Saints Row 4 بر روی Wii U عرضه نخواهد شد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
بر اساس اطلاعات منتشر شده، شرکت Deep Silver به Polygon اعلام کرده است که آن‌ها نمی‌خواهند بازی Saints Row 4 را بر روی Wii U عرضه کنند. این در حالی است که چند وقت پیش این بازی معرفی شد و اعلام شد که این بازی بر روی پلتفرم‌های این نسل عرضه خواهد شد.
Saints Row 4 قرار است در تاریخ 20 آگست در آمریکای شمالی و در تاریخ 23 آگست در سایر نقاط نیز انتشار یابد. همین‌طور گفته شده بود که این بازی روی PC و کنسول‌های این نسل عرضه خواهد شد. پس از انتشار این خبر، گمانه زنی‌های زیادی مبنی بر عرضه‌ی این بازی بر روی Wii U زده شد که در نهایت Polygon از Deep Silver در مورد عرضه این بازی روی کنسول نینتندو سئوال کرد که Deep Silver رسماً اعلام کرد که این بازی بر روی Wii U عرضه نخواهد شد.
پیش از آن، Deep Silver اعلام کرده است که بزودی قرار است تریلر‌های دیگری برای این بازی انتشار یابد تا از اطلاعات جدید آن پرده‌برداری شود. هم‌چنین قرار است از این بازی در همایش PAX East اطلاعات زیادی منتشر شود.

نینتندو بره جمع کنه wii u رو از بازار اینطور که داره پیش می ره دیگه فقط باید خودش براش بازی بزنه
وقتي من ميگم نينتندو بايد فقط کنسول handheld بزنه شما ها بگيد نه
همين ميشه ديگه نينتندو کنسول خونگي ميزنه هيچکس بهش نگاه هم نميکنه
از اون طرف سوني ميره کنسول هندهلد ميزنه باز هيچکس بهش نگاه نميکنه!

اينا همون بهتر که تو فيلدي که توش سر رشته دارن بمونن

نینتندو باید بره بازی های خودش رو بده بیرون فروشش رو خوب بکنه تا این ها یکم وسوسه بشن بنده ی خدا ها حق دارن با این فروشش بازی براش پورت می کنن بعدش بازی کم فروش می کنه

نینتندو بره جمع کنه wii u رو از بازار اینطور که داره پیش می ره دیگه فقط باید خودش براش بازی بزنه
گفته بازی برای کنسول‌های این نسل عرضه میشه اگر برای Wii U عرضه کنه Wii U کنسول نسل قبل حساب میشه پس نباید عرضه کنه. وگرنه اعلام شده برای بازی‌های این نسلشون هیچ برنامه‌ای برای Wii U ندارند و برای بازی‌های نسل بعد Wii U رو هم لحاظ می‌کنند. شما هم شدی کارشناس؟

گفته بازی برای کنسول‌های این نسل عرضه میشه اگر برای Wii U عرضه کنه Wii U کنسول نسل قبل حساب میشه پس نباید عرضه کنه. وگرنه اعلام شده برای بازی‌های این نسلشون هیچ برنامه‌ای برای Wii U ندارند و برای بازی‌های نسل بعد Wii U رو هم لحاظ می‌کنند. شما هم شدی کارشناس؟
من بیشتر سازنده ها رو گفتم نه این یکی رو
WII U وضعش خرابه یک ادم معمولی هم می تونه تشخیص بده نینتندو هم بی خیاله پس WII U حقش هست این فروش
ساپورتش هم افتضاح هست حتی بازی های مولتی پلتفرمی که برای نسل بعد هستن هم روی WII U نمیاد
این ها هم همش بهونست هیچ سازنده ای بدش نمیاد روی پلتفرم دیگه عرضه کنه بازیش رو وقتی سود می ده این ها هم حق دارن که پورت نمی کنن اما دلیل هاشون پرت و پلا هست

آقای کارشناس U چیزی بین این نسل و نسل بعده ...
میشه گفت 60 درصد به این نسل میخوره با توجه به قطعات و ویژگی هایی که داره
در ضمن پورت کردن بازی برای یک کنسول دیگه کار سخت و مشقت باری نیست و تنها دلیل که این کارو نمیکنن وجه اقتصادی هستش ولا غیر.
در ضمن 20 تا بازی هست که هم برای PS3 تایید شد هم PS4 و رو جفتش هم خوب فروش داره !

آقای کارشناس U چیزی بین این نسل و نسل بعده ...
میشه گفت 60 درصد به این نسل میخوره با توجه به قطعات و ویژگی هایی که داره
در ضمن پورت کردن بازی برای یک کنسول دیگه کار سخت و مشقت باری نیست و تنها دلیل که این کارو نمیکنن وجه اقتصادی هستش ولا غیر.
در ضمن 20 تا بازی هست که هم برای PS3 تایید شد هم PS4 و رو جفتش هم خوب فروش داره !
واله من کارشناس نیستم لطف کن از این لحفاظ برای من استفاده نکن
بعد شما تشخیص دادی Wii u چیزی بین این نسل و نسل بعده؟ شما فکر کنم تو شرکت‌ها کار می‌کنی که از هزینه تولید کنسول و پورت بازی خبر داری نه من

واله من کارشناس نیستم لطف کن از این لحفاظ برای من استفاده نکن
بعد شما تشخیص دادی Wii u چیزی بین این نسل و نسل بعده؟ شما فکر کنم تو شرکت‌ها کار می‌کنی که از هزینه تولید کنسول و پورت بازی خبر داری نه من
این چیزا برای کسی که یه ده ـه مشغول گیمه و اخبار گیم رو دنبال میکنه واقعا کسر شعنه که ندونه داره تو چه صنعتی پول خرج میکنه ... شما رو نمیدونم ولی بنده قبل از هزینه کردن سبک سنگین میکنم و اونی رو انتخاب میکنم که ارزش پول پرداختی رو داشته باشه
این که Wii U نسل بعده شکی توش نیست ولی مگه تو نسل قبل Wii هم رده 360 و ps3 بود ؟
Wii تو لانچ هم از کسنول های دیگه عقب بود ...
U هم همین جوره ... کلی بازی هست که میشه رو U بیاد ولی چرا شرکت ها این کارو نمیکنن ؟دلیلی به غیر مسائل مربوط به فروش و ... وجود داره این وسط ؟

اینده wii u بستگی به خوده نینتندو و به خصوص این e3 امسال داره. هم باید ip جدید بزنه انحصاری هم اینکه کلا عنوان های انحصاری 1stش رو زیادتر کنه.

کسی که میره سمت نینتندو به خاطر انحصاری هاش هست نه مولتی پلتفرم
به شخصه Wii U رو فقط و فقط برای انحصاری خریدم و اصلا روش بازی های مولتی پلتفرم نمی کنم

گرچه نینتندو در زمینه بازیهای مالتی پلتفرم خیلی ضعیف عمل کرده و اکثر بازیهای معروف واسش منتشر نمیشن، ولی اگه کسی رفته سمت نینتندو واسه SR4 نبوده!

گرچه نینتندو در زمینه بازیهای مالتی پلتفرم خیلی ضعیف عمل کرده و اکثر بازیهای معروف واسش منتشر نمیشن، ولی اگه کسی رفته سمت نینتندو واسه SR4 نبوده!
داداش Watch dogs ، walking Dead ، AC3 ، CodBo2 ، masseffect3 ،nfs most wanted و... اینا هیچ کدوم معروف نیستن دیگه
ولی با جمله ی آخریت کاملا موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or