر سایت
frogware اعلام کرد که نسخه جدید بازی محبوب شرلوک هولمز در دست ساخت است.اما این سری ،با یکسری تغییرات بزرگ.
اینبار شرلوک یک مرد میانسال ،پخته نیست که در لندن به دنبال حل پرونده های قتل میگردد. او اینبار جوانی 21 ساله در زادگاهش در جزیره ای مدیترانه ای است که مادرش،نیز در آنجا فوت کرده است.
شرلوک ما اینبار و در بازگشت به زادگاه خود متوجه میشود که در این شهر رازهای نهفته ای پنهان گشته است،با یار غار آینده خود جاناتان که هنوز واتسون نشده است ،به دنبال حل این رازها می رود.
وقتی از اوگانسیان میپرسیم که به دنبال چه چیزی در این شرلوک هستید .می گوید:میخواستیم شخصیت دیگر شرلوک رانشان دهیم و اینکه چگونه او به چنین کارآگاه بزرگی تبدیل شد.شرلوک ما اینبار شخصیت متفاوتی نسبت به نسخه های قبل دارد
شرلوک ما اینبار مغرورتر ،بازیگوشتر ، ساده لوح تر و جسورتر است،از دروغ گفتن برای رسیدن به حقیقت ابایی ندارد.شرلوک ما در این بازی چیزهای را تجربه میکند که پردازش آن ،برای یک جوان 21 ساله سخت و هضم آن دشوار است که این موارد باعث شکل گیری شخصیت او میشود
هدف ما ،نمایش وقایعی است که باعث شکل گیری شرلوک بزرگ میشود و همانند همیشه با یک بازی داستان محور طرف هستیم که در جهانی باز روایت میشود.
در این نسخه شرلوک به مانند نسخه های گذشته مستقیما نمیتواند دشمنان خود را از پای در آورد ولی عناصر محیطی برای این کار ،در خدمت شرلوک جوان هستند
مشتاقانه منتظر سال 2021 و تجربه این عنوان زیبا هستیم. این عنوان برای xone ، ps4 و کنسولهای نسل بعد در کنار pc عرضه خواهد شد.از نکات جالب توجه عرضه در فروشگاههای gog ،استیم و اپیک هست که نشان میدهد خبری از دنوو در این سری نخواهد بود.

eL4L3hP7xTVua3VLuPLtYa-650-80.jpg.webp

تریلر بازی

آخرین ویرایش:
از هر چی بازی شرلوک هولمز هست استقبال میشه:D همشون رو دوست داشتم از بچگی تا الان و به Frogwares هم اطمینان دارم و کارشون درسته:D فقط سر The Sinking City یه لقمه گنده تر از دهنشون برداشتن که خب تجربه ای میشه برای آینده-شون:D این شماره رو هم گفتن از نظر وسعت محیط تا حدودی مثل TSC هست و باید خوب باشه:D

پ.ن: نمیشه یه Dracula جدید بسازن؟:( دراکولا بسیار میدوست:(

از هر چی بازی شرلوک هولمز هست استقبال میشه:D همشون رو دوست داشتم از بچگی تا الان و به Frogwares هم اطمینان دارم و کارشون درسته:D فقط سر The Sinking City یه لقمه گنده تر از دهنشون برداشتن که خب تجربه ای میشه برای آینده-شون:D این شماره رو هم گفتن از نظر وسعت محیط تا حدودی مثل TSC هست و باید خوب باشه:D

تو مصاحبه با گیم اسات اشاره کردن که درس گرفتن از sinking ،بازیش خشک بود نتونسته بودن هم ترس و هم حس ماجراجویی رو توش بخوبی القا کنن. مشکلات فیزیکی و ... هم که جای خودش بودد.
دراکولا دو تا ساختن ،اخریش 2011 بود.
Information about Frogwares company
گروه کوچیکی دارن. 80 نفر مثل اینکه بیشتر نیستن و میگن حدود 7 میلیون نسخه از شرلوک رو هم تا حالا فروختن. حیف la noire که افتاد دست راک استار ،در کنار شرلوک فوق العاده میشدن ولی راک استار فقط پول براش مهمه. دیگه نمیسازش.

Sinking برای یه بازی لاوکرفتی اونم برای تابستونی که توش اومد خوب بود دیگه :D متوسط رو به بالا بود و کلی پتانسیل داشت بازی، زیر مشکلات تکنیکی دفن شد و البته چشم انداز بزرگی که برا خودشون درست کردن که تا اندازه زیادی نرسیدن بهش
ولی جو و اتمسفر شهر رو خیلی خوب در آورده بودن. اگه scope رو کوچیک تر میگرفتن و روی داستان تمرکز میکردن خیلی خوب میشد.

• Like
Reactions: kamyy

بعد افتضاح devils daughter من هیچ امیدی ندارم به اینا 8-|

• Sad
Reactions: kamyy
بعد افتضاح devils daughter من هیچ امیدی ندارم به اینا 8-|
اون رو بازی نکردم ولی شنیدم جالب نبوده. به نظرم اینا با DD و TSC میخواستن یه تست کنن ببینن در چه حد توانایی دارن. کارشون خوبه انصافا فقط از نظر تتعداد افراد و بودجه، کوچک هستن و نمیتونن پروژه های بزرگ کار کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or