Sega: عاشقانه می‌خواهیم نسخه HD ریمستر دو بازی Shenmue را عرضه کنیم

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

Sega اعلام کرد که در حال تحقیق و بررسی بر روی نسخه HD ریمستر «Shenmue 1» و «Shenmue 2» است. با این وجود، سگا این را نیز گفت که مسائل مربوط به لایسنس و مجوز ساخت این نسخه، با یک سری مشکلات مواجه است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
26x9_shenmue_box_art.jpg

جدا از این صحبتی که از طرف کمپانی اصلی سگا زده شد، آقای Dan Sheridan، مدیر انجمن اروپای سگا نیز اشاره کرد که سگا عاشقانه دوست دارد که این نسخه را همین فردا عرضه کند.

«متاسفانه به همین سادگی نیست که این دو نسخه از «Shenmue» را برای کنسول‌ها و پلتفرم‌های نسل حاضر، پورت کنیم. ما باید مطمئن شویم که هر HD ریمستری، کیفیتی به همان اندازه از کیفیت نسخه اصلی را داشته باشد. برای ساخت ریمستر بازی‌های همه جانبه‌ای مانند «Shenmue 1» و «Shenmue 2»، مشکلات زیادی وجود دارند. مشکلاتی که شامل لایسنس ساخت HD ریمستر آن‌ها است. ما عاشقانه می‌خواهیم که این کار را ممکن سازیم و به واقعیت تبدیل کنیم.»

خرید از دستگاه‌های Coca-Cola، از ویژگی‌های منحصر به فرد نسخه ژاپنی «Shenmue» بود که البته در نسخه‌های غربی، دستگاهای Jet Cola به جای Coca-Cola وجود داشتند. به نظر می‌رسد که این دو تفاوت در نسخه‌های ژاپنی و غربی، یکی از مشکلات لایسنس ساخت ریمستر بازی باشد.

«Shenmue» در سال 1999 برای کنسول Sega Dreamcast عرضه شد که با تحسین منتقدان و مردم مواجه شد. سایت GameSpot، آن را یک انقلاب توصیف کرد. «Shenmue 2» نیز دو سال بعد برای Sega Dreamcast عرضه شد.
کمپین Kickstarter همراه با معرفی سومین نسخه از این فرانچایز در کنفرانس سونی در E3، به راه افتاد. برای ساخت این بازی، حداقل به 10 میلیون دلار بودجه نیاز است ولی کمپین کیک استارتر به اتمام رسید اما همچنان کمک‌های مردمی برای ساخت این نسخه، ادامه دارد. در همان اوایل معرفی بازی، 2 میلیون دلار بودجه جمع شد که به لطف همه‌ی این‌ها، درخت مهارت و rapport system به همراه ماموریت‌های اضافی و مناطق بزرگ و گسترش یافته، در بازی اعمال شده‌اند.

آقای Yu Suzuki، خالق سری «Shenmue» در توصیف «Shenmue 3» گفت که یک بازی "جهان باز یا Open World به معنای واقعی" خواهد بود.
در وب‌سایت «Shenmue 3»، نشان داده می‌شود که بیش از 6,550,000 دلار بودجه کمک شده است. این بازی قرار است برای PC و PS4 عرضه شود. سونی نیز در ساخت و بازاریابی این بازی کمک می‌کند و تاکنون مشخص نشده است که چقدر از طرف Kickstarter کمک شده است. «Shenmue 3» در دسامبر 2017 عرضه خواهد شد.

منبع

این دیگه چه مشکل مسخره ایه؟!خرید از دستگاه کوکاکولا یا جت کولا.عجب ادم های ساده ای پیدا میشن
شاید به نظر شما مسخره باشه اما اینا یه سری قوانین لیسانس و حق کپی رایت هستند که تو کل دنیا هم بهشون احترام گذاشته میشه (به غیر از ما :دی )

ای کاش همین مقدار علاقه برای عرضه نسخه سوم وجود داشت و این همه سال ما رو تو کف نگه نمیداشتن. البته اینکه سگا به سوزوکی و سونی اجازه ساخت نسخه ی سوم رو داده جای تقدیر و تشکر داره. اینجور دست و دلبازیا این روزا کمتر دیده میشه. مسلما این هایپ بوجود اومده برای نسخه ی سوم سگا رو برای عرضه ی ریمستر نسخه ی یک و دو وسوسه کرده.

منتها یه تغییر عمده لازمه..... کنترول و انیمیشنهای بازی برای سال 98 اوکی بودن ولی الان تو سال 2016 فاجعست امیدوارم اگر نسخ ریمستر ساخته شدن تو این بخش تغییرات عمده ای صورت بگیره. این تنها نقطه ی منفی این شاهکاره

واقعا سگا خیی خوب خودش رو با شرایط بازار تطبیق داده و به نظرات و دیدگاه های گیمرا توجه میکنه ، بازی های با کیفیت هم تولید میکنه و البته نتیجه اش رو هم میبینه ، هم تو فروش و گزارش های ماهانه و سالانه و هم نمرات و باز خورد ها از گیمرا و منتقدین .
تغییر رویه شون بعد از به گل نشستن دریمکست و عرضه بازی های بد تا الان که بازی های با کیفیت تحویل ملت میدن و به کامیونیتی شون اهمیت میدن واقعا جای تقدیر داره

واقعا سگا خیی خوب خودش رو با شرایط بازار تطبیق داده و به نظرات و دیدگاه های گیمرا توجه میکنه ، بازی های با کیفیت هم تولید میکنه و البته نتیجه اش رو هم میبینه ، هم تو فروش و گزارش های ماهانه و سالانه و هم نمرات و باز خورد ها از گیمرا و منتقدین .
تغییر رویه شون بعد از به گل نشستن دریمکست و عرضه بازی های بد تا الان که بازی های با کیفیت تحویل ملت میدن و به کامیونیتی شون اهمیت میدن واقعا جای تقدیر داره

دوتا چیز که واقعا عالی انجام دادن اخیرا به نظرم یکیش Sega Central و اون یکی کمپین AskSega هستش.

توی Sega Central میان هر هفته اخبار هفته رو پوشش میدن و همچنین یک سری گزارش اختصاصی تهیه میکنن و بعلاوه بهترین چیزش اینه که هر هفته به چند نفر از اونایی که زیر ویدیو یوتیوب کامنت میذارن جایزه میدن.:Dهمه چیز از قبیل تیشرت و بازی و غیره دادن تا الان.الان هم که #AskSega رو اضافه کردن که میشه با توییت کردن یا کامنت گذاشتن زیر همون ویدیو هر سوالی رو پرسید و معمولا به چندتاش هر هفته جواب میدن که این اطلاعات هم همش این هفته از اون ویدیو و جواب ها بیرون اومده.

یک جواب جالب هم که این هفته دادن و زیاد پوشش داده نشد این بود که به زودی Announcement دارن در مورد E3.

ولی موندم اگه قرار بوده بازی با بودجه 7 میلیونی ساخته بشه!!!!
چرا خود سگا اینکارو نکرد?
باووو کم ip نیست خدایی اسمش روز اول 2 میلیون پول جم کرد!!!
هیچی هیچیم نمیفروخت هزینه ساختشو در میاورد از این گدا بازیا بهتر بود

نو جوون که بودم وقتی برای اولین بار با این بازی آشنا شدم یعنی قشنگ شوکه شده بودم و پول ماهیانه ای که از پدر مادرم میگرفتم رو آخر هفته میرفتم کلوپ محلمون و ساعت ها مینشستم بازیش میکردم :((:x ( بعدش هم جیب مبارکم قشنگ خالی میشد فردا روزش و لی اصلا پشیمون نمیشدم یعنی به عقب برگردم بازم همین کار رو میکنم :D) ........... یعنی قشنگ مسخ این بازی میشدم @-) و دوستام مینشستن بازی رو تماشا میکردن ، واقعا تو زمان خودش انقلابی بود واسه خودش این بازی ...

یادش بخیر هنوز که هنوز اون حس عالی که هنگام بازی کردن شنمو به من دست میداد رو قشنگ یادمه و بعدش هم خونه که میرفتم با آب و تابی برای برادرم تعریف میکردم که بهش میگفتم یه بازی اومده مثل فیلم میمونه و خیلی طبیعیه و آخرشه و این حرفا .......... ~o):x~o)

کاملا مشخصه که قطعا ریمستر بازی عرضه میکنه خودش ساخت ادامشو داده دست یه شرکت دیگه از اون طرف با ریمستر بازی هم چند برابر سود میکنه هم خاطرات گیمر های قدیمی رو زنده میکنه هم این که کسایی که میخوان نسخه سوم بازی کنن اول نسخه اول و دوم رو تجربه میکنن اگه ریمسترشم انحصاری باشه که چه بهتر :D8->

من که بعید میدونم شنمو 3 خوب دربیاد، خیلی چیزا عوض شده همین طور ترجیح میدم خاطره خوب دریم کست و شنمو رو خراب نکنم با بازی کردن دوباره اش و نسخه ریمستر

شاید قسمت سوم خوب از آب در نیاد ولی ریمستر به چیز دیگست:D
اون المان ها اون زمان خیلی جذاب و فک برانداز بودن اما امروز چی؟ الان تو ذهنم دنیای شنمو 2 یه دنیای بزرگه که بینهایت کار میشد توش انجام داد و حتی یه سری بازیا رو مموری کارت کنسول و کلی خلاقیت و نواوری و چیزایی که تا اونروز ندیده بودم اما حالا چی؟ اگه بخوان همون رو ریمستر کنن با گرافیک و مثلا فیزیک بهتر من که احتمال میدم گیم پلیش چیزی نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or