![PPV_011_Hearthstone_v2.Still002.0_cinema_640.0.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcdn1.vox-cdn.com%2Fuploads%2Fchorus_image%2Fimage%2F35160776%2FPPV_011_Hearthstone_v2.Still002.0_cinema_640.0.jpg&hash=69ef3f646c747d1e305173173545950f)
Rob Pardo مدیر اصلی طراحان کمپانی Blizzard Entertainment و یکی از طراحان بزرگ این استدیو و بازی World of Warcraft این کمپانی را بعد از 17 سال ترک کرد.
Pardo:
" بعد از 17 سال فعالیت در Blizzard با تفکری دقیق و طولانی مدت من تصمیم مهمی گرفتم من در نهایت می خواهم فصل بعدی زندگی و حرفه خود را انتخاب کنم."
Pardo در سال 1997 به Blizzard پیوست از کارهای او در طراحی می توان به StarCraft, StarCraft: Brood War, Warcraft 3, Diablo 3 و چندین بازی دیگر اشاره کرد.
او قبل از برعهده گیری مقام مدیر اصلی طراحان معاون اجرائی بخش طراحی بازی های Blizzard بود. Pardo هیچ توضیح در مورد دلایل جدائی خود نمی دهد.
Pardo در نامه خداحافظی خود بیان کرده است:"
برای کار بعدی خودم جوابی ندارم که به شما بدهم... ولی میتوانم بگویم آن کار آماده انجام است. الویت من زندگی با خانواده ام در این فصل تابستان است و قصد دارم از برخی بازی ها و انجامشان لذت ببرم. صنعت بازی های رایانه ای با وجود بخش PC گیمینگ در حال حاضر جای خوب و پر رونقی است. کنسول های جدید گوشی های همراه و دستگاه های واقعیت مجازی جزئی از یک واقعیت شده اند."
Pardo در کار طراحی بازی و بسته الحاقی جدید World of Warcraft, Warlords of Draenor نقش داشته است که انتظار می رود در اواخر امسال منتشر شود Blizzard هنوز جایگزینی برای Pardo پیدا نکرده است.
او طراح اصلی(سر طراح) بازی های: StarCraft: Brood War, Warcraft III: Reign of Chaos, Warcraft III: The Frozen Throne, World of Warcraft, World of Warcraft: The Burning Crusade و طراح بازی های: World of Warcraft: Warlords of Draenor, Diablo II, Warcraft II: Battle.net Edition ,StarCraft , Diablo III و تهیه کننده بازی های Mortal Kombat Trilogy و Diablo III بوده است.
منبع