Shadow of Memories psp version

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

all4u

Loyal Member
دوستان این بازیم مدتیه که رلیز شده:cheesygri
منم چون این بازی رو رو ps2 مدتی بازی کردم و اون زمان برای خودش بازی زیبایی بود تصمیم
گرفتم یک تاپیک براش بزنم!اما اون زمان هم تمومش نکردم و تصمیم گرفتم رو psp تمومش کنم:love:
2e0k9wo.jpg

از دوستان هرکسی راجب بازیو داستانش و مراحلش کمکی میتونه بکنه بیاد تو ......
ما م استفاده کنیم:love:

بچه ها من هر چی گشتم این بازی با زبون multi 2 (ژاپنی و انگلیسی با هم )پیدا کردم.... میخواستم بدونم فقط زیر نویسش انگلیسی میشه یا دیالوگاشم انگلیسیه؟؟؟؟؟؟؟

help

بچه ها من هر چی گشتم این بازی با زبون multi 2 (ژاپنی و انگلیسی با هم )پیدا کردم.... میخواستم بدونم فقط زیر نویسش انگلیسی میشه یا دیالوگاشم انگلیسیه؟؟؟؟؟؟؟
همون رو وردار تو سایت hako هم هست!انگلیسی هم هست!:blushing:

راستی نمیدونم مراحل جدید داره یا نه !اما در مورد داستانش و اینام یک تو ضیحی بدین!
من که خیلی دوسش دارم!

سلام ...
این بازی را روی PC به اتمام رسوندم و یکی از 30 بازی برتر من هست بسیار خاطره دارم ازش که نامش سایه سرنوشت بود shadow of destiny

توضیح درمورد داستان اصلی شخصیت فکر نکنم درست باشه چون کل بازی بر روی داستان بنا شده اما
درکل شما در یک شهر با سفر در زمان میتونید به اتفاقاتی که براتون افتاده و یا قرار هست بیافته اشنا بشید و تغییرشون بدید.

• Like
Reactions: x23are
ممنون konami عزیز!اما اگه کل داستان رو دارین بزارین همه استفاده کنیم!به هر حال من دوباره مشتاق شدم بازی رو انجام بدم!:cheesygri

این بازی را روی PC به اتمام رسوندم و یکی از 30 بازی برتر من هست بسیار خاطره دارم ازش که نامش سایه سرنوشت بود shadow of destiny

توضیح درمورد داستان اصلی شخصیت فکر نکنم درست باشه چون کل بازی بر روی داستان بنا شده اما
منم این بازیو روی Pc بازی کردم،ولی متاسفانه تمومش نکردم.
الان فرصتی شده که دوباره سایه سرنوشت زیبا رو روی کنسول خوب psp دوباره بازی کنیم.

لطفا مراحل رو همونطور که بازی میکنین و پیش میبرین ببیاین و همینجا بگیم چیکار کردین!:cheesygri
یک فتوا بدین منم بریزم با هم بازی کنیم

به علت نامردی تمام دوستان عزیز:cheesygri
پیشکسوتان عزیز!من رفتم رو silent hill !اگه کسی باز خواست بگه بازی رو شوع کنیم!:cheesygri
تاپیک رو کلا تعطیل کردینا!

دوستان گیم پلی بازی چطوریه؟
یعنی باید تو بازی چیکار کنیم؟
شما در نقش پسری بازی می کنید که توسط یک ناشناس به قتل می رسد.بعد از مرگ پسر به مکانی شبیه برزخ خودمون می ره و توسط یک فرد ناشناس دوباره به دنیا بر می گرده، اون به شما یک فرصت برای پیدا کردن قاتلتون می ده و...
این بازی با تصمیمات شما پایان های مختلف رو به همراه داره.
در کل یک بازی فوق العاده زیباست.:love:

آخرین ویرایش:
اووووو مرسی پدرام کلی توضیح دادیو استفاده کردم!پس همینه که این یهو از پشت .........
راستی و دختر_فکر کنم شیطان)یا .....اون بهمون زمان میده و از این جور چیزا!خوب حالا شرو کنیم بازی کنیم و
مراحل رو هم تضیح بدین مفصل

اووووو مرسی پدرام کلی توضیح دادیو استفاده کردم!پس همینه که این یهو از پشت .........
راستی و دختر_فکر کنم شیطان)یا .....اون بهمون زمان میده و از این جور چیزا!خوب حالا شرو کنیم بازی کنیم و
مراحل رو هم تضیح بدین مفصل
خواهش می کنم دوست عزیز،شرمنده من ADSL ام تموم شده بود تا شارژ کنم یه دو روزی طول کشید.
الان لیست بازی جدید همه دوستان اونقدر زیاده که فک نکنم حالا حالا ها به این بازی برسن.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or