ارسال پاسخ

بریم برای دور دوم نابودی بچه ها دی

ها ها ها ها ارباب ! سفیروسی که به کلود میگه :

همیشه یه انسان احمق پیدا میشه که برای برگردوندن من تلاش کنه

اونوقت این ارباب گفتن به شدت باعث میشه به بچه ها شک کنم دی

@ محمد حسین :

معمولاً نه , همیشه دی همیشه کلود با سفیروث تن به تن جنگیده دی بعدشم کلود با دار و دسته حمله میکنه بعد سفیروس همینجوری معصوم نگاه میکنه ؟ لابد کاداج و لوز و یازو پشمک تشریف دارن ! لوز ـی که به یه بچه ی بی دفاع می خواد حمله کنه ؟ بله مارلین رو میگم !

توی خود 7 یادت نیست سفیروس چه جوری نامردی کلود رو خفت می کرد ؟ کشتن اریس چطور ؟ اون سفیروس هایی که توی معبد میومدن ؟ بعد که آخرش سفیروس رو نشون میده کلود رو می کشه طرف خودش و ... آها به آتش کشیدن نیبلیم ! اصلاً سفیروس توی کل عمرش هیچ حرکت جوانمردانه ای نداشته چه برسه بخواهیم این شرایط رو برای رقیبان مقابلش در نظر بگیریم دی

@ رها :

اون صحنه از ماندگارترین صحنه های فاینال 7 ـه که به خاطر بار نوستالژی وارد انیمیشن شد ! و گرنه سفیروس فرصت همونکار رو هم پیدا نمی کرد ! توی سری اصلی سفیروس همینجوری شمشیر رو توی شکم کلود فرو میکنه و طرف پرتگاه میگیره کلود هم با دست خالی تیغه ی ماسامونه رو میگیره و اونو به طرف شکمش میکشه و میاد جلو (!!!!) تا از لبه ی پرتگاه دور بشه و در همین حال که شمشیر توی شکمش هست و درد میکشه سفیروس رو روی هوا بلند میکنه و پرت میکنه پایین سفیروس اون لحظه کرک و پرش میریزه و باورش نمیشه کلود انسانه ! بله اینجوریاس ! صبر کنید یه ویدئوی با کیفیت از کرایسیس کور میذارم چون از فاینال 7 چیز با کیفیتی در دسترس نیست ! این صحنه خیلی معروفه !

---------

پ.ن : دوستان من با کسی دعوا ندارم اصلاً هم خشن نیستم این که پست هام شکلک نداره ممکنه سنگین به نظر بیاد و گرنه با کسی دشمن نیستم دی

اشاره کردم دی :

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or