Resident Evil Revival Remastered Package

.:DEMON LORD:.

کاربر سایت
دو بازی از سری Resident Evil در صف Remastered شدن قرار دارند. این دو بازی Resident Evil: Code Veronica Director's Cut و Resident Evil 4 هستند. هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه این Package که Resident Evil Revival نام گذاری شده اعلام نگردیده است. بر طبق گزارشات Ada Wong The another Order's Scenario هم در این بسته موجود است و برای Xbox 360 و PS3 در آینده عرضه خواهد شد.
منبع
032311_rehds.jpg

6714__400x220_051810_re02.jpg

6713__400x220_051810_re01.jpg

قرار بود این خبر 28 مارچ پخش بشه
بازم خوبه ولی کاش یکی از re های remake و zero رو هم میزدن به هر حال دیروز 15 سالگرد رزیدنت ایول بود بازی کردن code veronica director cut خالی از لطف نیست در ضمن اینجوری که بوش میاد یک اشکال بزرگ هست اونم اینه که با توجه به اینکه ماموریت ایدا هم هست ورژن ps2 داره remaster میشه که خوب یکم کیفیت پایینی داشت که البته امیدوارم اینجوری نباشه

آخرین ویرایش:
یکی از اولین و بهترین خبر های سال 90
گرافبک کد ورونیکا حتی اگه resident evil remake باشه هم واسه من عالیه

ولی ای کاش بجای این 2تا رزیدنت اویل 2 و 3 درست میکردن اونا یه چیز دیگن

آخرین ویرایش:
یکی از اولین و بهترین خبر های سال 90
گرافبک کد ورونیکا حتی اگه resident evil remake باشه هم واسه من عالیه

ولی ای کاش بجای این 2تا رزیدنت اویل 2 و 3 درست میکردن اونا یه چیز دیگن
این جملت معنی نمیده ولی مود خوشحالی توشه:دی
کپکام خیلی پول پرست یکی اینکه برای اینکه بازی رو روی 360 هم بده فقط دو نسخه داره میده بیرون دوم اینکه به احتمال 80 در صد شخصیت اصلی شماره 6 کلیر ردفیلد و لیان کندی برای همین اومده این دو نسخه رو آماده کرده تا اینا رو به گیمر های جدید بشناسونه در صورتی که اگر یکم به فکر طرفدار ها بود میومد نسخه دوم رو ریمیک می کرد رو هر دو کنسول
ایول من به جر re4 تو این بسته هیچ کدومشونو بازی نکردم!:دی
امیدوارم هم HD بشه و هم در 60فریم اجرا بشه.:d
اگر fullhd و 60 فریم نباشه من که بازی نمی کنم چون همین الان میشه اینارو روی pc با شبیه ساز 1080 بازی کرد
جای RE4 باید Nemesis رو میزدن!
:arrowu:
:arrowu:

واقعا جدیدا کالکشن های چرتی معرفی میشند! نمونش Tomb raider و dreamcast
البته نمیدونم این خبر درسته یا نه با توجه به منبع که تا حالا من ندیدم!
میشد توی این کالکشن Resident Evil , Resident Evil 0 , Code Veronica گیم گیوب رو در نظر بگیرند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or