Saints Row: Get Out Of Hell | Xbox360 Threat

Saee xbox 360

کاربر سایت
همانطور كه ميدانيد پنجمين سري از اين بازي با نام saints row get out of hell در حال ساخت است و براي بيستم ژانويه سال اينده منتشر خواهد هنوز اطلاعات زيادي در دست نيست اما با امدن اطلاعات پست اول اپديت خواهد شد

همانطور كه ميدانيد پنجمين سري از اين بازي با نام saints row get out of hell در حال ساخت است و براي بيستم ژانويه سال اينده منتشر خواهد هنوز اطلاعات زيادي در دست نيست اما با امدن اطلاعات پست اول اپديت خواهد شد
بازی چند روزه اومده.XGD3 و یک دیسک هستش

Sent from my HTC using Tapatalk

خوب تاريخ خبر مال دو سه ماه پيشه الان مثلا يه نفر تاپيك uncharted4 رو ميزنه سال ديگه بازي مياد ميگيد اين كه چند روزه اومده

نگرفتی عزیز.منظورم از اطلاع رسانی به شما این بود که شما گفتید فعلا اطلاعات زیادی در دسترس نیست بعد انتشار.خب الان بروز کنید بی زحمت حیفه بازی بدی نیست البته نه چندان;)

نگرفتی عزیز.منظورم از اطلاع رسانی به شما این بود که شما گفتید فعلا اطلاعات زیادی در دسترس نیست بعد انتشار.خب الان بروز کنید بی زحمت حیفه بازی بدی نیست البته نه چندان;)
ببخشيد اشتباه فهميدم اره بازي بدي نيست اطلاعاتم كه ديگه بازي اومده و فكر نكنم نيازي باشه ولي من هنوز نسخه پنج رو نخريدم شما اگه گرفتي يه توضيحي بديد من خودم چهار رو تموم كردم و عالي بود ايا پنج هم قدرت هاي فرابشري مثل چهار داره

دوستان بازيو امروز كمي انجام دادم ميتونم بگم زيادرخوب نيست يعني شايد بده به دليل داستان مذخرف گيم پلي رو مخ و گرافيك عين قبل و صداگذاري نسبتا خوب و يه سوال داشتم من با سيستم fllight يعني پرواز بازي مشكل دارم يكي هست كه اين سيستم رو كامل توضيح بده

سلام من خریدم اینو ولی وقتی گزاشتم نسخه ی چهارم تو منو اومد...رفتم پبش فروشنده گفتش که همینجوریه کلا بازیش نسخه ی چهارمه با یه سری مرحله اضافه ...
طرف ایسگام رو گرفته؟اگه نه از کجا باید مرحله های این رو بازی کنم؟لطفا کمک کتید.

سلام من خریدم اینو ولی وقتی گزاشتم نسخه ی چهارم تو منو اومد...رفتم پبش فروشنده گفتش که همینجوریه کلا بازیش نسخه ی چهارمه با یه سری مرحله اضافه ...
طرف ایسگام رو گرفته؟اگه نه از کجا باید مرحله های این رو بازی کنم؟لطفا کمک کتید.
طرف ايسگاتو گرفته ناجور كلا منو و شهر بازي و مراحلش و قابليتاش كلا فرق ميكنه حتي يه استوديوي ديگه به ليست استوديوهاس سازنده پيوسته برو پس بگير

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or