Rime استفاده از Unreal Engine 4 و آوردن آن بر روی PlayStation 4

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
22592577586426983146.jpg

استودیوی اسپانیایی Tequila Works در جدیدترین مصاحبه خود با سایت develop-online از طراحی و استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 و آوردن آن بر روی پلتفرم PlayStation 4 می گوید.

Rime شما را غرق در دنیای آخرالزمانی خواهد کرد، دریایی آبی و آرام، وجود تکه ابرهایی در آسمان که زیبایی خاصی برای آسمان به ارمغان آورده است. زمین هایی پوشیده از چمن که با نوازش باد به این سو و آن سو به صورت موجی حرکت خواهند کرد. به عبارتی دیگر همانند یک نقاشی زنده و احساسی که می توان آن را لمس نمود. Rime یک بازی زیبا است که توسط موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در مراحل ساخت قرار دارد.

دنیایی بدون حتی یک کلمه و دیالوگ، که فقط متکی به محیط پیرامون خود خواهد بود. نور ها، رنگ ها، صدا ها، موسیقی ها دست به دست هم داده اند تا برای شما داستان این بازی را به تنهایی بازگویی نمایند. روایتی ساده و در عین حال شیرین که تجربه بسیار زیبا و روحانی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

Raúl Rubio کارگردان بازی در مورد Rime می گوید:

"Rime یک پروژه بسیار شخصی است. ما مایل به ایجاد احساسات عمیقی از طریق تجربه های بصری، فیزیکی (گیم پلی و ..) هستیم. چیزی فراتر از "کات سین" ها. اگر از دید یک کودک به این قضیه نگاه کنید، موجب تعجب شما، و بسیار شگفت آور عمل خواهد کرد."

او ادامه داد و گفت:

"برای ما جلوه های بصری، فقط یک ویژگی تصویری نیستند، آنها می توانند احساسات هم باشند. Unreal Engine 4 به ما این اجازه را خواهد داد تا بتوانیم آثار افراد مشهوری همچون : Joaquín Sorolla ، Salvador Dalí ، Giorgio de Chirico و حتی Studio Ghibli را از دید خودمان به سرگرمی جدیدی که همان بازی ها هستند، به نحو احسنت تبدیل کنیم و تجربه خارق العاده ای را برای بازیبازان به ارمغان بیاوریم."

Rime در تاریخ نامشخصی به طور انحصاری برای PlayStation 4 عرضه خواهد شد.

[Source]

این موتور فوق العاده هست :دی Unreal Engine 4 :x
Riame از اون دسته بازی ها است که روح و وجود آدم رو نوارش می دهد ،و در کل انجام بازی با موسیقی زیبا (اگه داشته باشه ) و لحظات لذت بخشی فراهم می کنه.

ویرایش : تریلر رو دیدم ، به به عجب عنوانی هست :دی موسیقی هم عالی ..

آخرین ویرایش:
در کل انجام بازی با موسیقی زیبا (اگه داشته باشه ) و لحظات لذت بخشی فراهم می کنه
اگه داشته باشه !!؟؟ :-o
کار آهنگسازی این عنوان رو آقای Akira Yamaoka انجام داده است
اگه به عنوان مثال بازیهای Silent Hill 1-3 رو تجربه کرده باشید باید با کارهای ایشون آشنا باشید
در ضمن تریلر بازی رو هم ببینید که آهنگ متن زیبایی در آن پخش میشود
watch?v=VtKLMY4U32A

این موتور فوق العاده هست :دی Unreal Engine 4 :x
Riame از اون دسته بازی ها است که روح و وجود آدم رو نوارش می دهد ،و در کل انجام بازی با موسیقی زیبا (اگه داشته باشه ) و لحظات لذت بخشی فراهم می کنه.

موسیقی تریلر بازی با روح و روان من بازی کرد عالی بود خود بازی دیگه خدا رحم کنه

البته موسیقی تریلر آنونس بازی رو یک شخص دیگر نواخته، با اینکه خیلی زیبا و گوش نواز هست، ولی خُب نمیشه با کارهای آقای Akira Yamaoka مقایسه ـش کرد ! :d
هر چند که من خودم با موسیقی این بازی خیلی خیلی خیلی حال کردم ! :x یه موسیقی متن که تلفیقی از پیانو و فلوت بود که دقیقا با ساختار کُلی بازی Match بود ! امیدوارم Akira Yamaoka هم فوق العاده عمل کنه و حتما هم همینطور خواهد بود !

اگه داشته باشه !!؟؟ :-o
کار آهنگسازی این عنوان رو آقای Akira Yamaoka انجام داده است
اگه به عنوان مثال بازیهای Silent Hill 1-3 رو تجربه کرده باشید باید با کارهای ایشون آشنا باشید
در ضمن تریلر بازی رو هم ببینید که آهنگ متن زیبایی در آن پخش میشود
watch?v=VtKLMY4U32A
استاد :دی
من توهین نکردم و گفتم اگه همراه با موسیقی خوبی باشه ، عنوان موفقی خواهد بود.
در ضمن من موسیقی بازی رو نشیده بودم و نمیتونستم هوای بگم که عالی هست، برای همین تو پرانتز واژه اگه رو آوردم.
اینقدر تعجب داشت :دی

استاد :دی
من توهین نکردم و گفتم اگه همراه با موسیقی خوبی باشه ، عنوان موفقی خواهد بود.
در ضمن من موسیقی بازی رو نشیده بودم و نمیتونستم هوای بگم که عالی هست، برای همین تو پرانتز واژه اگه رو آوردم.
اینقدر تعجب داشت :دی
خب منم نگفتم که شما توهین کردید !!
فقط جهت اطلاع رسانی بود :d
البته موسیقی تریلر آنونس بازی رو یک شخص دیگر نواخته، با اینکه خیلی زیبا و گوش نواز هست، ولی خُب نمیشه با کارهای آقای Akira Yamaoka مقایسه ـش کرد ! :d
هر چند که من خودم با موسیقی این بازی خیلی خیلی خیلی حال کردم ! :x یه موسیقی متن که تلفیقی از پیانو و فلوت بود که دقیقا با ساختار کُلی بازی Match بود ! امیدوارم Akira Yamaoka هم فوق العاده عمل کنه و حتما هم همینطور خواهد بود !
درسته حسین جان اما موسیقی متن بازی نهایی هم تم و ریتمی شبیه به موسیقی این ویدیو دارد

آقا یه لینک از تریلر بازی بدین که من هنوز ندیدم تریلرو.به نظر من یه بازی 50 % اش رو موسیقیش تشکیل میده و میتونه خیلی حس ها رو به آدم القا کنه اگه موسیقی این بازی مثل Journey باشه من خودکشی میکنم:d
به زودی شاهد حضور گرم مایکرو و pc فن های عزیز و بحث های جنجالی در این تاپیک باشید:d

آقا یه لینک از تریلر بازی بدین که من هنوز ندیدم تریلرو.به نظر من یه بازی 50 % اش رو موسیقیش تشکیل میده و میتونه خیلی حس ها رو به آدم القا کنه اگه موسیقی این بازی مثل Journey باشه من خودکشی میکنم:d
به زودی شاهد حضور گرم مایکرو و pc فن های عزیز و بحث های جنجالی در این تاپیک باشید:d

Rime_from_#PlayStationGC_#PS4_HD.mp4 | Firedrive

نمی دونم چرا توضیحات کارگردان بازی و تصویر بازی رو نگاهی انداختم احساس کردم بازی جدیدی از thatgamecompany سازنده Flow،Flower،Journey هست!

شایدم چون اسم یک آثار هنری زیبا با موسیقی گیرا و بی کلام و گفتار تنها مختص آثار این استودیو هست...

میگم چی شده همه جو گرفتتشون دارن بازی بدون متن و کلمه و ... میسازن؟ این از Journey اینم از این:دی
پ.ن: کاری به کیفیت بازی ندارم، امیدوارم خوب باشه یه جماعتی خوشحال بشن:دی

نمی دونم چرا توضیحات کارگردان بازی و تصویر بازی رو نگاهی انداختم احساس کردم بازی جدیدی از thatgamecompany سازنده Flow،Flower،Journey هست!

شایدم چون اسم یک آثار هنری زیبا با موسیقی گیرا و بی کلام و گفتار تنها مختص آثار این استودیو هست...
منم همین حس رو بهش دارم امیدوارم بخوبی journey بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or