Runes of Magic

• Thread starter Thread starter BESAFA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نام خدا
خوب بله در راستای پیشرفت گیمینگ آنلاین من این تاپیک رو زدم که این بازی رو به شما معرفی کنم ( البته احتمالا همگی صد در صد میشناسیدش ) بله سبک بازی MMORPG هست و سیستم مورد نیاز بازی هم به شرح زیر میباشد:
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512MB
Required Harddisk space: 3.8GB
Graphics card: DirectX 9.0c compatible with 128MB RAM
Broadband Internet connection
Keyboard and Mouse
===========================================
چگونه بازی کنیم ؟!
برای این که بتونید این بازی رو انجام بدید ، ابتدا باید Client انگلیسی این بازی رو دانلود کنید ، که میتونید با مراجعه به این صفحه آنها را دانلود نمایید .
هنگامی که وارد سایت شدید ، شما 2 انتخاب دارید ،
1. بازی که 3.5 گیگابایت هست رو با یک لینک مستقیم دانلود کنید.
2.بازی رو که 3.5 گیگ هست رو از طریق 4 تا لینک ( 3 تا 1 گیگ ، 1 عدد 500مگ ) دانلود نمایید.
پ.ن : اگر روش دوم را انتخاب کردید ، در سایت 5 فایل میبینید که یکی از آنها ( قسمت 1 ) ستاپ بازی هست ، که حجم کمی داره و راحت میتوانید دانلود کنید . :smile:
ممکن است سایت برایتان سنگین باشد و دیر بالا بیاید ، به همین دلیل بنده لینک ها را اینجا میگذارم :
دانلود از روش اول ( 3.5 گیگ در یک قسمت )
دانلود از راه روش دوم ( 5 لینک ، 3 لینک 1 گیگ ، 1 لینک 500 مگ ، 1 فایل ست آپ ):
فایل ست آپ
قسمت 1
قسمت 2
قسمت 3
قسمت 4

==========================================
چگونه نصب کنیم ؟

اگر به صورت روش 1 دانلود کنید ، نصب آن بسیار راحت است . احتیاج به گفتن ندارد .
اگر به صورت روش دوم دانلود کنید ، باید پس از این که هر 4 تا فایل + ست آپ آن دانلود شدند ، همگی فایل ها ( هر 4 تا فایل + ست آپ) را در یک فولدر ریخته و ROMSetup را اجرا کنید .
نکته : نصب این بازی ممکن یک مقدار طول بکشد ، بنابراین به خود مسلط باشید و سریع کنسل نکنید.
برای اولین بار وقتی روی بازی کلیک میکنید ممکن است دیر بالا بیاید ، در ضمن Region رو Europe بگذارید.

==========================================
بازی نصب شد ، حالا چه کنیم ؟ چرا نمیگذارد Start Game را بزنیم ؟
دلیل این است که شما ابتدا باید نسخه ی Runes of Magic خود را آپدیت کنید ، برای این کار 2 انتخاب دارید :
1. بگذارید خودش به طور اتوماتیک دانلود کند ( برای آپدیت های پر حجم پیشنهاد نمیشود )
2. خودتان به شکل دستی Manual آپدیت کنید .
حال اگر روش یک را انتحاب کرده باشید ، همه چیز واضح است ، اما در صورتی که روش 2 را انتخاب کردید ، باید به این آدرس رفته و به ترتیب از پایین به بالا آنها را دانلود نمایید *:smile:
* : منظور از پایین به بالا ، از پایین ترین ورژن ( منظور ورژن بازی خودتون هست که وقتی آن را باز میکنید از گوشه ی سمت راست قابل مشاهده است (چیزی شبیه x.x.xx.xxxx.en ) )
درضمن در آن صفحه چند پست وجود دارد ، لذا ورژن خود را بین آن چند پست پیدا کنید ) چ
========================================
الان میتوانم Start Game را بزنم ، حالا چه کنم؟
حالا باید یک اکانت بسازید ، ساختن اکانت هم توضیح نمیخواهد :smile: میتوانید وارد سایت شوید و اکانت بسازید .
========================================
الان یوزر نیم و پسوورد خود را وارد کردم ، به چه سروری وارد شوم ؟!
هر سروری که دوست دارید ، البته فعلا که تعداد ایرانی ها کم هست :دی اما من 4 نفر ایرانی رو میشناسم که به سرور Smacht وصل میشوند ( خودم هم به این سرور وصل میشوم )
نکنه : این سرور PVP هست ، یعنی بعد از اینکه لول 15 شدید ، بقیه پلیر ها با اسکیل PK میتوانند شما رو بکشند و loot بگیرند ، بنابراین اگر بی جنبه هستید و جنبه ندارید یکی از سرور های PVE را انتخاب نمایید ( که هیجان ندارند :دی ) در ضمن ، پس از این که خودتان هم لول 15 شدید ، میتوانید اسکیل PK را بگیرید :smile:
=======================================
در بخش بعد :
چه Classـی انتخاب کنم ؟
چگونه Exp بگیرم؟
Quest چیست و چگونه آن ها را انجام دهم؟
چه Secondary Classـی انتخاب کنم؟
======================================
پ.ن : البته بنده میدانم که کلیه بچه های سایت از نوزادی MMORPG بازی میکردند وو آخرت Pro هستند ، اما این تاپیک رو برای اشخاص تازه کار مانند خودم زدم ، و از استادان خودم میخواهم غلط های بنده رو بگیرند و تصحیح نمایند.
موفق باشید :smile:
ادامه دارد....

آخرین ویرایش:
اگر از این سری بازی های AeriaGame باشه ، که فکر میکنم هست . بدرد نمیخوره ، 2 تاشو دانلود کردیم اینقدر مسخره بود که خدا میدونه !

والله منظورتون رو نفهمیدم ، اما بهترین بازی MMORPG ـه مجانی هست ، رتبشم تو ایکس فایر 40 و ایناس :) به هر حال دانلود کنید ضرر نداره :) 3.5 گیگ چرک کفه دسته :دی

اگر از این سری بازی های AeriaGame باشه ، که فکر میکنم هست . بدرد نمیخوره ، 2 تاشو دانلود کردیم اینقدر مسخره بود که خدا میدونه !

کاملا موافقم راجبه Aeria :sick: نه اصلا ربطی به اون شرگت نداره. من خودم اکثر F2P(free-to-play) mmo ها که زیاد بازی میکنن رو امتحان کردم اما RoM در حده یه P2P هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or