Rising بر روی PC؟ امکان دارد!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
20676045389132853936.jpg

شکی نیست که تصویر اصلی و اولیه Metal Gear Rising Revengeance بسیار پر زرق و برق به نظر می رسید. بله، این عنوان هم اکنون یک بازی Hack n Slash به حساب می آید، چیزی شبیه به Bayonetta و جذابیت اولیه خود را از دست داده است.
اما عالی خواهد بود که بتوان این عنوان را بر روی PC بازی کرد، نه؟ خب به نظر می سد Kojima Productions ممکن است است عنوان را بعد از عرضه نسخه کنسولی بر روی این پلتفرم دوست داشتی عرضه کند یا در واقع چیزی که آقای Yuji Korekado از Kojima Productions به Eurogamer گفته است.
وقتی که از او در مورد کور سوی امیدی به عرضه این عنوان بر روی PC سوال شد، Korekado در جواب گفت که آن ها این گزینه را بعد از عرضه نسخه کنسولی بر روی میز خواهند داشت:
حقیقتا، ما هم اکنون در حال تلاش برای کامل کردن این عنوان بر روی X360 و PS3 هستیم. ما در مورد ساخت این نسخه بعد از تکمیل نسخه کنسولی آن مشورت خواهیم کرد.
Korekado پس از این سوالی از Eurogamer در مورد اینکه آیا گیمر های اروپایی خواستار نسخه PC این عنوان هستند یا نه، پرسید:
یک سوال که از جانب ما مطرح است این است که بازیکنان زیادی، خصوصا در اروپا، خواستار نسخه PC این عنوان هستند. آیا واقعا چنین تقاضایی در بازار اروپا وجود دارد؟
و در جواب، Eurogamer قاطعانه گفت بله. عناوین زیادی هستند که بر روی پلتفرم دیجیتالی چون Steam به خوبی فروش می کنند.
و در نهایت Korekado گفت:
با در نظر گرفتن این، ما نیز سعی می کنیم که به این مورد توجه داشته باشیم.
همانجور که حدس زدید، نسخه PC به این زودی ها در دستور کار نخواهد بود اما همچنان امیدی وجود دارد. فقط امیدوار باشیم که تیمی که قرار است این عنوان را بر روی PC پورت کنند، با این پلتفرم آشنا باشند و یک پورت عالی و قابل توجه عرضه کنند.

Eurogamer
DSOgaming

آخرین ویرایش:
ندید اقا ندید !!!
همونطور که یه سری بازیا از روی پی سی نباید بیاد روی کنسول و هرز نشه، یه سری بازیا نه، هیچکدوم از بازیای کنسول رو هم ندید روی پی سی که هرز بشن !!! :|
اصلا چه معنی داره این و کسلوانیا و نمیدونم بقیه گیما بیاد رو پی سی ؟؟

نیادم مشکلی نیست همچین چیز مالیم نبود تریلر هاش را دیدم مسئله اینه که یه mgs نیست و mgr ئه
نمونش همین dark soul اینقدر پی سی باز ها امضا جمع کردن اخرش هم یه پورت مزخرف شد اگه اینجوری بشه و با هزار منت همون بهتره که نیاد

دست پی سی گیمرها معمولا کم روی گیم پد میره ... واسه همین لذت بازی با سبک هک و اسلش صد درصد نابود میشه... بازیهایی مثل این و کسلوینیا به هیچ عنوان نباید روی پی سی بیان .

دست پی سی گیمرها معمولا کم روی گیم پد میره ... واسه همین لذت بازی با سبک هک و اسلش صد درصد نابود میشه... بازیهایی مثل این و کسلوینیا به هیچ عنوان نباید روی پی سی بیان .
نمیدونم جریان چیه که میگین با کیبورد نمیشه H&S بازی کرد! والا من خودم DMC رو با کیبورد میرم و هزار تا کمبو هم کنجش میزنم و مشکلی ندارم. میدونم شماها چی میگین. اتفاقا خودم هم همچین بحثی رو با دوستم داشتم. منظورتون اینه که این بازیا به PC نمیخورن نه؟ مثل این میمونه که GOW برای PC بیاد و یا مثلا HALO روی PS3 عرضه بشه! یعنی به قیافه و رنگ بندی اون پلتفرم نمیخوره!:d ولی با این حال یه چیز متفاوته. همونجور که DMC روی PC عالی هست، اینم به نظرم عالی میشه.

پ.ن: این کونامی بدجوری زده تو فاز PC!!! به نظر میاد دست هایی پشت پرده باشه! یا بهتر بگیم دست کوجیما!:d:d

نمیدونم جریان چیه که میگین با کیبورد نمیشه H&S بازی کرد! والا من خودم DMC رو با کیبورد میرم و هزار تا کمبو هم کنجش میزنم و مشکلی ندارم. میدونم شماها چی میگین. اتفاقا خودم هم همچین بحثی رو با دوستم داشتم. منظورتون اینه که این بازیا به PC نمیخورن نه؟ مثل این میمونه که GOW برای PC بیاد و یا مثلا HALO روی PS3 عرضه بشه! یعنی به قیافه و رنگ بندی اون پلتفرم نمیخوره!:d ولی با این حال یه چیز متفاوته. همونجور که DMC روی PC عالی هست، اینم به نظرم عالی میشه.

پ.ن: این کونامی بدجوری زده تو فاز PC!!! به نظر میاد دست هایی پشت پرده باشه! یا بهتر بگیم دست کوجیما!:d:d

من که به شخصه بدم نمیاد روی پی سی بیاد .. هم فریم بهتری میگیرم و هم رزولوشن بهتری میبینم ... شما مستثنا و یگانه ... ولی خداییش کیبورد رو با گیم پد مقایسه میکنن؟

من که به شخصه بدم نمیاد روی پی سی بیاد .. هم فریم بهتری میگیرم و هم رزولوشن بهتری میبینم ... شما مستثنا و یگانه ... ولی خداییش کیبورد رو با گیم پد مقایسه میکنن؟
خب نه! نمیگم که که کیبورد توی H&S نسبت به گیم پد برتری داره! اصلا این مقایسه ابلهانه هست! هر چی باشه گیم پد جمع و جوره و سریع میشه باهاش کمبو پیاده کرد در حالی که کیبورد یه خورده انگشتان بلند و کشیده ای باید داشته باشی تا بتونن به خوبی روی کیبورد مانور بدن!:d حرفم اینه که با کیبورد هم شدنی هست!:d

کیبورد و موس برای اهل دل خیلی بهتر از کنترلره . من خودم با PC ـیم یه عمری کامبت 4 بازی می کردم :دی

چون کم عرضه میشه بازی های H&S فکر می کنین کیبرد خوب نیست ، یه بازی درست حسابی بیاد رو PC بازی کنین می فهمین :دی پرنس 2 یادش بخیر ! البته اون بیشتر AA بود تا H&S

دوست عزیز بنده کامپیوترم مسلما اولین گزینه بازیم هست ... در کنار اون تمامی کنسولهای حال حاضر رو هم دارم ... ولی اون چیزی که میبینم و بهم اثبات شده اینه که بازی هک اسلش با گیمپد بهتره ... رو پی سی هم میشه ولی باید اهل دل باشی!

من هم گفتم :دی باید اهل دل باشی . کنترلر خوش دست هست ولی ماوس و کیبرد ترکیبشون اصلا بد نیست . :دی

آخرین ویرایش:
کیبورد و موس برای اهل دل خیلی بهتر از کنترلره . من خودم با PC ـیم یه عمری کامبت 4 بازی می کردم :دی

چون کم عرضه میشه بازی های H&S فکر می کنین کیبرد خوب نیست ، یه بازی درست حسابی بیاد رو PC بازی کنین می فهمین :دی پرنس 2 یادش بخیر ! البته اون بیشتر AA بود تا H&S

دوست عزیز بنده کامپیوترم مسلما اولین گزینه بازیم هست ... در کنار اون تمامی کنسولهای حال حاضر رو هم دارم ... ولی اون چیزی که میبینم و بهم اثبات شده اینه که بازی هک اسلش با گیمپد بهتره ... رو پی سی هم میشه ولی باید اهل دل باشی!
یادش بخیر متالگیر 2 رو روی پی سی تموم کردم .... واقعا بد قلق بود روی کیبرد ... نسخه اچ دیش روی 360 با کنترلر بسیار روون و عالی بود.

آخرین ویرایش:
اي آقا Darksiders هم Hack and Slash بود اومد روي پي‌سي مثل هلو با موس و كيبورد بازيش كرديم و ما حالشو برديم و بعضيا هم حرصشو خوردن. اينام مثل همونه
حالا گيرم با موس و كيبرد يكي نتونست بازي كنه، خداييش Controller نميشه وصل كرد؟

همچین بازی خوبی هم نیست که براش pc باز ها ذوق کنن . من که عمرا این بازی نمیخرم چه رو ps3 و چه رو هر کنسل دیگه ای . مشکل من با این بازی hack and slash شدنش نیست . مشکل اصلیم اینه که سازندگان بایونتا:-& *دارن میسازنش .*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or