PanterGame کاربر سایت Mar 28, 2011 #1 سایت VGH در اقدامی جالب این دو بازی رو با هم مقایسه کرده: حالا نظر شما چیه؟
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Mar 28, 2011 #2 الآن زود نیست ؟ :d Resistance 3 هنوز نمایش درست و حسابی نداشته ها :d
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Mar 28, 2011 #4 واسه مقایسه خیلی زوده . ولی با توجه به عکسا تو اولی و سومی و چهارمی رزیستنس بهتره ولی تو دومی پنجمی و ششمی گیرز
واسه مقایسه خیلی زوده . ولی با توجه به عکسا تو اولی و سومی و چهارمی رزیستنس بهتره ولی تو دومی پنجمی و ششمی گیرز
x to the z کاربر سایت Mar 28, 2011 #6 خيلي جالبه جديدا از رو عكس ميشه فهميد كدوم بازي موفقيت بيشتري كسب ميكنه؟ این دیگه چجور مقایسه مسخره ای هست ؟ در هر صورت گیرز آو وار 3 جنازش هم از مقاومت 3 بهتره! بیشتر... چرا اونوقت؟ من خيلي رو اين بازي تعصب دارما
خيلي جالبه جديدا از رو عكس ميشه فهميد كدوم بازي موفقيت بيشتري كسب ميكنه؟ این دیگه چجور مقایسه مسخره ای هست ؟ در هر صورت گیرز آو وار 3 جنازش هم از مقاومت 3 بهتره! بیشتر... چرا اونوقت؟ من خيلي رو اين بازي تعصب دارما
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Mar 28, 2011 #7 این دیگه چجور مقایسه مسخره ای هست ؟! در هر صورت گیرز آو وار 3 جنازش هم از مقاومت 3 بهتره!
x to the z کاربر سایت Mar 28, 2011 #9 نوشته شده توسط LegendGamer: به نظر منم GOW3 خیلی بهتر و باحالتره گرافیکش هم جذابتر.. بیشتر... اقاجان با اين 3 4 تا عكس چطوري به اين نتيجه رسيديد؟
نوشته شده توسط LegendGamer: به نظر منم GOW3 خیلی بهتر و باحالتره گرافیکش هم جذابتر.. بیشتر... اقاجان با اين 3 4 تا عكس چطوري به اين نتيجه رسيديد؟
Ezio da Firenze کاربر سایت Mar 28, 2011 #10 نوشته شده توسط x to the z: اقاجان با اين 3 4 تا عكس چطوري به اين نتيجه رسيديد؟ بیشتر... نه . نظر کلی بود کلا با resistance حال نمی کنم متاسفانه :d
نوشته شده توسط x to the z: اقاجان با اين 3 4 تا عكس چطوري به اين نتيجه رسيديد؟ بیشتر... نه . نظر کلی بود کلا با resistance حال نمی کنم متاسفانه :d
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 28, 2011 #11 وقتی تو تاپیک مقایسه 2 تا بازی منتشر شده میشه اون وضعیت چه انتظاری از این تاپیک میشه داشت ؟! البته کلا VS این 2 تا بازی جای سوال زیادی داره...
وقتی تو تاپیک مقایسه 2 تا بازی منتشر شده میشه اون وضعیت چه انتظاری از این تاپیک میشه داشت ؟! البته کلا VS این 2 تا بازی جای سوال زیادی داره...