شایعه Resident Evil Revelations 2 برای PC/PS3/PS4/X360/X1 ؟

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
همونطوری که از عنوان تاپیک مشخصه یک سایت روسی دنباله RE:Revelations رو برای کنسول های نسل هفتم و هشتم برای پیش خرید قرار داده:

ct8re3k09pdk813fzrc1.jpg

قبلتر نیز شایعاتی پیرامون Resident Evil بعدی و شماره دار نبودن آن مطرح شده بود.

منبع

آخرین ویرایش:
"خاک تو سر Capcom"
"Resident Evil......... پیف، کی دیگه به RE اهمیت میده!"
"RE مرده!"
"چرا این کپکام ورشکست نمیشه؟!!؟!؟!؟!؟!"
"همه خاطراتمون رو نابود کردن!!!!!!!!!!!!!!"
"تا وقتی Evil Within هست کی RE میخواد؟!"
"زنده بازی شینجی میکامییییییییییییییییییی! یوهووووووووووووووووووووووو!"

چیزی که جا ننداختم درسته؟! :-/
میشه حالا لطفا توی این تاپیک دیگه این بحث های تکراری رو انجام ندیم و در مورد خبر حرف بزنیم؟! :|

تنها نکته منفی برای من توی نسخه‌قبلی گرافیک و بحث‌تکنیکی بازی بود.یعنی بازی نسبتا عنوان کوچیکی بود که خب چون برای کنسولهای دستی در اصل ساخته شده بود طبیعی بود این‌مساله.امیدوارم این سری یک نسخه مخصوص کنسول های HD بسازن تا عنوان بهتری بشه.

ظاهرا این فروشگاه توی روسیه خیلی معتبره.(حداقل از لحاظ تاریخ انتشار بازی ها توی روسیه) گویا قبلا AC:IV Black Flag رو هم دو ماه قبل از معرفی رسمیش توی سایت برای پیش فروش قرار داده.

یکی از کاربرای Gaf هم میگه که از آشناهاش توی سایر فروشگاه ها در مسکو در این مورد سوال کرده و اکثرا چیزی نمیدونستن ولی ظاهرا یکیشون گفته که RE نسل بعد و Ultimate DmC واقعی هستن و به زودی معرفی میشن. ظاهرا طرف اینقدر مطمئن بوده که گفته حاضره روی معرفی این دو عنوان در GC شرط ببنده.

آخرین ویرایش:
نسخه اول رو بعد اینکه اون موفقیت مورد انتظار کپکام توی RE6 بدست نیومد رو کنسولهای روز پورت شد.
اتفاقا خوب هم ظاهر شد ولی به نظر من هم نقطه ضعفش این بود که کلا برای کنسول دستی بود یعنی مساحت محیط بازی ، تنوع کارکترهای دشمن و NPC و گرافیک به درد کنسول دستی میخورد اما گیم پلی خوبی داشت.

نکته مهمش این بود جیل ولنتاین عزیزم توش بود.گوگول بابا :bighug:

ظاهرا این فروشگاه توی روسیه خیلی معتبره.(حداقل از لحاظ تاریخ انتشار بازی ها توی روسیه) گویا قبلا AC:IV Black Flag رو هم دو ماه قبل از معرفی رسمیش توی سایت برای پیش فروش قرار داده.

یکی از کاربرای Gaf هم میگه که از آشناهاش توی سایر فروشگاه ها در مسکو در این مورد سوال کرده و اکثرا چیزی نمیدونستن ولی ظاهرا یکیشون گفته که RE نسل بعد و Ultimate DmC واقعی هستن و به زودی معرفی میشن. ظاهرا طرف اینقدر مطمئن بوده که گفته حاضره روی معرفی این دو عنوان در GC شرط ببنده.

امیوارم منظورش از RE نسل بعد این نباشه! گفتن توی TGS رونمایی میشه :) هر چند من دیگه به هیچ شایعه ای اعتماد ندارم از وقتی که همه ی ملت با رونمایی RE7 تو E3 امسال سر کار رفتن. تازه اینا گفتن برای 3D نیست پس این چی میگه؟ به نظر من تا کپکام چیزی رو رسما اعلام نکرده نباید روی این شایعات حساب باز کرد. این لوگو همزمان با اون لوگوی رزیدنت اویل اوتبریک Tall Oaks اومد. واقعا فکر میکنید لوگوی بازی به این پیش پا افتادگیه؟؟؟

hzw0hcn2jvz03vfg18uj.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه اصلا با قسمت هایی که برمیگردن به قبل از وقایع اصلی حال نمیکنم حالا هر بازی میخواد باشه.

آخه تقصیر ما چیه که کپکام گکند زد به 6، بردار هفت را بساز و حداقل بازی را تو شماره اصلی از این وضعیت نجات بده. ریبوت و این حرفا خیلی جالب نیست

یادم کپکام قبل از عرضه ی رزیدنت اویل 6 ، تاکید فراوان داشت که بله این مثل رزیدنت 4 خواهد بود از هر نظر! سر رزیدنت 5 هم جان تاکوئوچی میگفت ما زیر سایه شینجی میکامی بودیم!! مصاحبش هست با مجله ایکس 360. حتی گفته بود که من تا دو تا المپیک دیگه رو بازی کار نمیکنم:-o. خدایا این رزیدنت دست کی افتاده! یک کپی از 4 تحویل دادن! اخه خوبم کپی نمیکنه!
حتی کوبایاشی گفته بود ما میخواهیم به سطح کیفی ان برسیم. منم گفتم باشه:d. کلا اگه یک بازی تو سبک اکشن ادونچر باشه تو همین مایه ها البته با اندکی تم داستانی متفاوت که به کیفیت رزیدنت 4 برسه بازی هست که سال قبل با الهام از رزیدنت اویل4 به دستان توانمند براداران دراکمن و استیرنلی ساخته شد. the last of us. تازه کاربرا ایجا را ببین چه دلشون خوش هست به کپکام که براشون رزیدنت بسازه. 100 درصد بسازه گتی میشه!!!:>

BMsczeeCEAA4yJB.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or