Rime دیگر عنوان انحصاری پلتفرم PS4 نخواهد بود تریلری از گیم پلی بازی منتشر شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Rime-Trailer_01-03-17.jpg
طبق اطلاعاتی که استودیوی Tequila Works منتشر کرده است، عنوان Rime دیگر عنوان انحصاری پلتفرم PS4 نخواهد بود و قرار است برای پلتفرم های Xbox One/Switch/PC در کنار PS4 نیز عرضه شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق خبرهای منتشر شده از وبسایت IGN، تیمی اسپانیای با اعضای استودیوی Tequila Works ملاقات کردند وقرار است در مورد بازی به بحث و گفتگو بپردازند.

دانلود تریلر

لینک منبع

تا اونجا که میدونم هیچ ناشری تمایل به حمایت ازشون نداشت و رو هوا مونده بودن و این سونی بود که دست و بالشون رو گرفت و الان هوا ورشون داشته

حالا شاید مستقیم ربطی به بحث نداشته باشه...
ولی از این روشن فکر بازی ها حالم بهم می خوره که میان میگن خوب فلان عنوان رو بقیه پلتفرم ها هم بیاد... مگه لذت بازی شما کم میشه؟! قشنگ روشن فکر بازی رو می چسبونن به سقف...و تو تخیل خودشون حس می کنن خیلی دیگه همه چی تمومن:دی
حرف از مایکی نمی زنم...:دی
ولی سونی الان داره فقط با فرست پارتی می گرده بقیه هم ۷۰_۸۰ درصد انحصاری کنسولی... وضعیت نسبت به نسل های قبل خیلی بدتر شده... تازه قراره بازی هاشو برای موبایل هم بده...
نینتندو هم که با تصمیمات محیر العقول اخیرش هر لحظه امکان داره یه کاری کنه که انتظارش رو نداشتیم...:دی

من نمی دونم چرا جدیدا این نسل این طرز فکر داره رشد پیدا می کنه که هر کی کنسول داره... فقیره... و هر کی پولداره pcبازه...
یعنی عقیده دارم رو صورت همچین ناشرانی با این طرز تفکر باید خلط خالی کرد...
___
من خودم فن سونی هستم... شدید...
ولی این نمیشه که ۷۰ یا ۸۰ درصد عناوین خفن رو بزاره برای نیمه دوم نسل... بعد بقیه بازی ها هم هیچی یا انحصاری کنسولی... یا اینکه...

حالا شاید مستقیم ربطی به بحث نداشته باشه...
ولی از این روشن فکر بازی ها حالم بهم می خوره که میان میگن خوب فلان عنوان رو بقیه پلتفرم ها هم بیاد... مگه لذت بازی شما کم میشه؟! قشنگ روشن فکر بازی رو می چسبونن به سقف...و تو تخیل خودشون حس می کنن خیلی دیگه همه چی تمومن:D
حرف از مایکی نمی زنم...:D
ولی سونی الان داره فقط با فرست پارتی می گرده بقیه هم ۷۰_۸۰ درصد انحصاری کنسولی... وضعیت نسبت به نسل های قبل خیلی بدتر شده... تازه قراره بازی هاشو برای موبایل هم بده...
نینتندو هم که با تصمیمات محیر العقول اخیرش هر لحظه امکان داره یه کاری کنه که انتظارش رو نداشتیم...:D

من نمی دونم چرا جدیدا این نسل این طرز فکر داره رشد پیدا می کنه که هر کی کنسول داره... فقیره... و هر کی پولداره pcبازه...
یعنی عقیده دارم رو صورت همچین ناشرانی با این طرز تفکر باید خلط خالی کرد...
___
من خودم فن سونی هستم... شدید...
ولی این نمیشه که ۷۰ یا ۸۰ درصد عناوین خفن رو بزاره برای نیمه دوم نسل... بعد بقیه بازی ها هم هیچی یا انحصاری کنسولی... یا اینکه...
با 3-4 تا دیدگاه که هیچ ربطی به تاپیک ندارن و کسی هم نگفته تا الان توی تاپیک داری دعوا می کنی؟ صبر کن یکی یه چیزی بگه بعد:|

• Like
Reactions: Cait Sith
با 3-4 تا دیدگاه که هیچ ربطی به تاپیک ندارن و کسی هم نگفته تا الان توی تاپیک داری دعوا می کنی؟ صبر کن یکی یه چیزی بگه بعد:|
گفتم که کلا دارم میگم... نه فقط این بازی... خیلی از بازی هایی که در گذشته انحصاری بودن یا کلا از انحصار خارج شدن... یا انحصاری کنسول میشن... یا اول انحصاری معرفی میشن بعد چند وقت خبر انتشارش برای بقیه پلتفرم ها میاد... :|
همشم برای این تفکر هست که یک شخص به خاطر عدم وضعیت مالی مناسب رفته سمت کنسول... پس مانعی نداره فلان انحصاری برای بقیه پلتفرم ها عرضه بشه... که این مورد حداقل برای من صدق نمی کنه!!!!!

• Like
Reactions: vaan 2
گفتم که کلا دارم میگم... نه فقط این بازی... خیلی از بازی هایی که در گذشته انحصاری بودن یا کلا از انحصار خارج شدن... یا انحصاری کنسول میشن... یا اول انحصاری معرفی میشن بعد چند وقت خبر انتشارش برای بقیه پلتفرم ها میاد... :|
همشم برای این تفکر هست که یک شخص به خاطر عدم وضعیت مالی مناسب رفته سمت کنسول... پس مانعی نداره فلان انحصاری برای بقیه پلتفرم ها عرضه بشه... که این مورد حداقل برای من صدق نمی کنه!!!!!

فقط همین موضوع چی از شما و لذت شما کم میشه رو هی پیش میکشن و خلاصه ته انسان دوستی و اینا.
به هزار مسیله ریزو درشت دیگه که توجه نمیکنن این وسط .
سریع با یه جمله محکومت میکنن.

فقط من نمیدونم با توجه به اون قضیه سرمایه دار و اینا یه کنسولم نمیگیرن بزارن اون بغل که خوذشون رو از اون لذت ها محروم نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟!؟!!؟!؟؟؟؟؟

من به شخصه انحصاری برام مهم نیست، شما رو نمی دونم ولی از خدامه Civ و بازی های پارادوکس و ... واسه کنسول هم بیاد(بدون عوض شدم گیم پلی و تاثیر گذاشتن رو نسخه PC البته، این خیلی مهمه، اگه انحصاری کنسولی بخواد واسه PC بیاد و به این دلیل گیم پلیش عوض شه اونم نیاد بهتره) تا حداقل آشنا بشن ملت و تو نظر سنجی بهترین ها بیشتر از 26 رای بیاره. یا مثلا Undertale بیاد که بیشتر با این شاهکار آشنا بشید. واقعا اگه این پورت شدن ها تاثیری روی بازی نزارن به من چه ربطی داره؟ واسه یخچال سامسونگ هم بیاد خوب:|
این ثروتمند و فقیر هم خیلی حرف چرتیه(دیگه Frugal تر از PC Gamer ها نداریم که همش دنبال حراج و هامبل باندلیم:دی)، قبول دارم ولی فکر نکنم ربطی به این قضیه داشته باشه:دی

تا اونجا که میدونم هیچ ناشری تمایل به حمایت ازشون نداشت و رو هوا مونده بودن و این سونی بود که دست و بالشون رو گرفت و الان هوا ورشون داشته

نه اینجوری نبود! بازی از اول مال سونی بود. منتها بعد یه مدت بی خبری بنا به دلایل نامعلوم سونی IP رو پس میده و کلا بیخیال میشه. همون موقع مشخص شد که دیگه بازی انحصاری نیست اما باز چیز جدیدی ازش نشون ندادن.

حالا اینکه چرا سونی تصمیم گرفت IP رو پس بده و دیگه حمایت نکرده خیلی مشخص نیست اما همون موقع که خبرش امد یکی تو گف گفت بازی روند خوبی رو پیش نمیبرده و بعد از این همه مدت هنوز چیز خاصی نساخته بودن. صرفا یه ایده بوده و انگار نمیدونستن باید باهاش چیکار کرد و سر همین سونی بیخیال میشه.

من اولش که RIME معرفی شد فکر میکردم جزو بازی های خفن سال قبل باشه و خیلی منتظرش بودم که ترکید. امیدوارم کیفیت خوبی داشته باشه و خراب نکرده باشن.

اینو توی تاپیک خود بازی گفتم... اینجا هم میگم که قضیه روشن بشه:
مصاحبه‌ی Tequila Works رو برید بخونید. اونجا توضیح دادن که بازی تا حالا اصلا مشکلی توی مراحل ساختن نداشته و به خوبی داشته پیشرفت می‌کرده و بعد از مدتی دیدن که بازی میتونه یه چیزی موفقی باشه و تصمیم گرفتن امتیاز بازیو از سونی بخرن و خودشون یه ناشر دیگه پیدا کردن تا بتونن روی پلتفرم‌های دیگه هم بازیو منتشر کنن. در کل این حرکت ربطی به اینکه سونی از بازی خوشش نیومده و بازی و ول کرده و ... نداره. اینو در جواب اونایی گفتم که فکر می‌کنن بازی رو زمین مونده بوده و سونی بهش نگاه هم نمی‌کرده...

اینو توی تاپیک خود بازی گفتم... اینجا هم میگم که قضیه روشن بشه:
مصاحبه‌ی Tequila Works رو برید بخونید. اونجا توضیح دادن که بازی تا حالا اصلا مشکلی توی مراحل ساختن نداشته و به خوبی داشته پیشرفت می‌کرده و بعد از مدتی دیدن که بازی میتونه یه چیزی موفقی باشه و تصمیم گرفتن امتیاز بازیو از سونی بخرن و خودشون یه ناشر دیگه پیدا کردن تا بتونن روی پلتفرم‌های دیگه هم بازیو منتشر کنن. در کل این حرکت ربطی به اینکه سونی از بازی خوشش نیومده و بازی و ول کرده و ... نداره. اینو در جواب اونایی گفتم که فکر می‌کنن بازی رو زمین مونده بوده و سونی بهش نگاه هم نمی‌کرده...

اینجوری باشه خوبه. چون قبلا تو گف گفته بودن انقدر بد بوده سونی بیخیال شده کلا. البته این که سونی بازی رو دیگه دوست نداشته و بیخیال شده خیلی هم دور از باور نیست چون زمانی که تو توییتر از رییس استدیو پرسیدن چرا هیچی نشون نمیدید نکنه کنکل شده (کنکل = کنسل) میگفت بازی کاملا قابل نمایش هست و هر وقت سونی بگه نمایش میدیم. دقیقا ما فکر میکردیم به این علت هست که سونی منتظره یه فرصت مناسبه اما خوب اون فرصت مناسب هیچ وقت نیومد. در کل نظر من اینه که سونی از یه جایی به بعد دیگه خیلی حال نکرده اما خود استدیو کماکان به کارش اعتقاد داشته و به اینجا رسونده.

به هر صورت من که سر خوب در امدن این بازی با ممد فروبری شرط بستم!:دی امیدوارم نبازم و رو سفید کنه منو!:دی

شاید اینم قرار بوده یه چیزی بشه تو مایه های بازی ساختار شکن ، پر خلاقیت و جسورانه ی "آسمان بی صاحاب" . سونی هم قرار نیس از یه سولاخ دوبار گزیده شه پس یه جورایی بیخیالش شده.
به نظرم منطقیه

شاید اینم قرار بوده یه چیزی بشه تو مایه های بازی ساختار شکن ، پر خلاقیت و جسورانه ی "آسمان بی صاحاب" . سونی هم قرار نیس از یه سولاخ دوبار گزیده شه پس یه جورایی بیخیالش شده.
به نظرم منطقیه
حالا خوبه اون بنده خدا بالا قضیه رو نوشته باز اینجوری داستان سرایی میکنین

• Like
Reactions: saphire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or