SEGA: امکان عرضه Company of Heroes و Total War برای PS4 و Xone

RattleSnake

کاربر سایت
07643160698979845954.jpg

Jurgen Post رئیس سگا اروپا به MCV گفت:"
اگر کنسول‌های نسل بعدی موفق عمل کنند و مردم نیز بگویند ما ممکن است برخی بازی‌های بزرگ خود در PC را بروی این کنسول‌ها عرضه خواهیم کرد. اگر کنسول‌های نسل بعدی موفقیتی بدست بیاورند ما این بازی‌های استراتژیک RTS بزرگ خود را از PC مانند سری بازی‌های Company of Heroes, Total War و Football Manager پورت آنان را برای PS4 و Xbox One در نظر خواهیم گرفت."

SEGA حدود 3 IP بسیار بزرگ و مهم استراتژیک برروی PC دارد که می‌توان به Football Manager, Company of Heroes و Total War اشاره کرد.
هر 3 سری برای انحصاری PC هستند و فقط Football Manager برای Xbox 360 و PSP منتشر شده است.

این درحالی است که سازنده Company of Heroes 2 استدیو Relic چندی پیش گفته بود:"
انتشار بازی‌های RTS برای کنسول‌های کار سختی است زیرا کنترل مشکل بزرگی است.
با این حال ناشر بازی علاقه دارد در صورت امکان بازی‌های RTS خود را از جمله Company of Heroes و Football Manager به همراه Total Rome را برای PlayStation 4 و Xbox One عرضه کند.
یکی از بزرگترین بازی‌های Sega بازی Company of Heroes 2 است که قرار است 25 ژوئن برای PC عرضه شود.

منبع

من تنها بازی استراتژی روی کنسول رو که خیلی خوشم اومد Halo wars بود...امیدوارم فقط به این دو سری معروف و محبوب سگا گند نزنه !

No Wii U? SHOCKED.

پورت آنان را برای PS4 و Xbox One در نظر خواهیم گرفت.
پورت کن سگا. پورت کن عادت کنی! :دی

پ.ن: امیدوارم هر دو بازی هم پورت بشن و هم فروش خوبی داشته باشن تا وضعیت مالی سگا روز به روز بهتر بشه. برای دلایل شخصی. :دی

الان قراره چه طوری بدون ماوس استراتژی بازی کنن ؟ :d
اونم RTS که باید سریع باشی
كي گفته بدون ماوس بايد بازي كرد؟:d
همين الان يه سري بازي ها روي كنسول اجازه ي استفاده از ماوس و كيبورد ميدن. اينا هم اگر بخوان ميتونن اينكار رو انجام بدن.

No Wii U? SHOCKED.

پورت کن سگا. پورت کن عادت کنی! :دی

پ.ن: امیدوارم هر دو بازی هم پورت بشن و هم فروش خوبی داشته باشن تا وضعیت مالی سگا روز به روز بهتر بشه. برای دلایل شخصی. :دی
دلایل شخصیت تو حلقم>:d
___
چه طوری میخواین بازی کنین با دسته آخه؟:|

با kinact هم میتونن سازگار کنن بازی ها رو که اگه خوب و با دقت انجام بدن خیلی خفن میشه فکر کن با حرکات دست و انگشتات نقشه رو بالا پایین کنی و به نیروهات دستور بدی حتی از موس هم باحالتر و واقعی تر میشه .

8-| اینطوری پیش بره باید بریم کپسول بخریم !

گرافیک بازی روی pc به مراتب بهتر از کپسول ها باید باشه .
من الان مترو رو دارم با این سیستم روی تنظیمات نزدیک به آخر بازی میکنم .

کارتم 5750 هست .
فکر کنم با این کارت و سیستمم بتونم بازی های کنسولی نسل بعد رو هم بازی کنم . >:)

احتمالش خيلي كمه كه اين اتفاق بيفته.چون اولا بازي كردن بازي استراتژي رو كنسول خيلي سخته و از طرفي هم اين جور بازي هاي چندان مخاطبي روي كنسول ندارن.

حالا طرف اومده يك حرفي زده.

كي گفته بدون ماوس بايد بازي كرد؟:d
همين الان يه سري بازي ها روي كنسول اجازه ي استفاده از ماوس و كيبورد ميدن. اينا هم اگر بخوان ميتونن اينكار رو انجام بدن.

کدوما دقیقا؟ یعنی شما با usb می زنی به کنسول بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ بگید ما ها هم یاد بگیریم

کدوما دقیقا؟ یعنی شما با usb می زنی به کنسول بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ بگید ما ها هم یاد بگیریم

unreal tournament 3, Counter Strike ......
فکر کنم همینا کافی باشه.
بازی هایی هم که ساپورت نمیشه بنده converter دارم راحت همرو میتونم بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or