vbigdeli کاربر سایت Apr 18, 2007 #1 سلام. از بین بروبچ گیمر کسی بازی RoboBlitz را بازی کرده؟بنظر میاد جالب باشه،خبر دارید کدوم شرکت این عنوان را داره؟ مرسی.
سلام. از بین بروبچ گیمر کسی بازی RoboBlitz را بازی کرده؟بنظر میاد جالب باشه،خبر دارید کدوم شرکت این عنوان را داره؟ مرسی.
N nemesis12 کاربر سایت May 5, 2007 #3 من هم ازش تعریف زیادی شنیدم یک سی دی بیشتر نیست من هم پیداش نکردم..... ولی میگن گرافیک و خصوصا فیزیک فوق العاده ای داره
من هم ازش تعریف زیادی شنیدم یک سی دی بیشتر نیست من هم پیداش نکردم..... ولی میگن گرافیک و خصوصا فیزیک فوق العاده ای داره
Hashem کاربر سایت May 5, 2007 #4 ّبه خاطر یه بازی که ته توش و اصلا معلوم نیست اومده یا نه لطف کنید تاپیک نزنید می تونید در تاپیک بازی های موجود در بازار سوالهاتون رو پیگیری کنید
ّبه خاطر یه بازی که ته توش و اصلا معلوم نیست اومده یا نه لطف کنید تاپیک نزنید می تونید در تاپیک بازی های موجود در بازار سوالهاتون رو پیگیری کنید
gameware کاربر سایت May 5, 2007 #5 بازی خیلی جالبیه توی XBOX Live Arcade هم هست. جالبیش اینجاست که با موتور Unreal 3.0 ساخته شده!!! ولی یه سیدی!
بازی خیلی جالبیه توی XBOX Live Arcade هم هست. جالبیش اینجاست که با موتور Unreal 3.0 ساخته شده!!! ولی یه سیدی!
vbigdeli کاربر سایت May 6, 2007 #6 نوشته شده توسط gameware: بازی خیلی جالبیه توی XBOX Live Arcade هم هست. جالبیش اینجاست که با موتور Unreal 3.0 ساخته شده!!! ولی یه سیدی! بیشتر... مطمئنی ؟ کدوم یک از شرکت ها آوردن؟
نوشته شده توسط gameware: بازی خیلی جالبیه توی XBOX Live Arcade هم هست. جالبیش اینجاست که با موتور Unreal 3.0 ساخته شده!!! ولی یه سیدی! بیشتر... مطمئنی ؟ کدوم یک از شرکت ها آوردن؟