Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
سبک بازی روگلایک شوتر سوم شخص هستش. مثل تمام بازیای قبلیشون هم Bullet Hell و کاملا نفسگیر هستش و همیشه باید در حرکت باشی. کلا از نظر گیمپلی خیلی خیلی خوب و جذابه. گرافیک بازی خوبه. پرفورمنس خیلی خوبی داره. تنوع انمیها و طراحیشون عالیه. باسهای بازی خیلی خوبن. تنوع محیط اوکی هستش. تعداد زیادی سلاح و آیتم و خرتو پرت داره. چیزی که این وسط میتونه باعث بشه از بازی خوشت بیاد یا نیاو همون داستان روگلایک هستش. این سبک طوری هستش که اگر بمیری برمیگردی اول بازی و همه چیز رو از دست میدی و دوباره باید شروع کنی بازی رو و سلاح و آیتم جمع کنی بری جلو اما یه سری چیزا هست که میتونن اوضاع رو بهتر کنن. مثلا هر باس رو که بزنی دیگه نیاز نیس بار بعد هم بزنیشون و کاملا اختیاری میشن. اگر یک Biome یا منطقه تموم شد، دفعه بعد که مُردی میتونی خیلی سریع ازینجا خارج شی و بری سراغ منطقه جدید. یه آیتم داخل بازی هست که یک بار بعد از مُردن، زندت میکنه. یه محفظههایی تو بازی هستن به نام Reconstructor که با پرداخت مقداری از یه ریسورس خاص که Ether نام داره، چکپوینت میگیری و بعد از مرگ یک بار میتونی ازینجا ریسپان شی. بازی سخت هستش وقتی تازه شروعش کنی. تا قلقش رو بگیری باید به خودت و بازی فرصت بدی. تعداد دفعاتی که میمیری بستگی به خودت داره. ولی در نهایت که قلق بازی رو بگیری هیچی جز لذت نداره واست. من خودم تا قبل تموم کردن بازی خیلی سختی و استرس داشت واسم اما الان ۷۴ ساعت پلی تایم دارم. هر بار بازی رو شروع میکنم خیلی ریلکس و راحت تمومش میکنم. هنوز چیزایی جدید میبینم. مقدار زیادی پرک برای سلاحای مختلف مونده که باز کنم. سیستم پرک اینطوریه که به هر سلاح یه قابلیت اضافه و خاص میده. تو اکثر مواقع باعث بهتر شدن کارایی اسلحه میشن اما بعضیاشونم خوب نیستن. سوالی بود در خدمتم