S.t.a.l.k.e.r براي كنسول ها!

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از CVG:
اقاي Anton Bolshakov مدير اجرايي استوديوي بازي سازي روسي GSC سازنده بازي S.T.A.L.K.E.R در مصاحبه اي اعلام كرده:" در جايي كه ما هستيم(روسيه) ساخت بازي براي PC يك امر سنتي است زيرا 90 درصد از كساني كه در كشور ما بازي مي كنند با PC بازي مي كنند و در واقع PC پلتفرم اصلي كشور ماست ، اما اين دليل نمي شود ما توجهي به كنسول ها نداشته باشيم و به فكر ساخت بازي براي كنسول ها نباشيم زيرا در حال حاضر بيشترين سود در بخش بازي سازي براي كنسول هاست."
حال CVG برداشت اين مصاحبه را اين دانسته كه GSC قصد انتشار S.T.A.L.K.E.R براي كنسول ها و يا ساخت نسخه اي جديد از آن براي كنسول ها را در سر دارد هرچند كه آقاي Anton Bolshakov در بخش پاياني صحبت هايش در مورد اينكه اين بازي چه بازي اي خواهد بود اعلام كرد:" ما در حال حاضر پاسخي به اين سوال نميدهيم و پاسخ اين سوال را در آينده اي زود خواهيد گرفت." يعني مبهم ترين پاسخ ممكن.

برای 360 هم میاد؟
خود مدیر اجرایی گفته برای کنسول ها به "ها" دقت کن یعنی برای 360 که حتمیه مخصوصا اینکه سبکش Rpg یه و 360 هم که خوراکش اینجور بازیهاست.

ولی من توش موندم اگه قرار باشه همین خود بازی رو پورت کنن واسه کنسول یه جورایی غیر ممکن میشه بازی کردنش چون ساختش یه جوریه که مخصوص Pc بهینه شده (وقتی میگم Pc یعنی موس و کیبورد) و با گیم پد بازی کردن کنترلش محاله...
مگر اینکه تغییری توی بازی صورت بگیره تا بشه لااقل چند نفر رو کشت.چون حتی روی Pc هم به اندازه کافی سخت بود و اونموقع فکرشو میکردم که این بازی برای کنسول تا حدی غیر ممکنه.
ین دونستن یعنی چی ؟یعنی قبلا اعلام شده یا توهمه شخصیه؟
نه قبلا هم اشاره هایی شده بود که قراره ساختش برای PS3 شروع بشه من یادمه.ولی خوب یه شایعه بیشتر نبود.

برای 360 که حتمیه مخصوصا اینکه سبکش Rpg یه و 360 هم که خوراکش اینجور بازیهاست.
سبك بازي RPG ه؟ اون وقت RPG خوراك 360 هست؟
فكر كنم منظورتون FPS باشه...
به امیده اینکه این بازی اگه واسه کنسول ها بیاد سال 2012 ریلیز بشه
منم اميدوارم! (از قديم گفتن آرزو بر جوانان عيب نيست!)

آخرین ویرایش:
سبك بازي RPG ه؟ اون وقت RPG خوراك 360 هست؟فكر كنم منظورتون FPS باشه...
اگه FPS وجود نداشت که 360 اصلا ساخته نمیشد...اینکه قضیش جداست.

منظورم اینه که 360 کم بازی RPG نداره توی لیستش مخصوصا همین Mass Effect که عظمتی داره واسه خودش.

خوب يادم مياد كه چقدر اين بازي به تاخير خورد اخرشم با كلي باگ اومد اون كه تازه كامپيوتر بود حالا اگه بخواد براي ps3 با اين سيستم پيچيدش بياد كه ............:-"
البته من اصلا از بازيش خوشم نيومد همون بهتر براي pc بمونه به نظر من كرايسيس بياد كه ته بازيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or