Robert Bowling از infinity ward استعفا داد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
upl_4f70db3f63ea8.jpg

شايد همگي تا حدودي robert bowling را بشناسيد، او رئيس infinity ward و همچنين متخصص جنگي COD بود. او در پيام تويتر خود اعلام كرد كه از سمت خود استعفا ميدهد. "من امروز از سمت خود به عنوان متخصص جنگي COD، رئيس infinity ward و همچنين به عنوان يك كارمند Activision استعفا ميدهم"

علت اين استعفا مشخص نيست اما اين در حالي است كه در مراسم VGA 2011 بازي COD : MW3 بهترين بازي شوتر سال 2011 شد.

این سیاست های کثیف infinity ward واقعآ رو مغز آدم راه میره. یهو یکی از بهترین ها رو بیرون میکنن، یکی دیگرو میارن به جاش. یا اینکه یه کاری میکنن طرف خودش استعفا بده. کلآ COD دیگه بازی نیست و فقط یه تله ی پول هست برای پر کردن جیب مدیران این شرکت.

این پسررو من خیلی قبولش دارم...اکثر ویدیوهاشو دیدم...که چجوری و با چه تعصب خاصی توضیحات لازم رو به کارمنداش میده...یه ویدیو ازش دیدم جوری داشت توضیح میداد که انگار واقعا کارمنداش وسط میدون جنگن.

باز هم باد اومد؟تا همین دیروز همه می گفتن این یارو بلد نیست بازی بسازه و ... الان که رفته شده بازیساز خفن اینفینیتی؟دهن ادم وا میمونه باور کن...

ببینم تا قبل از عرضه ی MW3 و اون گندکاری که سر IW به بار اومد، چندتا از هموطن های عزیز میدونستن این بولینگ وجود خارجی داره؟ :دی؟

یکی از بچه ها رزومه این بنده خدارو نشون داده بود یادمه نوشته بود تا قبل از IW توی یه ساندویچ فروشی همچین چیزی کار میکرده :دی.
همچین میگن اینم که رفت IW نابود میشه. الان یکی تازه وارد بیاد میگه، اوه خدای من خالق COD و MGS و سازنده ی Halo و طراح Uncharted از IW رفته :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or