PlayStation Saros

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
1739433923345.png
Saros” بازی بعدی اکشن تک‌نفره از استودیوی هاوسمارک است. و این عنوان به نوعی یک دنباله معنوی برای ریترنال به شمار می‌رود.

ساروس یک بازی اکشن با داستانی ترسناک درباره یک مستعمره گمشده در دنیای خارج از زمین به نام کارکوزا است که زیر یک کسوف شوم قرار دارد. شما به عنوان “آرجون دوراج”، یک نیروی قدرتمند Soltari، بازی می‌کنید که برای پیدا کردن چیزی که دنبالش است، به هیچ قیمتی تسلیم نمی‌شود.

«راهل کهولی» (از سریال‌های “Midnight Mass” و “The Fall of the House of Usher”) در کالبد نقش اصلی بازی یعنی آرجون دوراج ایفای نقش می‌کند. او همچنین در سیاره کارکوزا تنها نیست و استودیو در آینده اطلاعات بیشتری درباره شخصیت‌های غیرقابل بازی و داستان شگفت‌انگیز خود منتشر می‌کند.

یک تفاوت کلیدی در گیم‌پلی بین ساروس و ریترنال وجود دارد که منابع و پیشرفت‌های دائمی را شامل می‌شود و این باعث می‌شود هر مرگ ارزشمند باشد. پس از هر مرگ، شما با دنیایی تغییر یافته روبه‌رو خواهید شد، اما در ساروس می‌توانید از یک مجموعه در حال تحول از سلاح‌ها و ارتقاء‌های لباس خود انتخاب کرده و به‌طور دائمی بهبود پیدا کنید تا «قوی‌تر برگردید» و بر چالش‌هایی که در کارکوزا با آن‌ها روبرو هستید، غلبه کنید.

گیم‌پلی بازی سال جاری نمایش داده خواهد شد.

سارون در سال 2026 برای کنسولی PlayStation 5 منتشر می‌شود و گیمرها می‌توانند انتظار یک نسخه بهبود یافته برای کنسول PlayStation 5 Pro را نیز داشته باشند.​

با تشکر از امیرخان. واقعا پشمام ریخت اومدم دیدم هنوز تاپیک نداره. قشنگ عین یه بازی از یه استودیو کوچیک و ناشناس رفتار شده باهاش :D اینم یکی دیگه از فرست‌پارتی‌های سونی!

بگذریم. هر چه ازین عزیزان دل رسد نکوست. خوشحالم که همچنان تو این سبک موندن. البته روگ‌لایک رو کردن روگ‌لایت که یعنی میتونید با آپگریدای دائمی، کرکتر خودتونو قوی‌تر کنین که یعنی دسترسیش برای عده‌ی بیشتری امکان پذیره. خیلی دوس دارم بدونم چطور کار میکنه این سیستمشون. چون علاوه بر خود کرکتر، سلاح و آرمور هم قابل ارتقا هستند. متاسفانه خیلی دوریم از بازی ولی خب انتظار خیلی شیرین و جذابی خواهد بود. تریلر خیلی خوب و مرموز و ترسناکی هم داشت.

جالبه برام که بعد مدتها (!) یه کاراکتر مرد تو فرست پارتی سونی معرفی شده! چقدر عجیب واقعا :| :))
ریترنال یکی از خفن ترین بازیای نسل نهمه که هنوزم عین روز اولش میتونه هر پلیری رو دیوونه خودش کنه! امیدوارم رودتر بشه گیم پلی Saros رو دید که چه تغییراتی اعمال کردن. تیزرش که خیلی جذاب بود!
استودیو هاوسمارک بدون از هر حواشی خیلی خوب هربار خودشو پیشرفت داده. خیلی دوست دارم ببینم با پروژه جدیدشون میخوان چقدر از این مقوله پیشرفتو نشون بدن.

با تشکر از امیرخان. واقعا پشمام ریخت اومدم دیدم هنوز تاپیک نداره. قشنگ عین یه بازی از یه استودیو کوچیک و ناشناس رفتار شده باهاش :D اینم یکی دیگه از فرست‌پارتی‌های سونی!

بگذریم. هر چه ازین عزیزان دل رسد نکوست. خوشحالم که همچنان تو این سبک موندن. البته روگ‌لایک رو کردن روگ‌لایت که یعنی میتونید با آپگریدای دائمی، کرکتر خودتونو قوی‌تر کنین که یعنی دسترسیش برای عده‌ی بیشتری امکان پذیره. خیلی دوس دارم بدونم چطور کار میکنه این سیستمشون. چون علاوه بر خود کرکتر، سلاح و آرمور هم قابل ارتقا هستند. متاسفانه خیلی دوریم از بازی ولی خب انتظار خیلی شیرین و جذابی خواهد بود. تریلر خیلی خوب و مرموز و ترسناکی هم داشت.
ولی نوید بین روگ لایک و روگ لایت فقط یه حرف فرقه ولی یه دنیا بینشون اختلاف هست من عاشقه روگ لایتم اما از روگ لایک حالم بهم میخوره به خاطر سختی بیش از حد :D

چیزی که کلا سوپ دیشب رو از هر سوپ دیگه ای برام متمایز میکنه، معرفی saros هاوسمارک بود. Returnal واسم شگفت انگیز بود بهترین بازی این نسل برام و هاوسمارک به نظر شخصیم یکی از بهترین استودیوهای سونیه. فقط اون قسمت نمایش که تو بازتاب چشم Arjun، پروجکتایلای اون موجود به شکل دایره‌وار سمتش پرتاب شدن و هی نزدیک تر شدن قشنگ حس ریترنال رو واسم زنده کرد. نمیدونم سازوکار سیستم ارتقا چطوریه ولی شخصا ترجیح میدادم مثل ریترنال روگ لایک سنتی میبود. اما خب الان هاوسمارک استودیوی فرست پارتیه و قاعدتا بودجه‌ Saros بیشتره و ذاتا قابل درکه بخوان بازی مخاطبای بیشتری داشته باشه. ولی خیلی دوره 2026

بهترین خبر و نمایش sop همین معرفی Saros بود. خیلی وقت بود منتظر بودیم ببینیم هاوسمارک رو چی کار میکنه.

after every death رو که شنیدم گفتم روگلایکه بعد باسه که یه حجم بزرگی از تیر با اون استایل رو شلیک کرد سمتش پریدم رو هوا :D returnal is back.

هنوزم یکی از بهترین تجربه های این نسل ریترناله. هر جایی ببینم کسی تازه فایو گرفته ریترنال رو بهش پیشنهاد میدم. سختیه خودشو داره ولی به شدت جذابه. سلین با بازی فوق العاده Jane Perry همرو مجذوب خودش میکنه و هنوزم بایوم 4 واییییییییییییییییییی نگم. برید بازی کنید فقط :D

کارگردان ریترنال اگه اشتباه نکنم جدا شده از استدیو امیدوارم انتظار هارو براورده کنن.

ولی نوید بین روگ لایک و روگ لایت فقط یه حرف فرقه ولی یه دنیا بینشون اختلاف هست من عاشقه روگ لایتم اما از روگ لایک حالم بهم میخوره به خاطر سختی بیش از حد :D

منم حقیقتش روگ‌لایت رو به طور کلی ترجیح میدم. هم دست سازنده رو بیشتر باز میذاره هم به پلیر بهانه‌ی بیشتری میده برای بازی کردن. یعنی علاوه بر گیم‌پلی لوپ اعتیادآورشون، اینکه تمام آپگریدهارو هم به دست بیاری یه دلیل دیگس برای اینکه ساعت‌های بیشتری پای بازی بمونی. در کل خوشحالم که شیفت کردن به سمت لایت :D

همون ریترنال هم روگ‌لایت بود. یعنی شمشیری که بدست میاوردی، همیشه می‌موند دیگه. قلاب همیشه می‌موند. چیزهایی که تو خونه می‌دیدی داستان رو جلو می‌برد، تکراری نمی‌موند. خیلی دلچسب‌تره واقعا تا اینکه برگردی از اول همه چیز رندوم شده دوباره امتحان کنی.
رندوم هم توی بازی بود ولی توی نقشه‌ها و لوکیشن‌هایی که می‌رفتی، سلاح‌ها و آپگریدهایی که تو طول مسیر می‌گرفتی. چقدر هم به جا و مناسب بود. واقعا بهترین ترکیب رو ساخته بودن با یک داستانی که رفته رفته می‌فهمیدی چی به چیه. الحق که بهترین آی‌پی جدید انحصاری PS5 تا اینجای کار بوده.

• Like
Reactions: vahidasadi
منم حقیقتش روگ‌لایت رو به طور کلی ترجیح میدم. هم دست سازنده رو بیشتر باز میذاره هم به پلیر بهانه‌ی بیشتری میده برای بازی کردن. یعنی علاوه بر گیم‌پلی لوپ اعتیادآورشون، اینکه تمام آپگریدهارو هم به دست بیاری یه دلیل دیگس برای اینکه ساعت‌های بیشتری پای بازی بمونی. در کل خوشحالم که شیفت کردن به سمت لایت :D
البته هیچی مترویدوینیا نمیشه :D :-"

• Wow
Reactions: NaViiDii
آقا مالک جدید منظورم بود نه کریتوس که ۲۰ سال پیش خلق شد یا نسخه جدیدترش ۷ سال پیش!
منظورم یه جنسیت مشخص و عادی و استرِیت و مستقیم بود نه یه سری چیزای مبهم و تخیلی ، البته منظور من رو میفهمی ولی خب :دی

آقا مالک جدید منظورم بود نه کریتوس که ۲۰ سال پیش خلق شد یا نسخه جدیدترش ۷ سال پیش!
منظورم یه جنسیت مشخص و عادی و استرِیت و مستقیم بود نه یه سری چیزای مبهم و تخیلی ، البته منظور من رو میفهمی ولی خب :دی
آخه محسن فکر کنم در جریان نیستی چون تازگیا به خاطر غذا خوردن پشت میز به کریتوس هم ووک میگفتن :)

• Wow
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or