SEGA ناشر بازیهای ATLUS U.S.A خواهد بود

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
در تلاشی برای ساده و موثر کردن عملکرد تجاری , SEGA ناشر بازیهای آینده Atlus USA از جمله Persona 5 خواهد بود.

78u8bodw33sy1woglrqc.jpg

طبق Gameinformer طرفداران شرکت Atlus آسوده خاطر باشند چون نام تجاری Atlus از بین نخواهد رفت و هر دو شرکت Sega و Atlus کار خود را بصورت مستقل ادامه خواهند داد.
SEGA در حال تکمیل مراحل مالکیت Atlus است که از سال 2013 با قیمت قابل توجه 141 میلیون دلار شروع شده بود.
پس از انتشار اخبار این مالکیت در سال 2013 , Atlus به طرفداران اطمینان داده بود که این اتفاق برای هر دو طرف سودمند است و باعث بزرگتر شدن نام Atlus خواهد شد.

s4d0819pq7nrvb782bjn.jpg

همانطور که میدانید سال 2016 با منتشر شدن پنجمین نسخه از سری فوق محبوب Persona که برای تابستان امسال در نظر گرفته شده است سال بزرگی برای Atlus و طرفدارانش خواهد بود.

http://www.ign.com/articles/2016/03/31/atlus-usa-games-will-now-be-published-by-sega

احتمالا اگر این حرکت اتفاق بیوفته بازیاش بیشتر به سمت مولتی پلتفرم خواهند رفت
واسم جالبه که سگا با این وضعیت وخیم اقتصادیش میخواد همچین خرید سنگینی بکنه

احتمالا اگر این حرکت اتفاق بیوفته بازیاش بیشتر به سمت مولتی پلتفرم خواهند رفت
واسم جالبه که سگا با این وضعیت وخیم اقتصادیش میخواد همچین خرید سنگینی بکنه
وضع سگا اونقدرا هم خراب نیست
سگا شرکت بزرگیه، ناسلامتی یه موقع کنسول میزد

سگا شرکت بزرگی بود بیش از یک دهه از اون زمان میگذره و کلا برای شرکتی که ارزشش به احتمال زیاد کمتر از یک میلیارد دلاره یک خرید 150 میلیون دلاری خیلی سنگینه

شما گزارش های مالی شرکت ها رو دنبال میکنید که میگید وضعیت سگا وخیمه ؟؟؟ منبع این حرف از کجاست ؟
......................

اتفاق فرخنده ای بوده این پیوند .. از وقتی سگا atlus رو خریده بازی هاش پر فروش تر و محبوب تر شده و تبلیغات بیشتری از بازی هاشون میشه ... ولی منی که تو ده سال گذشته اسم اتلوس به گوشم نخورده بود و به زحمت چیزی از پرسونا میشنیدم .. تو سال گذشته 3-4 تا از بازی هاشون رو بازی کردم

آقا کی سگا آتلوس رو خریده که من خبر ندارم :| یه شرکت دیگه ژاپنی بود که اسمشم یادم نیست آتلوس رو خریده بود یا Merge شده بودن . (یا من اشتباه میکنم ؟ :D )
ویرایش : هان یادم اومد آتلوس که مال Index Corp بود سگا خریدتش اونی که من فکر میکردم From Software بود که رفت زیر مجموعه Kadokawa شد :دی

اتفاقا سگا از لحاظ مالی وضعیت خیلی خوبی داره و این چند ساله کلی هم شرکت و استدیوی جدید خریده و زیرمجموعه خودش کرده. بین شرکتای Third Party معروف ژاپنی فکر کنم الان سگا یکی از بهترین‌ها از لحاظ وضعیت اقتصادی باشه.

اونی که وضعش خرابه کپکامه که برای ساخت بازی‌های جدید هی باید سازنده کنسولا مثل سونی یا مایکرو هزینه بازی‌هاش رو تامین کنند.
===
در مورد این خبر هم من امیدوار بودم برعکس این جریان اتفاق بیوفته و Atlus وظیفه انتشار بازی‌های سگا توی غرب رو به عهده بگیره. به نظرم با مارکتینگ صحیح Atlus USA بازی‌های ناشناخته‌تری مثل Yakuza یا Hatsune می‌توسنتن به موفقیت بیشتری توی غرب دست پیدا کنند.

سگا شرکت بزرگی بود بیش از یک دهه از اون زمان میگذره و کلا برای شرکتی که ارزشش به احتمال زیاد کمتر از یک میلیارد دلاره یک خرید 150 میلیون دلاری خیلی سنگینه

دوست عزیز اطلاعاتت نادرسته.ارزش مالی سگا چیزی در حدود 3-4 میلیارد دلاره.الان چیزی در حدود 800 میلیون دلار پول نقد فقط در ذخیره بانکی شرکت وجود داره باهاش میشه در حدود 50 تا 80 درصد سهام شرکت هایی مثل Capcom یا Ubisoft رو خرید. سگا سال 2013 مثل آب خوردن Index رو با قیمت 140 میلیون دلار خرید. همون سال در رقابت با Ubisoft برای خرید Relic Entertainment با پیشنهاد 27.5 میلیون دلاری کلا یوبی رو از گود خارج کرد.:D

سهام دار اصلی و مدیر عامل این شرکت هم جز 50 ثروتمند اصلی ژاپنه و چیزی در حدود یک میلیارد دلار ثروت داره!!!

چون سگا یکم فعالیت صنعت گیمینگش کم رنگ تر شده دلیل بر وضع بد این شرکت نیست.مثلا همین الان Marza Animation Planet از زیرمجموع های سگا داره انیمیشن Resident Evil,Sonic,Herlock را میسازه و در ساخت کلی بازی مثل Splatoon,Mario Kart 8 و... همکاری کرده. سگا یک Holding هستش که کلی فعالیت داره که شما خیلی خیلی بخش کوچیکش رو میبیند.همین الان من میتونم برند ساخت تبلت و موبایل از زیرمجموعه سگا برات معرفی کنم!!!!

...............................................

در مورد خبر هم درسته سگا خودش رکورد زیاد جالبی در عرضه بازی روی پلتفرم های مختلف و عرضه خارج از ژاپن نداره ولی باز بهتر از Atlus هستش و من امیدوارم یک سری ازی بازی های Atlus پاشون به PC باز بشه که با توجه به حرکت های اخیر بعید نیست:D

نکته جالب اینه که Sega برای E3 امسال دو بخش جدا یکی برای Atlus و یکی هم برای Sega Europe رزرو کرده که زیاد با این خبر نمیخونه

آخرین ویرایش:
در مورد خبر هم درسته سگا خودش رکورد زیاد جالبی در عرضه بازی روی پلتفرم های مختلف و عرضه خارج از ژاپن نداره ولی باز بهتر از Atlus هستش و من امیدوارم یک سری ازی بازی های Atlus پاشون به PC باز بشه که با توجه به حرکت های اخیر بعید نیست:D

نکته جالب اینه که Sega برای E3 امسال دو بخش جدا یکی برای Atlus و یکی هم برای Sega Europe رزرو کرده که زیاد با این خبر نمیخونه
سهیل در مورد پلتفرم PC حرفت درسته ولی به صورت کلی سابقه Atlus توی عرضه بازی‌ها برای غرب خیلی بهتر از سگاست. حالا این چندوقته باز سگا داره بهتر عمل میکنه ولی خب اون التماس کردنای هوادارای یاکوزا، Valkyria Chronicles و PSO (این آخری هنوز ادامه داره) برای اومدن نسخه جدید این بازی‌ها توی غرب رو هنوز یادمون نرفته :دی

سهیل در مورد پلتفرم PC حرفت درسته ولی به صورت کلی سابقه Atlus توی عرضه بازی‌ها برای غرب خیلی بهتر از سگاست. حالا این چندوقته باز سگا داره بهتر عمل میکنه ولی خب اون التماس کردنای هوادارای یاکوزا، Valkyria Chronicles و PSO (این آخری هنوز ادامه داره) برای اومدن نسخه جدید این بازی‌ها توی غرب رو هنوز یادمون نرفته :D

حالا من بیشتر تاکیدم بخش PC بودش.در مورد سگا هم الان باید اینو در نظر بگیری که رئیس شرکت عوض شده و یکم اوضاع فرق کرده.اخیرا دقت بکنی کلی بازی که هیشکی فکرش رو نمیکرد رو دارن برای غرب عرضه میکنن.اما نکته اینجاست.تقریبا سال قبل همین موقع ها سگای آمریکا از کالفرنیا نقل مکان کرد به سان فرانسیسکو، جایی که Atlus USA هستش (برای همین حتی E3 هم نبودن).الان به طور کامل تایید نکردن ولی به نظر میاد هردوتا مجموعه ادغام شدن یا در حال ادغام شدن هستن.از هیجان رئیس Atlus USA برای این نقل مکان هم به نظر میاد که ریاست Sega Atlus USA (منظور همون اداره ادغام شده) رو برعهده خواهد داشت که یک تغییر بعد از چندین سال در بخش ریاست Sega USA خواهد بود.:D

جالب اینکه یکی از اعضای کلیدی Sonic Team آمریکا که تا سال 2006 آمریکا بود و بعد برگشت ژاپن (ژاپنیه طرف) هم باز دوباره برگشته آمریکا و احتمالا دست راست این رئیس Atlus USA در اداره ادغام شده خواهد بود.کلا اولین بار شاید باشه که ریاست بخش آمریکای سگا بیفته دسته ژاپنی ها خودم به شخصه نمیدونم نتیجه اش چی باشه ولی با توجه به سابقه رئیس Atlus میشه حدس زد بازی های بیشتری روانه غرب بشن.:D

منتهی در مورد این مجموعه ادغام شده یک موضوع دیگه وجود داره.برعکس Atlus که بیشتر آمریکا محور بود سگای غرب کاملا اروپا محوره و باتوجه به اینکه اکثر استدیوهاش اروپا هستن تصمیمات از اروپا گرفته میشه.حالا با این ادغام ها احتمالا یکم قدرت Sega آمریکا بیشتر بشه ولی بازم به نظر تصمیمات از اروپا گرفته بشه.یعنی پیش بینی سخته در کل.:D

پ.ن : اون صفحه MARZA رو چک کن تا کیفیت کاریشون یکم دستت بیاد (برای RE).این Herlock هم خیلی جالبه:D
پ.ن 2 : Persona با لوگوی Sega جالب خواهد بود:D

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اطلاعاتت نادرسته.ارزش مالی سگا چیزی در حدود 3-4 میلیارد دلاره.الان چیزی در حدود 800 میلیون دلار پول نقد فقط در ذخیره بانکی شرکت وجود داره باهاش میشه در حدود 50 تا 80 درصد سهام شرکت هایی مثل Capcom یا Ubisoft رو خرید. سگا سال 2013 مثل آب خوردن Index رو با قیمت 140 میلیون دلار خرید. همون سال در رقابت با Ubisoft برای خرید Relic Entertainment با پیشنهاد 27.5 میلیون دلاری کلا یوبی رو از گود خارج کرد.:D

سهام دار اصلی و مدیر عامل این شرکت هم جز 50 ثروتمند اصلی ژاپنه و چیزی در حدود یک میلیارد دلار ثروت داره!!!

چون سگا یکم فعالیت صنعت گیمینگش کم رنگ تر شده دلیل بر وضع بد این شرکت نیست.مثلا همین الان Marza Animation Planet از زیرمجموع های سگا داره انیمیشن Resident Evil,Sonic,Herlock را میسازه و در ساخت کلی بازی مثل Splatoon,Mario Kart 8 و... همکاری کرده. سگا یک Holding هستش که کلی فعالیت داره که شما خیلی خیلی بخش کوچیکش رو میبیند.همین الان من میتونم برند ساخت تبلت و موبایل از زیرمجموعه سگا برات معرفی کنم!!!!

...............................................

A
شاید من اشتباه کنم ولی طبق گزارش مالی سگا تو سال 2016 که دنبال کرده بودم که توی segabits منتشر شده بود با کم زیاد سوددهی و ضرردهی بخش های مختلف حدودا رقمی معادل یک میلیارد دلار هست ارزش شرکت در هر صورت شایدم اشتباه کنم چون زیادم روش دقیق نشدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or